Tik for fun pritarčiau tokiam dalykui. Kažkaip nuolat matant šiurpoka būtų. Be to natūralumas tikrai geriau atrodo, kai nuolat išsidirbinėjama keičiant išvaizdą, tai darosi šiek tiek ligota, bandoma pasislėpt nuo kompleksų (čia apskritai kalbant apie drastišką išvaizdos keitimą).
Tai tampa realybė? - Ultra-kawaii
Collapse
X
-
-
Gal visai ir neblogai atrodo ant mergu. Bet ant bachuro tj abejoju ar gerai atrodysGinklai, Soviniai, <ANIME>, Toks jau mano givenas...Comment
-
Dabar dar laukiam "Make Your Hair Anime Like" šampūno. Šiaip tai nieko baisaus aš čia nematau. daug geriau nei tie marilyn manson like creepy lešiai kur kiekvienas pseudogotas įsideda ir žmones gąsdina. o šiaip tos merdžainos primena Katinuką iš šrek'o
edit:
gal kas turit jos numerį????Paskutinis pakeitimas nuo FreaK`aZ; 2008-08-14, 10:45.Comment
-
Num man tai gražu, kai juos dedasi japonės, bet kažkaip, manau man jei ir tiktų, būtų paprastas išsidirbinėjimas, gal kai mada į Lietuvą ateis, reikės pamėginti, bet kžkjp nu nlb. Įdomu kaip vaikinams, ne tik japonams.;DDBe susidomėjimo kitų gyvenimais.
Net jų pačių.
Kažkas nepriklausomas.
Tu nesisaugotum net savo mirties,
Ateities-
Ar nenorėtum pamatyti jos?Comment
-
Kai kurios foto, tai labai grazios, bet kai kurios creepy. Manau labai daug priklauso nuo veido ir tinka, nes tikrai nepasakyciau, kad tai pasaulio blogis.
Look at the bright side - bent uzsimerkus nereikia vaksciot:
Spoileris:
Cia nebloga foto, suraskit kas keista:Spoileris:Paskutinis pakeitimas nuo axborn; 2008-08-14, 14:34.Comment
-
Tai nera didele naujiena...Na taip as butent tokiu akiu lesiu nepirkciau kurie taip baisiai didina akiu "rutuliukus", bet maciau kad Lietuvoj taip pat pardavineja spalvotus lesius http://www.optometrija.lt/index.php?id=17#5grupekurie , http://www.rega.lt/?module=editable&...d=1125336labai tiktu betkokiam karnavalui arba siaip kasdien...:rolleyes:👍 1Comment
-
Siaip tie didinantys manau tik azijieciam kompleksam mazint.,Bet spalvoti lesiai visai nieko labai graziai atrodo.Pasiziuri tu i pasnekova ar pasnekove violetinem akim dar vakare , tas apsala is siaubo....Reiks kada isigyt gal zalius ar Ametiso. Siaip tokiu dalyku nelaikau beprotybe zmones vis labiau keicias padedami plastines chirurgijos ir visokiu madingu "pribambasu" kaip sitas deka.Ar tai kokiu kompleksu ar dar ko pozymis sunku pasakyt.Gal tiesiog norima atrodyt graziai ar kaip anime ar demon eye cia jau nuo fantazijos klausimas.,O dar ateity idomesniu dalyku pamatysim genu inzinerija jau zengia pirmus zingsnius.Comment
-
-
uf.ne ne tikrai ne kasdienai.Ir šeip,kaip jau buvo minėta,tai cosplay'jams gerai,bet jei azijiečiai taip vaiksčiot pradės tai hm.. >.<.
Jų naturalios akys gražesnės nei už linzes.
beje,dėl vaikinų,tai kiek žinau kažkas iš j-rocko tikrai tokias turi. *eina ieškot*
edit:
Spoileris:
Žiurėti į du viršutinius >_<
dėl kitų nesu įsitikinus bet nono ir jun tai tikrai su šitom linzėm
dar vienas edit:
Be to ar tik man taip atrodo ar ir miku iš an cafe su tokiomis linzėmis? O.o''Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2008-08-14, 20:03.Comment
Comment