First Squad / Первый отряд - Kryžiuočiai vėl atakuoja?

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Airiz
    מיד





    • 2004 01 09
    • 1656

    #31
    Autorius FLAMA
    Arba tu neskaitei, ką aš parašiau, arba tu nenorėjai suprast, rezultato tai nekeičia...
    Kad amerikos produkcijoje tas naudojama čia tik tau vienam turbūt nesimato. Šitoks smegenų praplovimo būdas liaudžiai jau senai naudojamas, nes mūsų geriečiai spardantys (amerikiečiai - fanatiškus ir kraujo ištroškusius arabus ar fanatiškus sovietus siekiančius sunaikint pasaulį, rusai - žiauriuosius nacius) blogiečius, įteigia, kad mes esam teisesni ir tai leidžia valdžiai vėliau pateisinti agresiją (kad ir pastaruoju metu rusų prieš gruziją), nes liaudis bus labiau linkusi manyt, jog mūsų valdžia elgiasi teisingai... tai tiek šviečiamųjų žodžių tau šia tema...

    Aš nesakau jog tai bus blogas anime, tema tikrai įdomi ir viskas rodo jog iš to gali išplaukti geras kūrinys, tačiau yra nemenka tikimybė jog jei prie viso to nagus prikiš rusijos valdžia, gausime kapitalų "rembo15" lygio šlamštą...
    Nemanau, niekas nenorės gadint naujos pakraipos projektą kai tos propagandos kaip jūs sakot ir taip pilna, beto propaganda gerai šalies viduje, kitiems tai neaktualu+ kokia velgi propaganda su numirėliais? O tai kad vokiečiai buvo nugalėti ir taip faktas. Papildomos reklamos nereikalauja.
    Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-09-04, 10:39.

    Comment

    • Ozis

      #32
      Truputi patikslinsiu Airiz pasakyma del vokieciu ordino. Is tiesu tai buvo organizacija zinoma "Ahnenerbe" pavadinimu. Apie ja nors skurdokai, bet yra parasyta animo officialiame saite. Placiau siek tiek yra parasoma wikipedijoje - http://en.wikipedia.org/wiki/Ahnenerbe (cia galbut pravers tiem kas rimciau planuoja ruostis animui). Beje buvo dar viena organizacija uzsiiminejusiu okultiniais tyrimais - http://en.wikipedia.org/wiki/Thule_Society .

      Flama, tikrai retas epinis anime neskiria gerio ir blogio. Tokiu, berods, galiu ivardinti tik Tales of Phantasia, kur blogis tera iliuzija suformuota zmogisko isankstinio isitikinimo.
      Tuo tarpu likusi dalis daro aisku skirtuma tarp gerieciu ir blogieciu, tai tiek Last Exile (prekybos gildija vs kitos gildijos), tiek Lodoss War (Parn'o chebra vs bad guys'ai), tiek Claymore (human vs joma), tiek Twelve Kingdoms (is pradziu Joko vs pasaulis, paskui Joko vs korupcija ir t.t.), tiek visu mylimas Dragonball, dar galima pamineti Grenadier, Hellsing, Mai-Hime/Otome, Samurai 7.
      Skirtuma tarp gerio ir blogio savotiskai daro Berserkas (gerietis Grifitas tampa blogieciu) ir Disgaea (geris ir blogis apsikeicia rolem).

      I politines krypties turini galiu atsakyti tik raginimu neskleisti savos propogandos (nu niekaip nematau argumentu ar pavyzdziu reminaciu tamstos zodzius). Beto tai yra anime forumas, o ne istorinio teisingumo ir demokratijos ministerija.
      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-09-04, 15:57.

