Kada: 2008-08-30, 13 val. Kur: Klaipėdoje, prie "kartuviu" (danes skvere, prie arkos formos paminklo su uzrasu "viena tauta, viana žemė, viena Lietuva" Kodėl: „Sa-yo“, o ne koks „Tori“ ar dar koks kitoks cosplay? Sayo yra nuostabus japoniškas žodis/vardas, reiškiantis „kitoks pasaulis“. Ši frazė tiktų apibūdinant kiekvieno otaku gyvenimą. Otaku galvoja apie kitokius dalykus nei dauguma žmonių, svajoja apie kitokius dalykus, elgiasi kitaip, leidžia laisvalaikį taipogi kitaip. Ne retas otaku gali išgirsti kitus šnabždantis „jis tikriausiai ne iš šio pasaulio“ ar ką nors panašaus, taigi otaku susibūrimui sunku sugalvoti geresnį pavadinimą. MHMD“? Massive Hare Hare Yukai(The Melancholy of Haruhi Suzumiya) & Motteke!Seerafuku(Lucky Star) Dance. Mintis tokia: Visi norintys ir mokantys ar bent kiek pramokę šokti šiuos šokius susirenka į vieną vietą ir porą kart bendrai parepetavę, viešoje vietoje, juos sušoka. Tie, kuriem nepatinka, ar nespėjo išmokti M!S (Motteke Seerafuku) šoka tik HHY(hare hare yukai), o tie kuriems nepatinka HHY, šoka tik M!S, o tretieji šoka abu šokius. Kaip sumanyta surengti „MHMD“? Organizatorė(Hanseki) prisižiūrėjo per daug Massive HHY, atliekamų Japonijoje ir kitose šalyse ir užsidegė noru suorganizuoti tokį pat dalyką Lietuvoje. Kokiais veikėjais cosplay‘inti? Cosplay‘inkite tuo veikėju į kurį esate panašiausias. Tik nepatingėkite pasėdėti ilgiau prie kostiumo. ^.~ Galite ateiti apsirengę tiesiog japonų tradiciniais drabužiais (kimono ar dar kuo) Kokie žmonės laukiami? Visi Visi otaku gyvenantys arčiau Klaipėdos nei Vilniaus, ir prijaučiantys jiems, taip pat tiesiog Japonijos fanai, žmonės su fotoaparatais, kameromis ir visi praeiviai, turistai, svečiai. Trumpiau: Visi, kuriems tai įdomu. Tikslios ir pilnos programos kol kas dar nėra, tačiau kol kas turime tokią: 13.00 susirenka visi cosplay‘eriai ir iki 13.30 chat‘ina, fotografuojasi ar daro kitką, ką sumano 13.30-13.45 pasikartojame HHY ir M!S 13.45 šokami šokiai be klaidu (ar stengiantis neklysti) 14.00 geriausio „dainininko“, geriausio kostiumo, most look alike ir aktyviausio dalyvio rinkimas. |
Rugpjucio 30d. cosplay Klaipedoje!
Collapse
X
-
Rugpjucio 30d. cosplay Klaipedoje!
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-08-28, 20:51.Žymos: Nieko -
Comment
-
labai laiku paskelbėt. O.o
gaila nespėsiu, nes man ir šiaip po Klaipėdą pablūdyt smagu būtų.:}
bet atrodo visai įdomiai.
sėkmės dalyviam ir oragizatoriam.: DComment
-
sejp,as pati vakar suzinojau tikslu laika, programa ir panasiai, bet data jau senaj daug kur buvo paskelbta ;PpppComment
-
xea, kam reikejo - tas zinojo, organizuoti pradejo dar pries koishop'o (kur buvo Rugpjucio 10d.).
vakar nebuvo laiko.Comment
-
Comment
-
-
Penktadieni mano senelio 60-desimtmetis ir as grysiu tik sestadieni tj man pasiruost kostiumui no chance, bet dieve kad man tik pavyktu bent ateiti su fotiku ir siaip kanors pabludyt. Kaj pamaciau uzrasa kad cosplay klaipedoja tj skrandis apsiverte.
O kiek mazdaug zmoniu jau garantuotai ateis, nes man kaip klaipedieciai tai labai norisi kad visas sitas yvykis pavyktu.Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Penktadieni mano senelio 60-desimtmetis ir as grysiu tik sestadieni tj man pasiruost kostiumui no chance, bet dieve kad man tik pavyktu bent ateiti su fotiku ir siaip kanors pabludyt. Kaj pamaciau uzrasa kad cosplay klaipedoja tj skrandis apsiverte.
O kiek mazdaug zmoniu jau garantuotai ateis, nes man kaip klaipedieciai tai labai norisi kad visas sitas yvykis pavyktu.Comment
-
Man įdomu, kiek šoks haru haru yukai?Comment
-
Comment
Comment