First Squad / Первый отряд - Kryžiuočiai vėl atakuoja?
Collapse
X
-
Na... dar net neaišku kada šį anime planuojama išleisti, o jau apie Lt subtitrus kalbama, nors jau jei yra reklaminis video anonsas, tai manau 6men. begyje turėtų gal pasirodyt. Visų pirmą reikia dar dagiventi iki šio anime išleidimo ir pažiurėti ar jis tikrai vertas to laiko prie daromų jam Lt subtitrų. Nors vien tai, kad čia pirmas Rusiškas anime, jau kažkaip nuteikia optimistiškai tam... Be to, ne jau aš čia vienas rusų kalbą suprantu?Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-09-08, 11:55.Comment
-
Comment
-
FreaK`aZ, o aš pastumčiau dar vieną dieną
Mat WWII Maskvos laiku baigėsi 9 dieną ir pagrindiniai minėjimai vyksta būtent tada. 8 dieną švenčia Europa ir JAV.
Įdomus faktas, kad Londonas buvo prisukinėjęs rodykles (karinis vasaros laikas), tad pas juos WWII irgi baigėsi 9 dieną.
Oficialiai JTO skyrė gegužės 8 ir 9 dieną WWII aukoms atminti.
Būtų išties šaunu, jei Pergalės (prieš fašizmą) dienos proga pasirodytų šis anime. Ir kaip tik į temą jis būtų.Comment
-
Na... dar net neaišku kada šį anime planuojama išleisti, o jau apie Lt subtitrus kalbama, nors jau jei yra reklaminis video anonsas, tai manau 6men. begyje turėtų gal pasirodyt. Visų pirmą reikia dar dagiventi iki šio anime išleidimo ir pažiurėti ar jis tikrai vertas to laiko prie daromų jam Lt subtitrų. Nors vien tai, kad čia pirmas Rusiškas anime, jau kažkaip nuteikia optimistiškai tam... Be to, ne jau aš čia vienas rusų kalbą suprantu?SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
-
-
Rusu anime... hmmmmmmmmmmmmmmm...........
Nors maciau per telika YPAC gerai animuotu "multikiniu" rusu filmu, kaip "Karzygis Dobrynicius ir kazkas tokio" (neprisimenu tikslaus pavadinimo). Vat ten tai buvo labai grazi rusiska animacija.
Tikiu, kad gausis kazkas grazaus...
O pats nors beveik nekalbu rusiskai, nes ner su kuo, bet puikiai suprantu kai kazkas kalba arba per koki History kanala rusiskai dubliuota. Net skaityti igusciau (vel), jei reiktu; esu perskaites "Meistras ir Margarita" rusiskai... LABAI! Patiko!!!👍 1Comment
-
Atrodo nepakartojamai, įdomiai ir dar niekur prieš tai nematyti vaizdai ir atmosfera. Gaila, kad tai bus filmas, kiek supratau iš pateiktos info. Jei premjera bus tuo laiku, vadinas, ant rudens DVD turėtume sulaukti.
Gal yra noro padaryti šiam filmui taimingą? Vertimą padaryčiau iš rusų kalbosPaskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-04-30, 11:40.Comment
-
Manau kad premjera rusų kinoteatruose bus taip pat neužilgo, so žinant mūsų kaimynus, tai manau kad bent screenerio iki rudens tai jau tikrai laukt nereiks. o šiaip anid.info duombazėj jau įtrauktas kaip movie, tai slickui gaila, kad bus filmas, o aš tai kaip tik džiūguaju nes filmas man daug geriau susižiūri nei serjalai.Comment
-
wwwooooowwww!!!! Pagaliau kaskas idomaus apie kara!!!
kaip seniai laukiau kasko panasaus ^^Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
Comment