Nauji Anime: 2008 Ruduo

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • SilentCurse
    rakštis subinėj ir pikc.
    • 2008 06 14
    • 18

Hm.. įdomu ką iš Biohazard aka Resident Evil padarys . O šiaip Hells Angels sudomino,na ir aišku laukiu Vampire Knight : Guilty. Įdomu kaip ten viskas baigsis.

Comment

• slicKrox
      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
      • 2161

Pagaliau pasirodė pirmoji serija antro Nodame sezono - Nodame Cantabile: Paris-Hen

http://www.linkomanija.net/browse.ph...dame+Cantabile
      http://www.mininova.org/search/?search=Nodame+Cantabile
      Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-10-11, 15:59.

Comment

• IVXXX
        Let's do a barrel roll!
        • 2008 03 07
        • 8

Aisku, kad Gundam 00

Ziuriu daugiausiai nubalsuota uz Vampire Knight, forumo didesne populiacijos dali sudaro merginos/moterys?
        I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• Verdict
          Draugiškas dėdė

• 2007 11 05
          • 95

Kol kas labiausiai patiko Hyakko, Akane-Iro ni Somaru Saka bei ToraDora.
          After story pirma serija didelio įspūdžio nepaliko. BGM vietomis buvo per garsi, o patys veikėjai atrodo kažkaip...Ne taip...Nežinau,kaip apibūdinti. Tiesa, antra serija buvo jau visai nieko.

Comment

• Viktoras
            Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
            • 190

Visai netycia paziurejau To Aru Majutsu no Index pirma serija, kuri buvo transliuot tik pries savaite!!!

Apie si seriala suzinojau netiesiogiai: pirma pazaidziau Yume Miru Kusuri, man patiko daug kas, o tame tarpe ir isskirtinis piesimas, tai paziurejau kas piese; tada pamaciau, kad sis zmogus apipavidalino To Aru Majutsu no Index light novels; tada pamaciau, kad jau kuriamas jo anime ir... rezultata jus jau zinote...

Tai... LABAI intriguojanti pirma serija! Daug juokiausi, daug veiksmo, daug sci-fi, veikejai labai idomus ir "manieringi"... o jau ju veido israiskos... ir ecchi buvo! (slapstick humoro pavidale) Labai idomi pradine ideja... idomu idomu... kuo taps sis anime - didziu anime ar tik *pffff* O potenciala jis turi didziuli!

Comment

• Verdict
              Draugiškas dėdė

• 2007 11 05
              • 95

Ahhh, tikrai, visai pamiršau paminėti Index. Ir man pasirodė smagus. Įdomu į ką istorija išsirutulios...

Comment

• mariux9998
                Labas.

• 2008 06 20
                • 434

Chaos; Head 1 serija is up for viewing (subbed) !
                Tikrai sudomino mane Chaos; Head istorija! Toks fainas animas !

Comment

• Verdict
                  Draugiškas dėdė

• 2007 11 05
                  • 95

Hyakko antra serija nuvylė. Tikėjausi kažko daugiau. Tačiau Toradora ep2 pranoko mano lūkesčius. Nekantriai laukiu kitos serijos. Akane atrodo banalokas, tačiau merginos per daug mielos, kad galėčiau sakyti ką nors blogo. Yuuhi = <3

P.S. tiems, kurie laukia [Mayu-Genjo] release'ų: toradora ep2 atlikau paskutinį quality check, teliko sulaukti, kol kas nors iš naujo encodins. Hyakko atliktas pradinis subtitrų quality check, keliose vietose reikia TLC, o tada eisim prie TS ir encodingo. Akane ep2 laukia timing bei edit, o Lucky Star OVA - TS.

EDIT: ką tik pažiūrėjau chaos head...Otaku su nestabilia psichika,eh? Atrodo įdomiai.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Verdict; 2008-10-12, 14:58.

Comment

• mariux9998
                    Labas.

• 2008 06 20
                    • 434

Tai va, as ir sakau, kad idomu, kazkode ta mergaite su roziniais plaukais primena Lucy is Elfen Lied. Bet tas otaku truputi perdeda - "i hate 3D woman" ar kazkas panasaus

Comment

• Petras
                      Senjougahara Fascination
                      • 2008 04 12
                      • 38

Kol kas mačiau:

Ga-Rei - suintrigavo, nes visi pristatyti veikėjai
                      Spoileris:
                      miršta pirmą epizodą.
                      Taip kad WTF, noriu sužinoti, kas ten nutiko iš tikrųjų.

Chaos;Head - pagr. veikėjas otaku, anime šiek tiek šizo (haliucinacijos ir t.t.), bet su komedijos elementais, atrodo labai įdomiai kol kas. Ypač juokinga kai Takasu į viską žiūri kaip į eroge. Kažkiek priminė Welcome to the NHK, kuris man labai patiko

Rosario + Vampire Capu2 - visiškas idiotizmas ir šlamštas, nevertas animacijos biudžeto.

