Naruto rodys per LNK!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • InuyashaGirl
    Mielas Ruzavas padaras ^^

• 2008 04 18
    • 152

Autorius Haji
    Pavadinimas narutas. Ne lietuvai pavadint nemoka. Betkokiu atveju gal ir gerai. Gal anime fanu bus daugiau ;D
    o as kaip tikdaugiau fanu nenoriu! jau tokia esu.....tie waikuciai ir taip mano kad naruto amerikieciu animacija...jei zmogaus klausiu: koki anime megsti be naruto o tas man atsako : simpsonus ir kempiniuka! tokiu bus pilna!
    Imagine there's no Heaven
    It's easy if you try
    No hell below us
    Above us only sky
    Imagine all the people
    Living for today

Comment

• kakashi sensei
      Naujokas
      • 2008 02 21
      • 12

Na kai, pagalvoji visai neblogai butų pamatyti narutoka lietuviu kalba (zinoma jegu igarsinimas nebus toks,kad tapetai ims luptis nuo sienų) Taciau, kad ir kaip stenkciausi man nepavyks jo dorai paziureti (daug pamoku x_x'')
      Nors jeigu narutokas tures pasisekima galbut mokikloje atsiras daugiau animė fanu (mokykloje imanoma ant vienos rankos pirstu suskaiciuoti zmones kurie zino kas ira animė) Taigi meldziu kad sis anime atnestu sėkme LNK ir ispopulerėtu Lietuvoje XD

Comment

• Izanagi
        Narys
        • 2007 09 24
        • 41

gali ir nebuti labai dideles naruto manijos , kokia buvo dbz laikais.Vis delto per tv3 simpsonus tuo metu rodo o jie turi jau manau gan didele nuolatiniu ziurovu auditorija ,bet mokykloj manau ne viena siais metais hand sign pamatysiu

Comment

• dArt
          Rimtas forumo narys

• 2006 12 23
          • 134

Žiūrėjau.

Buvo turbūt pirmas anime, kuri žiūrėjau per kompa ir kuris mane ir įtraukė į anime. Peržiūrėjau al 120 seriju (tiek tuo metu buvo išleista) per kokia 5 dienas. Po to ieškojau visokių anime apie samurajus/ ninzės/ muštinės. Bet ačiū dievui gana greitai iš tos stadijos išaugau. Radau Anidb peržiūrėjau GTO FMA, o vėliau ir radau, kad man iš tikrųjų prie širdies LOGH, Monster, Mushishi...

Pats naruto nėra blogas. Nėra įpintų filerių, kaip ant Bleach. Filleriai prasideda tik nuo 140 epo jei neklystu. Tai yra shounen labiausiai orientuotas į 12-14 metu berniukus. Bet kažko įdomaus galbūt jame ras ir kitos auditorijos dalys. Anime yra ištemptas tie 140 epizodų (per TV žiūreti kančia) turejo būti sudėti į kokį 90. Bet jei tiko DBZ šitas jei gerai atsimenu šiek tiek mažiau ištemptas.

Naruto tikrai ne šedevras ir jo fanas aš turbūt ir tebuvau tas penkias dienas, kurias jį žiūrėjau. Tačiau tai yra vienas iš tų anime, kurie supažindino mane su anime. Gal būt atsiras ir dar keiasdešimt žmonių (ne vaikų iki14 m.) kuriuos jis sudomins ir užves ant kelio. Tegul tai bus ir 1/100 per TV žiūrėjusiųjų.

Naruto nesamonė, tegul rodo normalų, kokį Death Note
          Skirtingos auditorijos. Per mažai serijų, reikia, kad anime įtrauktų. DN turėtų rodyt tik po kartą per savaitę. DN nevaikams. Lietuvoje darnėra pakankamai suagusiųjų, kurie domisi anime. Tegul pradeda nuo Naruto, gal kada nors ateis eilė ir DN.
          P.S Dn irgi nešedevras. Pirmos 6-7 serijos idealu, vėliau neblogai, pakutinė 13 prastai. Rezultatas neblogas anime 8/10, bet tai tikrai nėra topu topas.

Comment

• saulute1993
            manga gerbeja
            • 2007 08 19
            • 42

QUOTE=vilkduobe;91029]Iš principo tai juk toli gražu nėra kvailas sprendimas - atsižvelgiant į tai, koks Naruto yra populiarus visame pasaulyje ir jau dabar, kai per jokį televizijos kanalą jo dar netransliavo, Lietuvoje, šis anime sutrauks tikrai gausią žiūrovų auditoriją. Juk LNK ir yra svarbiausia, kad jų kanalą žiūrėtų kuo daugiau žmonių.
            Ką gi.. galima būtų viltis, jog, kai Naruto (o taip, manau, ir atsitiks) turės tikrai didelį pasisekimą, mūsiškiai nuspręs rodyti ir dar kokį nors, lyg ir rimtesnį, anime.. Tačiau prisiminus tėvelių sukeltą aliarmą po keleto FMA serijų, viltys bėlsta.[/QUOTE]

tikekimes kad nebus kaip su fma nes taip atsitikis taij lnk grynas sudas[
            I like yaoi is that bad? yaoi mangos puslapis lt http://totally-yaoi.blogspot.com/

