O negalima taip padaryt, kad asmenys, iki, nu ka zinau, 12 metu negaletu prisijungti prie AZ. Tada ir to flood'o nebus, nes mano manymu Naruto ziures 7-12 metu asmenys... Ka manot?
Naruto rodys per LNK!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nes naujų naruto fanų antplūdis manau bus neišvengiamas,dejeComment
-
kam čia taip postringaut. Užknis adminą ir moderatorius, paims ir užbanins. Šiaip būtų dar viena išeitis, kaip vieno saito forume, kur norint prisijungt prie gijos ir ten postint reikia parašyt priežastį (svarią) prisijungimo, arba ten dar yra klausimų į kuriuos turi atsakyt. Žodžiu, jei durnai atsakys, tai matysit, kad čia vienas iš tokių kurių bijot ir nepriimkit.
anyway, čia kaip daugelias sako, tai tik mano nuomonė ir šioks toks patarimas, nesureikšminkit.
Comment
-
Mano visi per $$$ peiliukais del Naruto...Gal uzaugs rimta otaku karta is ju kas zino? O gal ir greiciau ne.Tai va nesamoniu rasanciu yra ir dabar.Pvz lygina hellsing ir Vampire hunter ,o kazkoks naujokas apie visai kitus anime...Floodas yra visur .Tam yra moderatoriu gauja kuri kontroliuja tokius.,Bet svarbiausia ,kad moderatoriai nenusoktu nuo proto ir neimtu nekaltu zmoniu bano represijom uzsiminet...Taigi viskas ore ir viska galima kontroliuot.Comment
-
vis delto Lnk nera sumaiti melagiai jie sugebejo isteseti savo pazada po beviek metuPaskutinis pakeitimas nuo Nightwister; 2008-08-27, 13:13.Comment
-
Man tai idomu kaip bus rodoma ir koks vertimas, siaip ziuriu gan optimistiskai, bet tas "Narutas" zodis mane isgasdino, tikekimes kad niekas nekais vardu ir tokia tupa versija.
Nu ka mes uzaugom svaidydami nematomas kamehames, jie uzaugs su rasenganais ir raikiri(chidori)
Tik vot del tu pagaliu metimu bus tikriausiai daugiau kraujo tikram gyvenime negu anime. Nu ka, daktarai daugiau darbo gaus kils ekonomika. Viskas bus geraiPriklauso Klaipėdos Japonų Animacijos Klubui👍 1Comment
-
Na,LNK taip pat nori valgyti ir užsidirbti daug pinigėlių Rodydama kažką svaresnio ,prarastų savo auditoriją.O Naruto kaip tik palanku rodyti,populiaru.Manau,nereik taip panikuoti,juk kažkada buvo pilna mažamečių ,kurie vaidino Son Gokus ir Vedžytus [aš buvau viena iš jų] . Ir iš tokių išaugo įvairūs žmonės-anime fanai ir atvirkščiai. Tad kodėl iš narutardų negali išaugti normalūs žmonės? Tikėkime,kad taip ir busComment
-
Man kazkaip sunkiai tikisi, kad LNK tures visas 220 Naruto serijas, net Jetix turi lygtais tik 3 sezonus, o per amazon.com radau tik pirkt naujausia angliskai dubliuota diska su 121-135 serijom... Nebent pirktu originalu ir verstu, kuo LABAI abejoju.
Beto nuo pirmos serijos neturetu but staigaus fanu bumo, juk tures pradzioj jis ispopuliaret, kad pradetu atsiradinet tie fanai.Comment
-
Comment
Comment