Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Pagal mene Eguros įdetam video, ta mergina ant voko pasidarė raukšlę kuri sukuria iliuzija kada akis didesnė, bet tik gerai įsižiūrėjęs pamačiau skirtumą.
o, kaip man kažkada norėjos didelių ir išraiškingų akių...XDD
šiaip visai gražu, bet pati nenorėčiau {net jokiam trumpam renginukui}. manau, kad man ir nė netiktų... O.o
japoniukės tai atrodo mielai, bet įdomu, kaip su jomis atrodo vaikinukai. O.o XD
Nepatikti man. Labai nenatūraliai atrodo, sukelia dirbtinio intelekto įvaizdį ( asmeninė Izzo ir tik Izzo nuomonė, todėl nesikabinėjam prie D.I. teorijos >_>).
Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2008-08-14, 00:08.
Ultra horrible... ne rimtai, kai kam nuo technologijų stogas pavažiavo... Ką dar jie sugalvos? "Make your mouth and nose look like anime?" O jei rimtai, tai tokie dalykai nebent tik cosplay tinka, o daugiau, tai čia grynas išsidirbinėjimas
Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?
kas cia tokio 'horrible'? juk tai lesiai - akiniu alternatyva... mano nuomone cia kai kurie perdaug sureiksmina sita, juk zengiam i ateiti, o japonai jau vienu zingsiu pirmiau uz mus, dar ne tokiu dalyku sugalvos.
kalbant apie lesius, jei dirbi darba, kuris vargina akis, jau geriau buti su akiniais
miau
Paskutinis pakeitimas nuo HajiHaji; 2008-08-14, 00:00.
Tai kad iš kai kurių poelgių atrodo jog europiečiams stogas ne mažiau pavažiavęs.Tik patiems kažkodėl viskas atrodo normalu. Taigi arba stebina visa žmonija, arba aš jau pripatau prie to.
Comment