Vaje, vaje, norit pirkit, norit nepirkit, cia jau jusu reikalas. Baikit sia beprasme tema, ka versti "Obuoliui", ka ne. Bukit dekingi, kad bent kas manga vercia.....
„Hellsing“ ir „StarCraft“ - Manga Lietuviškai
Collapse
X
-
-
Oho StarCraft Manga... aš gyvenime nepagalvociau tai ištart. StarCraft'a aš lošiau 99 metais , tai buvo nerialus mano vaikystes žaidimas.Ir dabar yra jis man nerailus. Manga speju ten bus istorija kaip iš StarCraft Ghost .Laukiu nesulaukiu nusipirkt.Comment
-
Comment
-
Comment
-
As dar nemaciau.. CUP ir Europoj nera.. Galbut akro, bet toli varyt xD
Taigi baikit, VHD yra manga piesimas.. ir savotishkas, ne toks kaip pvz Princese ai.. Sheip geriausias piesimas tai Bleach mangoje.. skaitai ir verkt norisi xD Gaila OST nera..
O Starcraft tai nzn.. jei bus tikrai blogas piesimas.. tai galbut irgi nepirksiu, bet jeigu bus kaip Warcrafto, tai normalei dar, ne mangishkas, uztat detalizuotai lb viskas ten, sugoi irgi menas ^_^
All hail Lelouch!!Comment
-
beje,ne akropolio knygyne o akropolio maximoje matėm(net keista kodėl ten už knygyną anksčiau pasirodė)👍 1Comment
-
vakar buvau knygyne vakare ir pazhiejau starcrafta. Na paishimas man patiko, tox nice nice. Bet kadangi, nezhaidzhiau to zhaidimo ir kazhkodel nlb norisi jo zhaisti, tai behh... Bet tikrai geros iliustracijos. net Compaign'ingu pagrindiniai tie leaderiai 3is yra nupieshti kaip per geimaKartoškėComment
-
Valio
Kaip tik hellsingas pasirodys per mano gimtadieni.
Cia geriausia dovana ;]Comment
-
Starcraft piešimas gražus bet labiau panašus i paprasta komiksa nei i tikra manga.Comment
-
-
Comment
Comment