Noriu... Reiks kaip nors atvykti ;D
Anime dienos "Otaka 2008"
Collapse
X
-
-
truputis pamąstymų "į šoną"
Mano pagarba, kad surengsite šį renginuką. Ir dar su tokiais rimtais, klasikiniais animais.
Jums reikėtų daugiau tam tikros reklamos, kad į jūsų renginį ateitų suaugusiųjų, nes anime tikrai verti to, kad juos pamatytų vyresnio amžiaus žmonės ir susidarytų bent jau rimtesnę nuomonę apie Japonų animacijos pasaulį. Galiausiai visi Lietuvoje po truputį įsitikintų, kad tai ne vien vaikų ir paauglių kultūros dalis.
Taip, kad linkiu Jums daugiau pritraukti vyresnę publiką (nes tai pagal jūsų atrinktą anime sprendžiu-ji solidi ir rimta) ir, kaip ne keistai skambėtų... mažiau vaikų bei paauglių. Tam tikros reklamos pagalba ir įvedus tam tikrą amžiaus cenzą, manau galėtumėte pritraukti tokią publiką, kuri nelabai norės vaikų apsuptyje sėdėti vieni, kaip kokie "diedukai". Ot būtų gerai, jei nors viename festivalyje žiūrovų daugumą sudarytų suaugę žmonės. Jei jums tai pavyktų, tai savo festivaliui pelnytumėte gerą ir solidžią reputaciją, kas kitamet daug lengviau padėtų pritraukti tiek rėmėjus, tiek vyresnius žiūrovus.
Na, čia buvo tik mano šiokie tokie pamąstymai, į kuriuos tikrai neverta kreipti dėmesio ;-)👍 1Comment
-
hmm
butinai reiės sudalyvaut o tuos 80lt ar kazka tokio tai manau kad save gerbiantis anime fanas tikrai sukrapštys kaip nors
o dėl cosplayeriu tai manau kad jiems reik tik gal nezymiai nuolaida ar kazka tokio padaryt
nes dauguma apsirengs kaip nruto ir zmonės dar labiau uzknis nauto negu dbar yra uzknisesSCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Oho!!Ačiū dievui,kad pagaliau kažkas juda pirmyn,tikrai labai malonu.Dėl pačio renginio..na turėčiau pasižiūrėt bent kelis filmus,nes Vingio kino teatre gan dažnai apsilankau.Bet kokiu atveju nepraleisiu šios retos galimybės.Anime Night renginyje neteko pabuvoti,taigi čia bus mano pirmas kartas bežiūrint anime per didyjį ekraną.Laukiu geriausių ir nuoširdžiausių įspūdžių.Keep it up,tikiuosi čia tvirtas žingsnis pirmyn anime atžvilgiu Lietuvoje.Comment
-
tai atsakykit kas nors, jei žinot, ar ten bus visi 8 filmai į dieną, ir galima nulėkt bet kurią iš jų, ar ten į dieną po tam tikrą skaičių parodys ar ką
aš pirmą kart tokiam kokiam dalyke dalyvauju, tai nenusimanau gal ;DDI, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!Comment
Comment