Helsingo nemaciau anei neskaiciau... That's why I feel so outta the crowd.
„Hellsing“ ir „StarCraft“ - Manga Lietuviškai
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
Kad vyresniuosius pritrauks netikiu, per daug popsova mangą stumia, atkreipė demesį tik Taro kortos, bet pavarčius ir paskaičius lietuvių kalba visai neužkabino, kažkokio Kenshino LNK lygis, todėl ir pinigų pagailo
Jei būtų ko nors įdomesnio,pvz. artbooksu ir pan. gal kada ir susigundyčiau, bet kol kas nieko visiškai jie nepasiūlo suaugusiai publikaiComment
-
Kad vyresniuosius pritrauks netikiu, per daug popsova mangą stumia, atkreipė demesį tik Taro kortos, bet pavarčius ir paskaičius lietuvių kalba visai neužkabino, kažkokio Kenshino LNK lygis, todėl ir pinigų pagailo
Jei būtų ko nors įdomesnio,pvz. artbooksu ir pan. gal kada ir susigundyčiau, bet kol kas nieko visiškai jie nepasiūlo suaugusiai publikaiComment
-
Prie ko čia vartai apie Japonų kalba? Mangos daug ir anglų kalba, ir galėtu kad ir rūsų kalba būt pagal mane, dar dabar pasakyk kad "tipa biče nori pasakyt kad anglų/rūsų gerai kerti? "
Jo galiu pasakyt kad kertu.
Norima pasakyt, kad kažko vertingo reikia žiūrėti ebajuje arba dar kur nors,kur kainos nelietuviškos, nes kol obuoliukas įsivažiuos aš dar kokiais 5metais pasensiu, na o kas yra Japonijoje dauguma ir taip gerai žino, o mes dėja gyvenam Lietuvoj, apie tai ir kalba eina.
Ghm..tikiuos iš tau parodytu piršto taves juokas neima...Comment
-
money. . . i need money!Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
Oh my~~~ mano maldos išklausytos n_____n *džiūgauja* kaip tik skaitau Hellsing`o mangą....ji veža \m/x_x\m/
Yayyyyyyyyyy dabar ji ir lietuviškai n______n *labai džiūgauja ir krapšto pinigėlius*Comment
Comment