nu o ka gali zinot? mano broliuj lygtai 7 ir jis zaidzia sau saudykles ir dar is draugo GTA gaves buvo, tai pas ji galvoj vien toks sudas ir sukas. ziuri jis per LNK Samurai X, tai nepamnu, kad ten kraujo butu. ir beje del cenzuruoto naruto, tai koks jum skirtumas? negi ziuresit per LNK? speju ir taip visi ji mate.
Naruto rodys per LNK!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ir vel man sove tokia mintis kaip jie lietuviskai pavadins veikejus, jeigu net pavadinimo net nesugebejo palikt normalaus (manau naruto butu buve daug geriau negu narutas xD) Ko gero nematysim ir sexy no jutsu, ta irgi cenzuruos X.xComment
-
Spoileris:nu o ka gali zinot? mano broliuj lygtai 7 ir jis zaidzia sau saudykles ir dar is draugo GTA gaves buvo, tai pas ji galvoj vien toks sudas ir sukas. ziuri jis per LNK Samurai X, tai nepamnu, kad ten kraujo butu. ir beje del cenzuruoto naruto, tai koks jum skirtumas? negi ziuresit per LNK? speju ir taip visi ji mate.
kur ten lygini pirmo asmens šaudyklę (kuri man teroristo pradžiamokslį primena) su animaciniu filmuku. Tebunie ten ir su krauju. Man negaila, tegul cenzurą varo, aš tik pirmai turėjau galvoj, kad man nepatinka taip cenzūruotą žiūrėt, o vaikai tai jau kita kalbaComment
-
Comment
-
Kakašis ir Šikamaras. Most likely.
Man tai kas, tegu rodo ka nori, kaip nori. Uzmesiu aki neturedama ka veikt, bet ne daugiau. Nuo to karto kai as save suvokiau esant anime fane, Naruto automatiskai iskrito is saraso animu, kuriuos as ziuriu/ziuresiu. geriau SOUL EATER kompe ziuresiu arba DEATH NOTEComment
-
Šeip aš manau, kad LNK gerą dalyką kaip ir visada padarė, nes kaip aš sužinojau apie anime iš DBZ per LNK, tokių pačių bus, kurie sužinos apie Anime iš Naruto per LNK ^_^
Jau senokai jokių naujų Anime nerodė per TV, manau pats metas :3
O dėl daiktų, kaip kažkas pasakė - taip, galbūt man bus blogai, bet užtat kiek žmonių džiaugsies, ateities neišvengsi xD
Taip pat daugiau dalyvių bus per Cosplay. Ateis Narutais, bet pamatę, jog yra kotokių apsirengusių keistuolių - paklaus ir sužinos, kad tai ne vienintelis Anime, ir pasibaigus Narutui per LNK jie eis Googlint kitų Anime ir nenusivils, kaip daugelis, pasibaigus DBZ xD
NARUTO ir DBZ valdo! ^_^~
All hail Lelouch!!Comment
-
D1e>> ar man čia vienai pasirodė, ar tu prieš tai buvęs prieš NARUTO, dabar už NARUTO kalbi???Comment
-
*stovi temos tarpdury rimtu susirupinusiu veidu* D1e-san... Daijobou desu...ka?
As nezinau kuriai pusei pritarti, palaikantiems toki plana ar ji smerkiantiems, bet jeigu mokykloj koks skietas pries mane ims taikyti kazkokia "jutsu" as jam pademonstruosiu savo firmini "your-a$$-got-kicked-no-jutsu". Bet jeigu Naruto nuties kelia rimtai anime per vietine televizija - tada respekts.👍 1Comment
Comment