Reikėjo jau anksčiau rimtesniais leidyniais pradėt prekiaut,o taip ta manga revoliucija niekaip nepasiekia galutiniojo taško.Visi tik Hellsing,Hellsing..o vat aš ir StarCrafto laukiu,neabejotinai pirksiu abidvi šias manga.Dabar po Hellsingo reikia sulaukt dar vienos kokios žymios manga in Lt.Populiarinant manga Lietuvoje jie padarė teisinga žingsnį,Hellsing'ą tikriausiai jau ir pirks vaikėzai,kurie tikrai nenupirktų kokios nors "Taro Kortų Kavinės" arba "Princesės Ai".
„Hellsing“ ir „StarCraft“ - Manga Lietuviškai
Collapse
X
-
-
o serija išsiskirs ne tik ypatingu piešimo grožiu, bet ir... žiaurumu. - nu nu. Įdomu ar pardavinės vaikams :P
Dėl to patis aš taip pat nustebau, bet pamėginęs googlint aptikau, kad daug kur tai tikrai skaito manga, bet ar taip gali būti?Comment
-
Pagaliau sulaukem Tai geriausia zinia per visa sia diena
O prie ko "star craft" manga? O____o Cia gi american comics....Tai kad juodai balta nereiskia kad manga xDPaskutinis pakeitimas nuo Dark-Tarou; 2008-09-20, 23:01.Comment
-
šiaip nesąmonė, bet kadangi tiek Korėjiečiai tiek Japonai žaidžia SC tai jiems matyt ir leidžia "MANGA", bet tai vistiek ne ta manga, kuri yra leidžiama grynai JaponųComment
-
Nejaugi tikrai manai kad visi suprastu originalu efektu uzrasa kuris butu hieroglifais uzrasytas?👍 1Comment
-
-
-
pagaliau mano nediduke manga kolekcija vel bus papildyta , hellsinga padesiu garbingoj vietoj salia Death Note...waaaaaah!!!! o jei taip isleistu bent po dali kas du menesiai... bet cia turbut tik geltono drambliuko svajones..num, bet pziuresim kaip cia viskas busComment
-
Comment
Comment