» Kanye West » Akira » Daft Punk Tikriausiai dauguma jau gan senai yra girdėję Kanye West dainą – Stronger, kuris panaudojo prancūzų elektroninės muzikos grupės Daft Punk dainą - "Harder, Better, Faster, Stronger". Nežinau ar kas iš čia esančių yra pastebėję į ką panašus šis muzikinis klipas, bet šiandien atsitiktinai žiūrėdamas pastebėjau nenuginčijamus panašumus į legendinį 1988‘ų anime - Akira, o dar geriau pasidomėjus, atradau kad aš visiškai teisus. Kanye save klipe vaizduoja kaip neįprastų gabumų vaikiną vardu Tetsuo Shima, kurį virsiausybė prieš jo valia patalpina į spec. ligoninę, kuriam yra daromi skirtingi testai. Taip pat klipe galima išvysti kaip jis kankinasi palatoje ir kai jis pabėgsta iš ligoninės panaudojęs savo galias, o taip pat galima pastebėti ir daug kitų detalių. Pačiame klipe galima išvysti trumpus fragmentus iš originalaus anime AKIRA. Nepasakyčiau, kad pati daina kažkuo įpatinga, nes lyrika kartais tiesiog nesiriša su vaizduojamu video, o ir originalas yra daug geresnis. Keista, kad šie panašumai dar nekarto nebuvo paminėti AZ forume, tai tikiuosi tai ką nors taip pat nustebins, kaip ir mane. Neaišku ar jam tikrai patinka Japonų animacija - anime, gal būtent šis anime ir įkvėpė jį šiam klipui ir dainai, o gal tai tiesiog būdas pritraukti daugiau gerbėjų, bet nustebino dar ir tai, kad jo klipą jo naujai dainai – „Good Morning“, kūrė Japonų anime ir manga dailininkas ir dizaineris - Takashi Murakami. Šios dainą paklausyti ir pažiūrėti video klipą galima čia. Šaltiniai: christianmontoya, plasticbamboo, wikipedia, Akira |
Kanye West + Akira + Daft Punk ->
Collapse
X
-
Kanye West + Akira + Daft Punk ->
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-09-20, 22:50.Žymos: Nieko👍 9talismanas, Exotic Anime Girl, zeroevil, Eri, Horkis, and 4 others like this. -
Na ne naujiena pasakei. Visgi DP taip pat gan glaudziai bendradarbiavo su rytais, ir kaney i ta puse. Visi pasitare kazkiek del idejos, surado tinkanti refernce ir se. O kad nieks nediskusino tai tam pointo didelio nera. Daft punk dievai, KW +100 respek kad domisi japonu animacija , klipas kaip zinia varzesi del geriausio klipo apdovanojimo. :]Paskutinis pakeitimas nuo piccosan; 2008-09-08, 16:33. -
jau seniai pastebejau kad klipas i AKIROS anime panašus,o tai mane baisiai pradžiugino tik gaila kad Kanye West dainą – Stronger nelabai tinka šiam klipui ir kodel nevaidino Kanedos o Tetsuo juk jis blogiukas.Comment
-
-
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-09-08, 17:13.Comment
-
Brrr.... *nukrato siurpas* Kazkokia raugiojimo daina, nepatiko, kai isgirdau pirma karta, nepatinka ir dabar... O del klipo, tai dzin, nes vistiek ideja sugalvojo ne jis, tai kogero Kanye West net nenutuokia apie animeComment
-
Tai kad jo visi paskutiniai klipai semesi ideju is populeriu 80's ir 90's metu filmu,tad tikrai nieko naujo.Comment
-
Iš pradžių aš pagalvojau, kad japoniški motyvai buvo panaudoti tik šiaip (žinant tą faktą, kad ši kultūra yra labai populiari), bet pasirodo viskas dar įdomiau Dabar klipas man įgavo didesnę prasmę.Comment
-
klipą temačiau viena karta, panašumą pastebėjau, bet nesigylinau, juodauodžiams atlikėjams būdinga rodyt save kaip kažka Extraordinary, King, PiMP ir taip toliau, tik vieniems tai sekasi gėriau - kitiems prasčiau, todėl klausaus gėresniu
Kanye kažkom nenustebino..Gold Digger klipas patiko labiau, nors....motyvai pavogti iš Ray Charles kūrinio i Got a Woman
.. Shame on himComment
-
CREAMFIELDS 2009 Vilnius! - "Daft Punk", "Röyksopp", "The Prodigy" ... ?
http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=2692Comment
Comment