Naruto rodys per LNK!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
👍 1Comment
-
Na ką..ir man reiktų kažką tart šia tema...kai ateis tas 15:05 laikas tai ir pamatysiu koks bus vertimas, koks įgarsinimas..nors maždaug nuspėju koks <_< kaip jau su Kenshinu buvo >_< jau tokį balsą uždėjo, kad tikrai tik vaikai gali tokį ištvert.bet visvien Nartutą ( na ir išvertė pavadinimą) žiūrėsiu, nes per pc buvo laiko ir kompo gaila žiūrėt, taigi kai turėsiu laiko mestelsiu akį n_n žinoma plūstels naujoji Narutarų karta ir pradės mokyklose ,,mini kovas" rengt, kaip su DBZ būdavo xDD
P.S gerai kad išvis LNK ne kokius iš Cartoon Network multikus rodo..tai bent jau intelektas taip sparčiai nenyks.Comment
-
Valadna iki didziosios premjeros xD As vos nenukritau besijuokdama nuo kedes kai perskaiciau pataisyma (kad serialas vadinsis "Narutas") Man tiesa sakant net baisu xD Kodel lietuviu televizija VISKA taip kraipo? >->Comment
-
Comment
-
pats sio anime neziurejau bet kadangi rodo per tv. girdisi enlish dubai ir dar labai juokingai skamba tas "narutas" o visas igarsinimas labai vaikiškas ir juokingasComment
-
Comment
-
Comment
-
. . . LNK kirciuot nemoka. . .Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
Comment
-
Pirma, gerai, kad rodo Naruto. Nesuprantu, kodėl daugelis tokie pesimistai. Juk daugelis senbuvių NEŽIŪRĖSIT. O gal žiūrėsit? Ką? A? A? Jeigu ne, tai ko čia bijot. Aš gyvenime nežiūrėjau, kelis metus mangą skaitau tik, ir rami galva.
Tegu tie vaikai žiūri. Kas čia blogo, kad jie prisijungs prie anime zonos. Nereikia virti savose sultyse. Ir ne visi gi vaikai yra tokie lievi, kad nesusiprotėtų gerai rašyt. Reikia jaunai kartai padėt, o ne vožtelt senjoro otaku plaktuku per galvą, vos tik jie ją pakelia. Savo laiku DBZ man padėjo susirasti internete nemažai draugų, su kuriais bendraujam iki šiol, nors mūsų interesai pasikeitė radikaliai.
Gerai, kad rodys. Galų gale, tai tik dar vienas produktas. Ir nesiraukit plaukų dėl tos lietuvių kalbos. Nepatinka - emigruokit. Garbės žodis. Tarsi Rytuose būtų rojus >.>''
...
O, ir mano avatare Naruto pasirodo.. ^^;; buvau pamiršus.👍 1Comment
Comment