Wyyyy!! The best anime ever Labai laukiu
Fullmetal Alchemist naujos serijos - patvirtintos!
Collapse
X
-
-
Nieko ypatingo. Jau ir taip mano manymu pakankamai tų serijų prikurta yra.Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
Visi laukia, o aš...bijau. Bijau, kad nebūtų viskas kaip su kitais anime tęsiniais(tegu Naruto fanai nesupyksta, bet Shippuuden man kiek užtempta). Juk ir taip aišku, kad perspjaut pirmąsias dalis yra itin sunku, o reikalą sugadint-be galo lengva. Juolab, kad FMA pirmąją dalį vainikavo Conquerior of the Shambala-puikus filmas, kuris viską išrišo, surišo ir aprišo
FMA tikrai puikus anime-pamenu, kaip su sese laukdavom 23 val, kada per LNK rodydavo(nesisiuntėm, nes retai kada gerą anime rodo per tv. na ir kas, kad vėlai. Čia kaip su Hellsingu), kaip laukdavom naujų serijų, cituodavom šio anime protingas mintis... Ech... Įdomu ką čia kūrėjai begali pridėt. ką gi, lauksiu ir bijosiuComment
-
Visi laukia, o aš...bijau. Bijau, kad nebūtų viskas kaip su kitais anime tęsiniais(tegu Naruto fanai nesupyksta, bet Shippuuden man kiek užtempta). Juk ir taip aišku, kad perspjaut pirmąsias dalis yra itin sunku, o reikalą sugadint-be galo lengva. Juolab, kad FMA pirmąją dalį vainikavo Conquerior of the Shambala-puikus filmas, kuris viską išrišo, surišo ir aprišo
FMA tikrai puikus anime-pamenu, kaip su sese laukdavom 23 val, kada per LNK rodydavo(nesisiuntėm, nes retai kada gerą anime rodo per tv. na ir kas, kad vėlai. Čia kaip su Hellsingu), kaip laukdavom naujų serijų, cituodavom šio anime protingas mintis... Ech... Įdomu ką čia kūrėjai begali pridėt. ką gi, lauksiu ir bijosiu
seip tikrai idomu ka kurejai pasiulys. lakiam kol pasirodysComment
-
Kadangi nesinorėjo kurti naujos gijos tai parašysiu čia.
Na kaip jums pirmoji Full Metall Alchemist 2 serija? Ar pateisino jūsų lūkęsčius?
Bent man tai OP ir END buvo superiniai, o pati serija... Na kaip iprasta FMA serija, tiesiog buvo gera išvysti veikėjų veidus po tokios neblogos pertraukėlės ir tie bajėriukai tikrai pakėlė nuotaiką dar labiau
Manau tikrasis FMA 2 prasidės antrajame epizodeŽiūrim į avatarą!Comment
-
Comment
-
Tai pirma serija mano manymu buvo dar tik įžanginė, ne pagal mangą. Buvo parodyta daug veiksmo, kad sudomintu žiūrovą. Jau sekanti turėtų pagal mangą būt.Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
FMA 2, dar zinomas kaip FMA Brothehood, yra anime, kuris seks FMA manga siuzeta (kuris oi kaip skiriasi nuo pirmo FMA anime),nebent mus apgavo kurejai.
tiksliausias pavadinimas manau butu perdarymas (remake), nes anime jau yra, tik ne pagal manga. bet vadinkit kas kaip norit
o jei kalbant i tema, tai nekantrius galiu paguost - pirma serija jau isversta, tik liko "apiformint" ir galesit dziaugtis :]deviantArt
BLACKOUTComment
-
Autorius vrblitzaik tu perdarytas... tesinys tik...nes žmonės kartais myli, bet daug dažniau jie tiesiog mylisi...Comment
Comment