Na zinot, dar tokios dauniskos naujienos nesu mates AZ, isvis kas ja patvirtino rodyti pirmame puslapyje? 120% sutinku su EXPLORER, man taip pat biski keista, kad zmogus parases tokia naujiena pats yra interneto svetaines apie naruto ikurejas, per organizuojamus cosplay renginius rengiasi naruto personazu kostiumais ir toki, atsiprasant, bullshita raso.
Naruto rodys per LNK!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dabar pakrapštom galva ir prisimenam filerius... Aha, taip, sutinku, šlamštas. Dėl mangos dar galima būtų kažką padiskutuot. Komercija ne visad būna visiškas šlamštas, bet šis atvejis būtent toks kaip ir pasakė žmogus.Comment
-
Geriau jau būtų buve kokį One Piece nusprendę rodyt - 1000x kartų geriau, įdomiau ir greičiau, o ir vaikų psichiką gal ne taip traumuos. Nes jau įsivaizduoju mažvaikius šokinėjančius medis nuo medžio ir laužančius galūnes... Eh, eilinį kartą teks kai kuriem aiškint, kad anime nėra vien dbz ar naruto tipo mahankės.
Bet žinoma One Piece nepamatysim, kadangi tai nepakels televizijos reitingų.
Šiaip pačiam įdomu pažiūrėt Narutą vien dėl to kaip vardus išversPaskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2008-08-25, 17:36.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Nors tai ir slamstas as ji ziuriu
Dabar tikiuos supratotComment
-
Amba man db tik 28 pam. per savaite bus neatsilaikysiu pasiziuret. nors kai parsisiunciau pirma serija pasiziurejau ir...tai buvo pradzia ir pabaiga mano,kaip naruto fanes. Gerai ,kad gimnazijoj mokaus tai maziukai nebeatakuos kaip songoko laikas.
Spoileris:o del bleach, as jo slamstu nelaikau. Tai vienas megstamiausiu mano animu. (fileriai nesiskaito)
Edit : ziuriu ziuriu...spokstau i ta programa. 15:05 mike pukuotukas. Nu arba as akla arba nematu Naruto.Paskutinis pakeitimas nuo Rikka; 2008-08-25, 17:50.Comment
-
Tai kad ir taip suprantama, tiesiog priedo apie komerciją išsisakėm. Bleach'as tai jo, galima sakyt net ir didesnis šlamštas nei tas Naruto, turint omeny patį storylainą. Bet kad tiek to, nukrypstama nuo temos jau. Bet kokiu atveju vėl ta komercija diskredituos gerą anime vardą LietuvojComment
-
Na zinot, dar tokios dauniskos naujienos nesu mates AZ, isvis kas ja patvirtino rodyti pirmame puslapyje? 120% sutinku su EXPLORER, man taip pat biski keista, kad zmogus parases tokia naujiena pats yra interneto svetaines apie naruto ikurejas, per organizuojamus cosplay renginius rengiasi naruto personazu kostiumais ir toki, atsiprasant, bullshita raso.Comment
-
Amba man db tik 28 pam. per savaite bus neatsilaikysiu pasiziuret. nors kai parsisiunciau pirma serija pasiziurejau ir...tai buvo pradzia ir pabaiga mano,kaip naruto fanes. Gerai ,kad gimnazijoj mokaus tai maziukai nebeatakuos kaip songoko laikas.
Spoileris:o del bleach, as jo slamstu nelaikau. Tai vienas megstamiausiu mano animu. (fileriai nesiskaito)
Edit : ziuriu ziuriu...spokstau i ta programa. 15:05 mike pukuotukas. Nu arba as akla arba nematu Naruto.
15.05Narutas (1) (Naruto). 2002 m. Japonija. Rež.: Jeff Nimoy. Animacinis serialas
tamstai regejima reiktu pasitikrint ( joke )Comment
-
Comment
Comment