va šito tai Izzo laukia, o jei dar ponas slic jį susubtitruos lietuviškai bus tirkai nerealu, nes Izzo ne kas su rusų kalba
First Squad / Первый отряд - Kryžiuočiai vėl atakuoja?
Collapse
X
-
anime matyt isties daug zadantis...galima pastebeti, jog labai brangiai apsiejo, nes kurejai isties stengesi: bent jau as tai gaudau malonuma nuo piesimo... kiekvienas herojus pasizymi nuosavais bruozais ir tai matosi is veido (you know what I mean...), grafika irgi maloni akiai. ir seip man patinka si II-ojo Pasaulinio Karo tema, idomu kaip ji bus traktuojama(?) pionieriai, naciai, t-34, Katiushos... visa kas ta liecia, man asmeniskai idomu ir laukiu su nekantrumu... aciu uz sia tema.Comment
-
kurinukas turetu but idomus , ir nuo kurio laikortarpio rodys ? kai Molotovas su rebentropu sudare sutarti? kai pracidejo lietuviu tremimas? ??
Comment
-
Snekant apie WWII, galima butu prisiminti lietuviskasias tiek SS, tiek RA divizijas. Tad gal vienas ar kitas lietuvis pasirodys vienoje ar kitoje puseje.
--------------------
Sio animo laukiu nuo pirmuju muzikinio klipo pasirodymu per TV. Laukiamiausias penkmecio animeComment
-
👍 1Comment
-
Na off-topic, del karo tai "galingoji" wikipedia, english version, jei kazkam rupetu ziuretu ten is pasaulio o ne knistusi savo bibliotekos karo analuose, tai suprastu kad lietuviai nebuvo siap tik tarp kitko. As nezinau kaip raso vadoveliuose kitur. Wiki, dazniau raso Poland-Lithuania x] Tai gal lenkai jiem atrodo labiau prisideje. Mes cia labai aukstinam si musi nes musu Vytauto pavogtas manevras is mongolu padejo isklaidyti kryziukus ir duoti fatal-strike. Pagal skirtingus istorikus, skirtingos statistikos. Cia ditirambiju nes matau kad gali iskilt kazkokiu gincu.
Siap laukiu . Mane jau uzkniso ta japonija ir veiksmas vykstantis te, as WW2 game fanas tad ir anime butu awsome.Comment
-
Atrodo kad veiksmo scenos gerai animuotos, Nes mane nervina kai panasus kovojimas kaip per Samurai X, ir tik nepradekit Samurai X fanai ant manes rekt kad ten geras anime, zinau kad gerasPriklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Atrodo viskas tikrai neblogai, bet turiu vieną nerimą, paskutinio meto Rusijos filmų produkcijoje (ir ne tik joje, dabar apskritai vykdoma tokia politika) jaučiamas stiprus propagandos akcentas. Anime vienas iš akivaizdžių bruožų yra tai, jog nėra apibrėžto blogo ar gero, o jei čia bus tai kas nujaučiu, tai gausime anime piešimo stiliaus multiką, kaip sovietų didvyriai kareiviai spardo kraujo ištroškusių vokiečių zombius... To nuoširdžiai nenorėčiau....Comment
-
Atrodo viskas tikrai neblogai, bet turiu vieną nerimą, paskutinio meto Rusijos filmų produkcijoje (ir ne tik joje, dabar apskritai vykdoma tokia politika) jaučiamas stiprus propagandos akcentas. Anime vienas iš akivaizdžių bruožų yra tai, jog nėra apibrėžto blogo ar gero, o jei čia bus tai kas nujaučiu, tai gausime anime piešimo stiliaus multiką, kaip sovietų didvyriai kareiviai spardo kraujo ištroškusių vokiečių zombius... To nuoširdžiai nenorėčiau....
Čia pamatė kad rusai sukūrė anime ir spardo kryžiuočius (prisikėlusius iš kapu, NEGYVUS) iškart: AAAA!!! PROPAGANDA!!!!
Mastyk ką šneki ...
P.S. Ne paslaptis kad vokiečių ordinas vadovaujant Gimleriui bandė okultizmo dėka pasukt karo eigą savo naudai. "Return to Castle Wolfenstein" žaidimas ne vien kūrėjų fantazija gristas.
Ir šiaip, jei yra noras parodyt savo politinius gebėjimus ir politinę pakraipą tam yra atskira gija...👍 1Comment
-
Arba tu neskaitei, ką aš parašiau, arba tu nenorėjai suprast, rezultato tai nekeičia...
Kad amerikos produkcijoje tas naudojama čia tik tau vienam turbūt nesimato. Šitoks smegenų praplovimo būdas liaudžiai jau senai naudojamas, nes mūsų geriečiai spardantys (amerikiečiai - fanatiškus ir kraujo ištroškusius arabus ar fanatiškus sovietus siekiančius sunaikint pasaulį, rusai - žiauriuosius nacius) blogiečius, įteigia, kad mes esam teisesni ir tai leidžia valdžiai vėliau pateisinti agresiją (kad ir pastaruoju metu rusų prieš gruziją), nes liaudis bus labiau linkusi manyt, jog mūsų valdžia elgiasi teisingai... tai tiek šviečiamųjų žodžių tau šia tema...
Aš nesakau jog tai bus blogas anime, tema tikrai įdomi ir viskas rodo jog iš to gali išplaukti geras kūrinys, tačiau yra nemenka tikimybė jog jei prie viso to nagus prikiš rusijos valdžia, gausime kapitalų "rembo15" lygio šlamštą...Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-09-04, 11:34.Comment
Comment