ah, jum gerai....gaijla Kaune gyvenu, bet noreciau pasiziureti
Anime dienos "Otaka 2008"
Collapse
X
-
YAY! kaip gerai! reikes i forum cinemas nulekti taip ilgai laukiau tos akimirkos kada sitas dalykas ivyks👍 1Comment
-
-
-
Koks kritikas.. Ka jau negalima pasakyt kad netoli man iki plazos? Ir niekas nesiskelbia, kai skelbiasi tai sako adresa, o jai pasako miesta, ar kiek laiko iki ten nusigaut tai cia ne " noras pasiskelbt " so dont be such criticPaskutinis pakeitimas nuo Miyata; 2008-11-11, 18:42.Comment
-
Tik dabar pastebėjau kad brangokai ši pramoga išeis norint pamatyti visus anime, teks atidžiai išsirinkti į kuriuos neiti.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-11, 22:00.Comment
-
Atsiprašau, kad pakankamai ilgokai tylėjau, tiesiog aš pats šiuo metu vertimais užsiėmęs. Gavau laiškų nerimaujančių dėl to ar festivalis bus ar ne. Bus tikrai. Dėl saito kažkas užlaiko, ne aš atsakingas, bet imo jau turėjo būti jis paleista, keista, kad iki šiol nėra... Greitu laiku Vilniuje išvysite plakatus, reklaminius klipus televizijose. Laikas nesikeičia - gruodžio 4-7 dienos.
Įvyko keletas pakeitimų programoje (atnaujinau, tai ką žinau pirmam puslapį), teko dar šiek tiek pasispausti, nes rėmėjai labai atsargiai žiūri į naują festivalį."The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill me👍 2Comment
Comment