      Comment

      • FLAMA
        Naujokas
        • 2007 12 07
        • 12

        #33
        Ozi, nepasakyčiau jog viskas aiškiai apibrėžta Dragonball, puse blogiečių poto kartu su sangoku gelbėja pasaulį. Hellsing linkęs sutikti, jog organizacijų stovis geriečiai/blogiečiai yra apibrėžta, tačiau jame pačiame vampyrai ir žmonės ant tiek skirtingų pažiūriu, jog jame teigti vampyrai blogi žmonės ne jau ir nebegalima, o "Claymore (human vs joma)" dar neišbaigtas darbas, kad būtų galimą ką sakyt. Daugumos kitų tavo pavardytų tiesa sakant nesu matęs ( apart berserk, kuris tik patvirtina ką sakiau ), tai nieko negaliu sakyt. Tad kaip ir norėjau pasakyt ( nežinau kaip jūs supratot iš to ką parašiau ) gėriečiai nesunkiai tampa blogiečiais ir atvirkščiai, nėra tokios ribos skiriančios gėrį nuo blogio, tokio apibrėžtumo, statusas geras ar blogas įgaunamas tik dėl jų poelgių. Imkim pastarųjų metų anime: death note- nusprendė įvykdyti teisingumą, jam net pavyksta sumažinti nusikalstamumą, bet žmonių žudymas vardant to tikslo pasiekti (nu kaip bežiūrėtum kilnaus) jį geruliu nedaro niekaip. Code geass - vėlgi tas pats, tikslas tarsi ir nėra blogas, tik va ar priemonės taikomos pasiekti tikslą l.l. daro geriečiu? Nu ir taip dar eilėj anime... aš tikrai nenorėjau pasakyt, kad juose nėra gėrio ar blogo, tik norėjau pasakyt jog nėra tos ribos tarp jų.

        Neskleidžiu aš propagandos, tik sakau ką pastebėjau, nes ne kartą daug žadantys rusų produkcijos filmai, tapdavo tikrai nekokiais kūriniais dėl įsikišimo iš šono. O faktų negaliu pateikti, nes mano galva sunkiai įsimena vardus ir pavadinimus

        Comment

        • ryuayumi
          Narys
          • 2007 08 05
          • 37

          #34
          :o

          .... Rusiskas anime???!!! pirma karta girdziu anonsas tai tikrai neblogas... piesimas ir neblogas... gaila kad rusu kalba nes as jos visai nesupranti

          Comment

          • slicKrox
            Catching some Zzzzs...




            • 2012 08 01
            • 2161

            #35
            Autorius ryuayumi
            gaila kad rusu kalba nes as jos visai nesupranti
            Nori pasakyt, puikiai supranti Japonų kalbą?

            Comment

            • FreaK`aZ
              Rimtas architektorius




              • 2005 02 22
              • 532

              #36
              Autorius slicKrox
              Nori pasakyt, puikiai supranti Japonų kalbą?
              Pasakei ir pritrenkei. Užskaitau

              o šiaip tai kas pasidarė su šiuolaikiniu jaunimu. Visiškas antirusizmas, o apie kalbos mokėjimą net nėra šnekos.. et atrodo ka esu jau iš paskutinės kartos, kuri natūraliai dar išmoko Rusų kalbą, bo iš mano jaunesnių pažįstamų tai vos pora supranta. ti bent jau mokykloj pasimokykit, tikrai labiau pravers nei ta faking german language.
              "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
              with a sick idea of world domination"

              Comment

              • Ozis

                #37
                Na gincytis del skirtumo buvimo ar nebuvimo nematau. Mat man ribos yra labai aiskios - vieni nori zmonija/visatos civilizacijas paskerst, kiti nori ja/jas isgelbet. Tai, kad du ar trys perbega is vienos puses i kita esme nelabai pakeicia.
                Aiskios ribos ir kitose pasauli gelbejanciuos shounenose - Duel Masters, Jugioh, Shaman King, ...
                Death Note tikrai nera epinis animas. Code Geass, galbut bus isimtimi kai bus pabaigtas.

                Autorius FLAMA
                Neskleidžiu aš propagandos, tik sakau ką pastebėjau, nes ne kartą daug žadantys rusų produkcijos filmai, tapdavo tikrai nekokiais kūriniais dėl įsikišimo iš šono. O faktų negaliu pateikti, nes mano galva sunkiai įsimena vardus ir pavadinimus
                Mano tokio ispudzio nesusidare. Pavyzdziu nematau. Laikau propoganda.

                Comment

                • kypshius
                  Rašytojas



                  • 2007 04 17
                  • 254

                  #38
                  ačiū dievui, kad aš suprantu rusų, nors klasėj tai kaip paskutinis mohikanas su ta rusų. btw rusų daug geriau mokytis nei german, nes vokiškai tik vokietijoj šneka, o rusų daugmaž puse europos moka. anyways nesikabinėkit prie gero anime, koks skirtumas jums propaganda ar ne? dabar pasakykit, man kas laimėjo antrą pasaulinį? rusai! (na ir kiti dar allies) taigi nugalėtojų niekas neteisia, laimi balta pralaimi juoda, ir nesvarbu kad abi pusės pilkos.... laukiam laukiam

                  Užkalė visus langus ir augina pingviną.