Kurogane no Linebarrels - dar nežinau, ką galvoti. CG nesužavėjo, mecha paprastai nemėgstu, bet pagr. veikėjas toks įdomus - silpnavalis, bailokas, bet įgavęs antžmogiškų galių pasijaučia vos ne dievu. Rezultate nuo jo galios demonstravimo visi nukenčia. Tikiuosi taip ir liks arogantišku kvailiu, o ne tipiniu "I want to protect my friends", nes taip daug įdomiau žiūrėti

Toradora - smagi komedija, tik tikiuosi per daug ištęsta nebus.

Tales of the Abyss - šis iš žiūrėtų naujų anime patiko labiausiai. Šaunūs veikėjai, gražus piešimo stilius.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Petras; 2008-10-14, 05:49.

Comment

• Sable
                        The Hitchhiker

• 2005 03 11
                        • 1530

Kągi įdėkim ir savo trigrašį.

Hakushaku to Yousei - bišounenai ir ties tuo galima sustot. O šiaip bendrai paėmus turėtų būt visai įdomi istorija. Piešimas btw irgi gražus, kurgi nebus...
                        Kurozuka - šitas tai man dabar galvą susukęs po pirmo epo, nuostabi animacija/piešimas, muzika bei pats siužetas/veiksmas, gražios kovos scenos su smagiu garseliu kai kam nors perpjauna kokią kūno dalį. Priedo dar graži paslaptinga mergina..uch..so far man yra sezono didžiausias perliukas, nors ir tikėjausi daugiau iš
                        Tytania - kuris pasirodė esas Legend of Galactic Heroes brolis dvynys, na arba šiaip brolis. Na nieko stebėtis aišku, turint omeny kad kūrėjai tie patys, bet vis gi - Yang Wenlio prototipas čia man užmušė visą entuziazmą (nes nelabai jau ir mėgau tą personažą, o dar čia paėmė įkišo tokį patį neva durnelį be ambicijų)..ech. Tikiuos bent iš imperijos pusės bus padorus personažų vystymas, palauksim, pamatysim. O šiaip kosminis karas čia aišku malonus dalykas gan, net kosminiai šuoliai savotiškai įdomiai parodomi
                        Kuroshitsuji - smagus, biški tamsus ir mistiškas bei komiškas anime, daugiau kol kas nesitikiu.
                        Casshern Sins - visai malonus piešimas kaip superherouso animui, smagiai susižiūrinčios kovos ir taip suprantu siužetas žadantis biški staigmenų turint omeny, kad mažai kas paaiškinta per išėjusius 2 epus. Gan tinka kaip tokiam futuristiniam nuotykių animui.
                        Linebarrels of Iron - antrinu Petrui, nusibodo visas tas įprastas patosas pagrindinių herojų-pasaulio gelbėtojų. Šičia tai toks savanaudis šunsnukėlis nors ir irgi kovoja ale 'for justice', nesvarbu ar tai prieš savus ar ne savus
                        Ga-Rei -Zero- - kol kas nedaug kas paaiškinta, įvairių 'lygių' monstrai puolantys miesta ir specialus padalinys 'galintis juos matyti' ir susidoroti. Kol kas teigiamai vertinu ir už siužeto 'netempimą' ir už gerą animaciją.
                        Chaos;Head - taipogi antrinu dėl panašumo pagrindinio veikėjo su NHK hikikomoriu. Irgi tragiškas atvejis su pagrindiniu veikėju, geraja prasme aišku. Originalus bičiukas. Šiaip iš anime laukių daug įspūdingų gore scenų

Apie daugelį pratęsimų nesinori net kažką sakyt, bet..
                        Kyou no Go no Ni - omfg, ką kurėjai padarė su tuo 'nemirtingu' komišku piešimu, bjauru žiūrėt, tuo labiau kad kol kas nieko naujo neparodė, kartojasi veiksmas buvęs ovoj :\
                        Kidou Senshi Gundam 00 2nd - tai štai kaip jus Stratos'ą 'prikėlėt' O šiaip gražu pažiūrėt į užturbintą Setsunos mechą
                        Nodame Cantabile: Paris-Hen - nieko naujo nepasakysiu, tiesiog pasijuokiau pirmoj serijoj kaip Nodame mokėsi prancūzų kalbos

Comment

• mariux9998
                          Labas.

• 2008 06 20
                          • 434

Kurozuka... Kol isiminiau si pavadinima praejo nemazai laiko.... Seip toks labai idomus anime, siuzetas neblogas, ir kovos nuostabios, ypac kovu garsai (labai realistiski), ir kovos netokios, kad pasneka puse serijos, pakovoja iki pirmo smugio, vel sneka puse serijos. Labai idomu, laukiam 2 serijos. Tiek ongoing'u prisiimsiu, kad kiekviena savaites diena po serija isleidzia

Comment

• angellus
                            tinginys

• 2007 01 17
                            • 228

nu, jau kadangi biški mačiau ir aš tai matyt galiu pareikšti ir savo nuomonę, taigi:

Casshern Sins - hm. wow. šitas toks. tikrai stebinantis. labai įdomus tas apokalipsinis pasaulis vaizduojamas, įspūdingos kovos, tik kartais nesuprantamas man to Casshern elgesys: atrodo, kad papuola į kai kokią Berserk būsena ir tada įsijungia Death Mode ir visus niokioja. dar galėčiau prikibti prie jo apdaro, kažkoks crazy biški. bet piešimas, istorija, veikėjai kol kas intriguoja žiūrėti kas bus toliau.

