Fullmetal Alchemist naujos serijos - patvirtintos!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lust
    a.k.a Yurla

• 2006 12 17
    • 274

Fullmetal Alchemist naujos serijos - patvirtintos!

Taigi, visų FMA gerbėjų džiaugsmui (ar liūdesiui) BONES studija oficialiai pranešė, kad bus kuriamas antrasis sezonas, apie kurį gandai sklandė jau nuo birželio pabaigos.

Internete buvo platinamas fakso pranešimas nutekėjęs iš studijos BONES darbuotojo susijusio su naujuoju projektu (neva vienas iš Fullmetal alchemist animatorių, Yasuhiro Irie, bus 2-ojo sezono direktorius) tačiau greitai šiuos gandus oficialiai paneigė BONES studijos prezidentas Masashiko Minami. Paklaustas dėl pratęsimo ateityje jis atsakė, kad tai dar nėra nuspręsta, jiems būtų labai įdomu dirbti prie šitokio projekto, bei mano, kad su tokia dramatiška mokslinės fantastikos istorija, jie galėtų sėkmingai dirbti.

Bet rodos, kad BONES jau apsiprendė. Ant juostelės, kuria buvo užpakuota nauja 20-oji mangos dalis,pasirodžiusi rugpjūčio 22-ąją, pateikta informacija, kad jau dirbama prie naujųjų Fullmetal Alchemist serijų. Vilties duoda ir ant mangos galinio viršelio pavaizduotas dar nematytas veikėjas.

Čia skelbiama, kad nuo kitų metų balandžio, kiekvieną sekmadienį 17:00 per MBS•TBS bus rodomos naujosios FMA serijos. Jos bus senųjų seriju "remake'as", kurio istorija glaudžiai seks mangą. Šis teiginys dar gan abejotinas, nes kartotųsi daugelis scenų iš 1-ojo sezono.

Dauguma fanų smarkiai nudžiugo išgirdę tokią naujieną, tačiau dalis išlieka skeptiški, nes baiminasi jog su šiuo pratęsimu gali kristi bendra anime vertė. Mano nuomone, serijos, filmas, OVA'os išpildė ir galutinai padėjo tašką šiai istorijai. Nors norėčiau pamatyti ką BONES dar sugebės išmelžti iš FMA

Informacijos šaltiniai: Firefox News|ANN|Moon Phase

Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-03-18, 19:48.
    Lust-Yurla @ DeviantArt

• mariux9998
    Labas.

• 2008 06 20
    • 434

Tai labai fainai, labai fainai

Comment

• Exotic Anime Girl
      Ima firin mah lazah!!!
      • 2008 07 04
      • 67

valio! antras sezonas patvirtintas reikes 2 sezono serijas ziureti

Comment

• slicKrox
        Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
        • 2161

Taigi yra jau tam tema sukurta... ir ši naujiena atnaujinta, nors gerai, kad ši kartą atnaujinimas lietuviškai. Kas liečia vėl šios naujienos, tai mane labiau nudžiugintų "Darker Than Black" oficialus antro sezono pranešimas.
        http://www.animezona.net/forum/showp...2&postcount=40
        Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-08-25, 20:51.

Comment

• sakura445
          Narys
          • 2008 05 03
          • 56

Valio Fullmetal alchemist 2

Valio
          Myliu Fullmetal alchemist
          Aishiteru Daisuke~han

Comment

• Gvauz
            Naras
            • 2006 11 18
            • 271

aisku jega kad antras sezonas bus, bet manau, kad veikejai bus kiti ir istorija visai kitokia

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

oooo, patikėkit yra ką numelžti, jei viskas eis pagal mangą

P.S. norėčiau pamatyt tą naują veikėją
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Rikka
                Push The Limits

• 2008 07 12
                • 91

PO naruto sita naujiena tikras balzamas sirdziai Tikrai noriu pamatyt antra sezona, nes tai FMA vienas mano favoritu. IR viliuosi,kad taigi nesumenkins pacio animo vertes.

Comment

• Futari
                  AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                  • 1094

Man tai gaila vienos sio anime gerbejos, kurios animeshnikes dvasia numire nesulaukus antro sio puikaus kurinelio sezono.

Damn, ji vel pradejo gyventi iprasta gyvenima. Gaiiila.
                  Na o as ka, su malonumu ziuresiu naujaji FMA.

Comment

• Derogatory`
                    Loki'd

• 2007 10 06
                    • 350

Labai gerai, labai gerai. Noriu tęsinio šios istorijos, vien prisiminus laikus, kai šis anime buvo topų topas, ir pats Roy Mustangas buvo mano true love.
                    O kadangi manoma, kad veiksmas vyks pagal mangą man įdomu, kaip FMA2 bus susietas su pirmuoju FMA, nes juk daugelis dalykų pateikimas skyrėsi nuo mangos. Tad tikrai įdomu. Ir todėl laukiu.

Comment

• Mangamanas

Labai gerai, labai gerai. Noriu tęsinio šios istorijos, vien prisiminus laikus, kai šis anime buvo topų topas, ir pats Roy Mustangas buvo mano true love.
                      O kadangi manoma, kad veiksmas vyks pagal mangą man įdomu, kaip FMA2 bus susietas su pirmuoju FMA, nes juk daugelis dalykų pateikimas skyrėsi nuo mangos. Tad tikrai įdomu. Ir todėl laukiu.

ne per daug skiriasi nuo mangos siuzetas , na bet nesigilinam i tai

Comment

• Evil_of_Darknesz
                        Suicide is painless...

• 2006 04 09
                        • 998

Anokia cia naujiena, ispradziu SlicKrox pranese, poto Sable, o dabar Lust...
                        O siaip tai tikrai laukiu tesinios, su kaikuriu nuomone nesutikau, jog filmas yra ideali pabaiga

Comment

• Izanagi
                          Narys
                          • 2007 09 24
                          • 41

Tikiuosi nesugadins anime , manau viskas buvo gan gerai uzbaigta ir filmas patiko , tikiuosi sugebes gera istorija parodyti

Comment

• Jurcix :)

Telieka skaniai apsilaižyti ir sulaukti net verkti norisi kaip laukiu...

Comment

• FinalFantasy
                              Naujokas
                              • 2007 01 02
                              • 20

Žiūrėjau šita anima, tik man jame kažko trūko... Tarsi kažkas dar turėtų būti, kad jis atrodytu pilnas.
                              Įdėja labai idomi, piešimo stilius geras, muzika - žodžiu viskas okey, tik kažko trūksta.

Linkiu kūrėjams, pratęsti senas geras tradicijas ir pridėti to kažko

Comment

Working...