Tai tampa realybė? - Ultra-kawaii

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
    • 2161

Galiausiai, po daug metų, bet kokia mergina ar vaikinas gali dar labiau supanašėti su savo mėgstamu anime ar manga personažu, nes pagaliau, akių technologijų pasaulis visiems pakvaišusiems entuziastams gali pasiūlyt neįprastas akių linzes. Jos išsiskiria tuo, kad yra neįprastai plačios ir akies ragenos plotis yra daug didesnis. Nežinau ar smarkiai tai pagražins vaikino išvaizdą, bet merginos visada atrodo gražesnės ir patrauklesnės su didelesnėm ir ryškesnėm akimis, o taip pat, manau, tai neblogas atributas visiems cosplay mėgėjams, kuris dar labiau priartins prie siekiamo tikslo. O gal tai galėtų būti nebloga dovana Valentino progai? Tokios linzes galima užsisakyti už 38 JAV dolerius šioje svetainėje, kuri prekiauja ir kitokiomis linzėmis.

Šaltiniai: shop-crazy, Inventorspot, Japanator.
    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-08-28, 22:07.
  • Kurobi
    baka ne./

• 2008 08 11
    • 30

omaaigooooood *_______*

kaip nerealu!
    want it sooo much. *_*

Comment

• -NeKo

smagiai atrodo idomu kaip atrodytu bachuras su tom lindzem. Siauraakiam ce butu labai naudinga :P
      Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-08-13, 22:30.

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

oho....o kiek įmanoma su tokiomis linzėmis prabūt? Vokų neskauda? Ar čia tik lęšį padidina?

Comment

• Airiz
          מיד

• 2004 01 09
          • 1656

Ko jau tie japonai neprimasto..
          Kai linzė dengia daugiau nei ragena...ghm..per cosa dar gal imanoma, bet kažin kaip juos visa diena nešiot...
          Cospaljui geriausia dovana, bet man asmeniškai atrodo nenatūraliai...myli žmogų dėl to koks jisai yra, o ne dėl to koki jį gali padaryt
          Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-08-13, 18:49.

Comment

• Lust
            a.k.a Yurla

• 2006 12 17
            • 274

Ooh, cosplayui tokiu butinai reikia O.o jau geriau tada sakantis is neto, imti tokius ^_^
            Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• -NeKo

o tai cia kuriam laikui? 1men, puse metu, ar cia isvis vienkartines :/ Nakti kaip koks ateivis vaikstai
              Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-08-13, 19:05.

Comment

• Tsuyu
                VAK

• 2007 03 30
                • 135

sita jau macius..platinasi akis,palatinancios ragenas linzes ..ryskiai turi azijieciai kompleksu del akiu, kokio velnio keist tai kas igimta ir grazu..
                nea, realiai pritariu airiui, grazu tik cosplay, o siaip paziurekit i jas atidziau, jums neina siurpas nuo ju?tai dideles ragenos efektas, bet kai isigilini, atrodo, kad ju akiu obuoliai automatiskai pagal proporcijas uzima didziaja dali galvos..brrr...

Comment

• Intrigante

man kažkaip šiurpokai atrodo..išvis nemėgstu kontaktinių lęšių, baisu būtų į akį kišt.xD

Comment

• Egura
                    Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                    • 684

ech ko tik tie japonai neprigalvoja, žinau, kad jie vokus prilipina, kad akys didenės būtų ir voko raukšlelė atsirastų

Comment

• slicKrox
                      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                      • 2161