Comment

• kypshius
              Rašytojas

• 2007 04 17
              • 254

hmmmm..... chebryte, nesnaudžiat matau.... iš esmės, tai gali rodyt tą naruto, man visvien.... per jetix kažkiek serijų matęs tai gal ir buvo įdomus, kol fileriai neprasidėjo.... ir manau gi reikia ir jaunajai kartai kažkokį naują žaisliuką duot, nes DB jau senai rodė ir vaikam jau nebeįdomu leisti kamehames. vienintelė rimtesnė problema, kurią aš matau, tai mažiau vietos mokyklos koridoriuose, kol vyks "legendinės" kovos.

p.s. galėjo bleach geriau rodyt

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• GeForce
                Animešikas ;]
                • 2008 07 13
                • 29

Autorius dArt
                P.S Dn irgi nešedevras. Pirmos 6-7 serijos idealu, vėliau neblogai, pakutinė 13 prastai. Rezultatas neblogas anime 8/10, bet tai tikrai nėra topu topas.
                DN turi 37 serijas, ir šiaip tai manau, kad jis yra tikrai geras anime. Jis yra būtent tas anime, kuris ir rimtai įtraukė manę. Gal ką nors būtent įtrauks naruto, ką gali žinoti..
                Paskutinis pakeitimas nuo GeForce; 2008-08-26, 11:16.
                http://geforce.myanimelist.net

Comment

• Izanagi
                  Narys
                  • 2007 09 24
                  • 41

Tikrai nemanau kad teveliai sukeltu toki aliarma kaip su fma buvo, juk naruto nelabai skirias nuo dbz smurto atzvilgiu , dbz gal netgi ziauresnis buvo kai ten isskersdavo istisus miestus.Pirmas naruto sezonas visas yra kids friendly , nuo antro ziaurumai prasideda

Comment

• FantasyBeast
                    Huzzuh!!

• 2007 06 18
                    • 101

As Manau Taip kad Naruto Rodys Per LNK yra TRAGEDIJA.....Naruto yra visai nieko anime ...aisku jis kiek ir vaikiskas ..Ot kas dabar bus...Eisiu i mokykla ir lakstys maziukai rekdami naruto ir pan ..tai tragedija ..yra juk zmoniu kurie zino kad as ziuriu naruto,ziuriu anime ir pan.. tai ka jie apie mane pamanys?? Man Tai tragedija ..Jau geriau LNK butu rodziusi kita anime,kuris butu skirtas paaugliams ir pan.. dabar geda viesumoje bus pasirodyti..
                    Everyone knows this is a lie but a lie wont start without truth...

Comment

• Jurcix :)

Asmeniškai aš beveik apsidžiaugiau, kad Naruto bus rodomas per TV... Kai pagalvoju, tai būtent Naruto įtraukė mane į anime pasaulį Aišku, sutinku su tais, kas sako, kad mažiukai mokyklų koridoriuose sudarys spūstis,bet... Manęs tai nepalies, nes gimnazijose mokiniai tik nuo 9 klasės...

Comment

• Ru.
                        Narys

• 2008 02 24
                        • 67

naruto turetu ziureti nuo mokyklinio amziaus vaikuciai nes darzelinukamas per anksti roda ;DDDD o taip tj ce nera dideles nelaimes ;DDD jei prasides naruto manija tj turbut tik kiemose ir mokyklose ;DDD su dbz tai buvo ;DDD super sajanai aplnik vaiksciojo pati irgy buvau super sajane ;DD
                        taigy nematau ce dideles problemos kad ir kas nutiktu ;DDD

Comment

• Futari
                          AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                          • 1094

Tai kad visomis kalbomis iskraipo. Parsiveze mano brolis ir Urmo bliuzona, marginta Naruto mangos paveiksliukais, o ant jo prirasineta "Naruta" - lenkiskai

Comment

Autorius Ru.
                            pati irgy buvau super sajane ;DD
                            taigy nematau ce dideles problemos kad ir kas nutiktu ;DDD
                            pritariu. Aš taip pat lakstydavau "leisdama" įsivaizduojamas kamehames ir rėkaliodama visokias nesąmones. Bet tada buvau maža... argi vaikų idealais negali būti anime herojus?

Comment

• Stigas
                              Narys

• 2008 01 21
                              • 54

Bes bus idomu pamatyt kaip lietuviskai viskas skambes O siaip tai galejo kanors geresnio pasirinkt pvz.Bleach ar Darker than Black

Comment

Man asmeniškai įdomiausiai skamba Sasukas o Gal jį pavadins Sasukis?

Comment

Working...