Eikit jūs žinot kur... XD Laukiu kiekvieno ketvirtadienio, kada pe TokioTV parodo naują Naruto Sippuuden (nepamenu kaip rašosi) seriją ir laukiu dažnmiausiai iki penktadienio ryto kol ją sutitruoja. Man asmeniškai tai labai gera istorija. Per lnk rodo anglišką vertimą kuris yra visiškas šlamštas. Beto ten net 100 serijų nera pirlnai išversta į anglų k. O jų yra apie 260+ ir dar 73 Shippuuden kuris visdar kuriamas ir užsites iki kokių 150 - 200 serijų. Taip kad prašau nestumti. XD Kaip aš nestumiu ant Bleacho žiurovų.
Naruto rodys per LNK!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Spoileris:Eikit jūs žinot kur... XD Laukiu kiekvieno ketvirtadienio, kada pe TokioTV parodo naują Naruto Sippuuden (nepamenu kaip rašosi) seriją ir laukiu dažnmiausiai iki penktadienio ryto kol ją sutitruoja. Man asmeniškai tai labai gera istorija. Per lnk rodo anglišką vertimą kuris yra visiškas šlamštas. Beto ten net 100 serijų nera pirlnai išversta į anglų k. O jų yra apie 260+ ir dar 73 Shippuuden kuris visdar kuriamas ir užsites iki kokių 150 - 200 serijų. Taip kad prašau nestumti. XD Kaip aš nestumiu ant Bleacho žiurovų.
Žinai, žmoguti, visi žino per kur ir kada Narutas rodomas, kada subinamas, taip pat kiek serijų yra Naruto ir kiek Shippuuden'o, ir kad jos vis dar kuriamos. Jog LNK nusipirko su anglišku dubu, tai jau visiems aišku kaip dieną.
Ir išvis niekas čia nestumia, o tik vienaip ar kitaip bando išreikšt savo nuomonę.
Comment
-
Na šiaip tai kai kurie stumia ant Naruto, kad šlamštą LNK pasirinko rodyt ir pan., na bet nesigilinkim
šiek tiek OffTopic. Butu gerai jei LNK parodytų pvz. Berserką, galėtų kad ir tarkim kartą į savaitę po seriją, kokia 23 - 24 val.(kaip seniau Hellsingą) Jei dar gerai išreklamuotu, tai spėju jis prigamintų daugiau rimtų anime fanų nei NarutoComment
-
Siandien turejau proga pasiziureti naruto. Igarsinimo tikejaus kaip kad dabar yra pirmosios simpsonu serijos igarsintos bet maloniai nustebau isgirdes kaip jie sneka jau net nepamenu ar ten tik vienas zmogus igarsino ar keli neatkreipiau demesio. Is vienos serijos supratau kad jis sukurtas pinigam plauti serija baigiasi veiksmo ikarstyje . Na manau naruto bus geras DBZ pakaitalasComment
-
waje...na as neturiu laiko paziureti..gaila..o jei ziureciau tai ar werkciau ar seip buciau tai nezinau...Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
Turbut pats baisiausias dalykas, ką išgirdau, tai Saske nu bjauriai skamba, bjauriai...Comment
-
Oi, sorry, nieko iki šiol šitoj temoj nepaskaičiau, bet ar Amerikoniškas "AVATAR" (rodomas per TV3) tik ne geriau už šitą Narutą? Juk LNKinio Naruto vien įgarsinimas dubliuotas EN ir dar tokį verčia į LT (žinoma, čia gi "LNK", geriau ir neįpirktų, nesitikėkit ), bet visvien?
Išvis, kokia prasmė rodyt anime, anglų kalbą ne anglam? Turi gi būti iš antrų rankų, o ne trečių - T.Y. įgarsintas JP variantas, o ne įgarsintas perpirktas-subjaurotas EN variantas
Būkim Lietuviai! - Žiūrėkim 15:05 Simpsonus, o Naruto nebent siųskim JP su EN subais👍 1Comment
-
Oi, sorry, nieko iki šiol šitoj temoj nepaskaičiau, bet ar Amerikoniškas "AVATAR" (rodomas per TV3) tik ne geriau už šitą Narutą? Juk LNKinio Naruto vien įgarsinimas dubliuotas EN ir dar tokį verčia į LT (žinoma, čia gi "LNK", geriau ir neįpirktų, nesitikėkit ), bet visvien?
Išvis, kokia prasmė rodyt anime, anglų kalbą ne anglam? Turi gi būti iš antrų rankų, o ne trečių - T.Y. įgarsintas JP variantas, o ne įgarsintas perpirktas-subjaurotas EN variantas
Būkim Lietuviai! - Žiūrėkim 15:05 Simpsonus, o Naruto nebent siųskim JP su EN subaisImagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today👍 1Comment
-
Krč, dabar jau aš pasireikšiu [turbūt pirmąjį kartą]. Mano karta užaugo su DB [nu ir po to jau DBZ, DBGT], Digimonais, o po to Rurouni Kenshin. Nu bet žiūrėkit, kad ir tas Naruto nėra vienas iš tų tokių geresnių anime ar pan., tačiau juk dauguma yra užkabinami ant vat tokio 'popso'. Juk nebūtų pasiūlos geresniems anime. O ir aš negalėčiau ištverti lietuviško įgarsinimo... Jau man vasarą žiūrėti per naujo Ruruoni Kenshin su lietuvišku įgarsinimu buvo tikra kančia... Lietuviai tikrai neįgarsinai taip kaip japonai. Nu ką padarysi, tad aš nematau prasmės, kam mums per tv žiūrėti kokį anime, kai vis tiek, kas nori, tas susiranda ir parsisiunčia (ar nusiperką, ar dar kaip nors gauna) anime ir yra laimingi. O kiti tiesiog tenkinasi ką tv rodo ir jiems yra dzin.Comment
-
Jei gerai įsiklausytum tai suprastum, kad ir japonai labai panašiai taria ir "u" beveik nesigirdi, taigi kabinėjiesi prie niekų. Faktas, kad lietuviai vertėjai, nemokantys japonų kalbos, nesugebės ištarti japoniškų vardų taip kaip tai daro patys japonai, todėl paprasčiausiai aproksimuoja tą tarimą, o kadangi tu ir dauguma kitų įpratę girdėti japoniškai tariamą "Saske", tau užkliūva menkiausi nukrypimai nuo originalaus tarimo.Comment
Comment