Autorius Killerbee
                      oho....o kiek įmanoma su tokiomis linzėmis prabūt? Vokų neskauda? Ar čia tik lęšį padidina?
                      Taip ir galvojau, kad savo žmoną norėsi paversti mielu anime personažu Žmogus per vyzdį priima šviesą ir tuomet mūsų smegeninė sukuria mums priimtina aplinkos vaizdą, todėl ši akies dalis nekaip negali būti uždengta, šios linzės kaip dekoratyvinės ir uždengia akies ragenos dalį, padidindamos rainelės plotį ir taip sukuria savotišką vizualų efektą, kad pati akis yra didesne, ir bet kokios tokio tipo linzes manau negalima ištisai dėvėti. Nemanau, kad jos yra vienkartinės, bet tikrai ne ilgaamžės.
                      Autorius Airiz
                      Ko jau tie japonai neprimasto.. Kai linzė dengia daugiau nei ragena...ghm..per cosa dar gal imanoma, bet kažin kaip juos visa diena nešiot...
                      Nenaturalu? Man įdomu, o kada tavo draugė ar merginą nustos naudotis makijažu, tu ją taip pat milėsi? Tai galima sakyti beveik tas pats. Airiz, tu į tai žiuri per daug rimtai, taigi skirta for fun, t.y. nueiti į kokį vakarėli, masyvų koncertą ar cosplay renginį.
                      Autorius Tsuyu
                      platinasi akis,palatinancios ragenas linzes ..ryskiai turi azijieciai kompleksu del akiu, kokio velnio keist tai kas igimta ir grazu..
                      O siaip paziurekit i jas atidziau, jums neina siurpas nuo ju?tai dideles ragenos efektas, bet kai isigilini, atrodo, kad ju akiu obuoliai automatiskai pagal proporcijas uzima didziaja dali galvos..brrr...
                      Man visiškai nebjauru... Jos padidina tik rainelės plotį ir taip sukuria savotišką vizualų efektą. Tai yra faktas, kad moteris daug gražesnės su didesnėmis akimis ir nuo jo tu niekur nepabėgsi.

Beje, Egura, pražiurėjau tavim įdėta video... įdomiai atrodo, bet aš visiškai nepajaučiau jokio skirtumo tarp Prieš ir Po.

Comment

• Futari
                        AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                        • 1094

Visai miela, bet kazkodel man atrodo, kad lietuvaites musu turi pakankamai geras akytes cosplayinimui be jokiu isplecianciu lesiu

Comment

• Ledux
                          PlixPlox

• 2007 03 09
                          • 135

Atrodo siurpokai . Jau geriau nebutu tokio dalyko sugalvoje
                          sigpic

http://ledux.myanimelist.net

Ne piniguose laimė , o jų kiekyje.

Nebūk jautis 2009

Comment

• Airiz
                            מיד

• 2004 01 09
                            • 1656

Autorius slicKrox
                            Nenaturalu? Man įdomu, o kada tavo draugė ar merginą nustos naudotis makijažu, tu ją taip pat milėsi? Tai galima sakyti beveik tas pats. Airiz, tu į tai žiuri per daug rimtai, taigi skirta for fun, t.y. nueiti į kokį vakarėli, masyvų koncertą ar cosplay renginį.
                            Idomu, kodėl tau visa laiką rėikia su manim pasigynčit?
                            Oh well...
                            Pirmiausia, Jūs tamsta nepažystat mano merginos kitaip apie makiažą jūs nekalbėtumėt, yra žmoniu, kuriems makiažo beveik nereikia (nemaišom su higiena), beto taip, aš kažkiek konservativus, bet tikrai proto ribose Aš mėgstu makiažą, kurio nesimato, bet žinai kad jisai yra.
                            Antra, aš ir pasakiau, kad cosui visai neblogas dalykas, cosplay is fun, so, use it for fun indeed, including partys, events, concerts and else...
                            Ir pasakyta buvo daugiau i japonų pusė, nes jie susigalvos ir į darbą eit su jais ir pas juos tai bus normalu, mergos gi nėšios nuolat, nes jos faktiškai pamišusios dėl įvairaus tokio tipo stafo.

Comment

• Egura
                              Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                              • 684

Autorius slicKrox

Beje, Egura, pražiurėjau tavim įdėta video... įdomiai atrodo, bet aš visiškai nepajaučiau jokio skirtumo tarp Prieš ir Po.
                              Čia gal šitam video modelis parinktas netinkamas tam reikalui pademonstruoti, jos akys ir taip pakankamai didlelės. yra nemažai japonų, kurių vokai tarsi šiek tiek užkritę ant akių, jiems manau tokia technologija nemažai gelbsti... juolab, kad nereikia jokios plastinės operacijos ir savęs žalpjimo ...

Comment

Working...