                  Comment

                  • Futari
                    AZ rėmėjas



                    • 2007 01 07
                    • 1094

                    #39
                    Siaip rusu daugiau suprantu negu galeciau pasneket, ir visgi ziuresiu rusiskai, bet jei SlicKrox susubins LT, bus dar geriau

                    Comment

                    • shigofumii
                      cruel man
                      • 2008 07 05
                      • 137

                      #40
                      nu butu gerai,ziuresiu rusiska ,nes suprantu, tikiuosi kovu scenos bus geros ir paliks ispudi
                      Paskutinis pakeitimas nuo shigofumii; 2008-10-15, 08:02.
                      Destiny is waiting ,lets move foward to it.

                      Comment

                      • XxGoingBlindxX
                        Freedom. ^^
                        • 2008 08 18
                        • 49

                        #41
                        Iš anonso tikrai įdomiai ir viliojančiai atrodo.
                        Pažiūrėsiu ir tada daugiau ką pasakyt turėsiu

                        Comment

                        • Airiz
                          מיד





                          • 2004 01 09
                          • 1656

                          #42
                          Autorius FreaK`aZ
                          Pasakei ir pritrenkei. Užskaitau

                          o šiaip tai kas pasidarė su šiuolaikiniu jaunimu. Visiškas antirusizmas, o apie kalbos mokėjimą net nėra šnekos.. et atrodo ka esu jau iš paskutinės kartos, kuri natūraliai dar išmoko Rusų kalbą, bo iš mano jaunesnių pažįstamų tai vos pora supranta. ti bent jau mokykloj pasimokykit, tikrai labiau pravers nei ta faking german language.
                          Čia tikra tiesa, dauguma renkasi anglų, vokiečių kalbas, ir dauguma jų vistiek nemoka tiek kad sakyt "Rūsų SUcKS, man anglų geriau!"Patikėkit, 100 kartu daugiau maloniau žiūrėti bet kokį anime garsinta rūsų kalba, nei su subais ( bet kokiais).

                          Comment

                          • hikari
                            相良宗助。
                            • 2008 01 10
                            • 36

                            #43
                            Šventai pasakyta mano drauge.
                            Enough of this already -.- , Lietuvių kalbos subtitrai - FAIL, Lietuvių kalbos įgarsinimas - EPIC FAIL.
                            For god sake... Im MALE!!!!.

                            Comment

                            • chibi_nemiga
                              Rimtas forumo narys

                              • 2008 08 01
                              • 117

                              #44
                              atsiprašau, įsiterpsiu ir aš. kaip ne keista, pas mus visa klasė gan gerai moka rusų kalbą. pakankamai gerai kaip jų amžiui. bet pripažįstu, daugelis neabejotinai būtų ėmę vokiečių, tačiau pas mus nėra tokios galimybės. aš ir pati ją būčiau pasirinkus, nes rusų ir taip pakankamai gerai moku, pradinėse klasėse versdavau draugėm rusiškus filmus, kuriuos kartu žiūrėdavom. XD tačiau dėl anime nepritariu, nes man pačiai nemalonu žiūrėti su rusišku įgarsinimu, tikrai esu bandžius... ir dar. kas be ko, bet lietuviai iš savo kalbos bent rusiškus keiksmažodžus galėtų išmesti...
                              tai vat. atsiprašau, jei čia floodas, labai knietėjo pasireikšti.
                              be to, šitas anime gali būti išimtis - jam pritinka rusų kalba ir galbūt net nevargsiu ieškodama subtitrų, žiūrėsiu taip.

                              Comment

                              • DStalker
                                Kuroi kenshi


                                • 2007 04 16
                                • 190

                                #45
                                Autorius Airiz
                                Čia tikra tiesa, dauguma renkasi anglų, vokiečių kalbas, ir dauguma jų vistiek nemoka tiek kad sakyt "Rūsų SUcKS, man anglų geriau!"Patikėkit, 100 kartu daugiau maloniau žiūrėti bet kokį anime garsinta rūsų kalba, nei su subais ( bet kokiais).
                                Čia jau kaip kam, vienam 100 kartų geriu, kitam vienodai rodo, kitam 100 geriau angliškas vertimas. O man asmeniškai labai gero įspūdžio rusiški įgarsinimai nepadarė, nors pakenčiamai suprantu rusiškai ir karts nuo karto žiūriu rusiškus filmus.
                                Kadangi čia bus ne vertimas, o originalus rusiškas įgarsinimas, turėtų būti viskas tvarkoje, tik įdomu kaip ten derės rusiški balsai prie japoniško veikėjų stiliaus
                                Na bent jau vardai turėtų derintis prie visko, kokie Vasios, Nastios ir t.t.

                                Comment

                                Working...