Ga-Rei -Zero- - jau vien pirma serija, kai visi buvo ištaškyti, verčia domėtis kas bus toliau. mangos neskaičiau deja, bet kažkur girdėjau,kad ten nuo sekančios serijos viskas bus kaip ir turi būti. na lauksiu ir toliau, nes sužavėjo veiksmas, piešimo efektai ir kad viską atliko ramiai ir be skrupulį. tos pirmos operacijos planavimas biškuti priminė Ghost in the Shell, bet kad ir kaip ten, smalsu, kaip viskas bus toliau.
                            Spoileris:
                            c'mon, WTF su cenzūra? ten buvo geriausiose vietose juodos dėmės, pačioje pabaigoje, kai ta Class A visus skerdė. man tai nepatiko.

Kurozuka - belenkaip. čia vienas tokių mano perliukų taip pat, kaip ir daugumos matau. pirma serija grynai sužavėjo. buvau skeptiškai nusiteikęs, bet kai užleido veiksmą, tai sėdėjau akis išpūtęs, veiksmui 10 balų iškart, tik man kažkaip biški pradėjo į pabaigą nešti į Blade of Immortal, kuris man nepatiko, bet šitas kol kas tikrai nustebino ir laukiu tęsinio.

Mobile Suit Gundam 00 Second Season - biški esu gerbėjas pirmo sezono, tai antras labai mane džiugina ir dar toliau džiugins. viskas taip pat, tik piešimo grafika tikrai labai, labai gerai atidirbta. tolimesnėse serijos tikiuosi sulaukti dar daugiau siurprizu iš kūrėjų. kad ir kaip ten-žiūrim.

Chäos;HEAd - drop. be komentarų.

Kurogane no Linebarrels - tikėjausi dar vieno neblogo mecha type anime, bet hm, kaip čia subtiliau išsireiškus: CG- tragiška, vėl herojė su GIANT BREAST, ale ecchi, ir dar kūrėjai- GONZO, kas mane labai verčia šito anime nežiūrėti vien atsiminus Dragonaut-The resonace, kas buvo total sh*t. nu gerai, jūs matėt tą nevykėlį bernioką, kuris va gavo galios, aš jo nemačiau ir nebenoriu matyti-drop.

Shikabane Hime: Aka - kitoks anime apie zombius ir jų naikintoją. pirmą serija pasirodė tokia keistoka biški, ypač piešimo stilius, kuris atrodo kaip oldschool man labai erzino akį. laukiu antros serijos, ir tada jau spręsiu biški rimčiau kažką.

Comment

• Verdict
                              Draugiškas dėdė

• 2007 11 05
                              • 95

Earl and Fairy - atrodo, kad bus visai gražus romantinis anime su nemažai fantastikos. Ypač pralinksmino kalbantis, ant dviejų kojų vaikštantis ir viskį geriantis katinas ^^ Pradžiai 8/10
                              (Subtitruotojai - m.3.3.w (Miscellaneous Enlightened Entertainment Works))
                              Paskutinis pakeitimas nuo Verdict; 2008-10-14, 22:03.

Comment

• biganimefan
                                Vienišė manijakė

• 2008 03 20
                                • 228

Hm... Pradėjau žiūrėti, ir truputį pakomentuosiu:

Toradora! - esu skaičiusi mangą, ir ji man patiko. Pažiūrėjau pirmus du epizodus, ir buvo visai linksma. Tiesiog paprasta neįprastos porelės draugystė. Ji mane prajuokino tikrai ne vieną kartą. Čia toks tikrai atsipūtimui skirtas anime

Ef - a tale of melodies - nesugebėjau pabaigti žiūrėti pirmojo epizodo, nes man buvo truputį per daug. Pirmas sezonas suintrigavo, ir dabar, kai pradėjo rutulioti istoriją, bet tikrai ne ten, kur aš maniau ji keliaus, labai nudžiugau. Tikiuosi, kad sugebėsiu susikaupti ir pažiūrėti pirmą seriją, nes šis anime intriguoja, bet ir verčia, bent jau mane, susimąstyti.

Skip Beat - toks pat nuostabus kaip ir manga ( bent jau pirma serija). Mane tiek prajuokino, kad tiesiog tikiuosi, keliaus pagal mangos istoriją, ir nieko nepriburs

Nodame Cantabile - Paris hen - ajajai. Nodame grįžta! Čia pats laukiamiausias anime iš viso sąrašo

Kuroshitsuji - panašiai, ko ir tikėjausi. Tikiuosi visko nesugadins jų istorijos plėtojimas

Comment

Working...