„Hellsing“ ir „StarCraft“ - Manga Lietuviškai Praėjusių metų rudenį MANGA REVOLIUCIJĄ Lietuvoje pradėjusi leidykla OBUOLYS visiems žanro gerbėjams pateikia dar dvi visame pasaulyje populiarumo sulaukusias MANGA serijas. Teisingai, MANGA gerbėjų kolekcijas papuoš StarCraft ir Hellsing serijos. "Hellsing" manga komiksas, kaip ir pridera, lietuviškai bus išleistas originaliu japonišku formatu – t.y., versis iš dešinės į kairę. Be to, ji bus išversta tiesiai iš originalios kalbos – japonų. Viskas tam, kad jūs patirtumėte maksimaliai autentišką įspūdį! Kultinis Kouta Hirano manga komiksas, virtęs ne mažiau garsiu 13 dalių anime serialu, atkeliauja į Lietuvą! Pirmoji manga revoliucija pradėjusi leidykla OBUOLYS pristatys visas "Hellsing" dalis lietuviškai, o serija išsiskirs ne tik ypatingu piešimo grožiu, bet ir... žiaurumu. Jau spalį lietuviškai superpremjera – Hellsing manga. "StarCraft" manga serija – Tai pirmoji manga komikso, sukurto pagal populiarųjį kompiuterinį žaidimą, dalis. Sveiki atvykę į tamsų, žiaurų ir nuostabų StarCraft pasaulį! Šaltinis: obuolys.lt |
„Hellsing“ ir „StarCraft“ - Manga Lietuviškai
Collapse
X
-
„Hellsing“ ir „StarCraft“ - Manga Lietuviškai
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-14, 10:33.Žymos: Nieko👍 2vilkduobe, Wishmaster, like this. -
-
Comment
-
Saunu, kad pagaliau OBUOLYS nubudo, tik man ciut neramu: nebus dvigubo vertimo - vers tiesiogiai is japonu kalbos... Kazkodel man tai skamba kiek baisokai; jeigu jau anos ju manga dvigubo vertimo, bet vis tiek kai kur su gramatika prasilenkta, tai kas bus su vertimu is originalo kalbos..?Comment
-
Man pačiam asmeniškai smagu, kad išleis įdomios mangos pagaliau, bet tikiuos nebus taip kaip ir kitose užrašų pvz.:
kai trenkia duris BAAAAAAAAAAAAAMMMM! galėtu originalų užrašą palikt vistiek visi suprastu... o per tuos visus BAM, ŠVYSTTTT ir pan. net skaityt nesinoriPaskutinis pakeitimas nuo kazuki; 2008-09-20, 22:03.Comment
-
Hellsing!!!! pirksiu neziuredama kainos!o jei visdelto nepasirodys,tj pirksiu per neta.STARCRAFT yar vienas is mano megstamiausiu zaidimu tjgi paziuresim koke gi manga busComment
Comment