JSF Day

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

JSF Day

AJSF DAY

AsInADream forumas organizuoja JSF Day ir maloniai kviečia Anime Zoną dalyvauti.

Data: Rugpjūčio 16 diena. (šeštadienis)
    Laikas: 14h.
    Susitikimo vieta: Mindaugo paminklas
    Vieta: Viena Vilniaus senamiesčio gatvelė, kuri vėliau taps mini-'Harajuku'
    Tema: JSF Day (Japanese Street Fashion Day)
    Dress-code: Bet kas iš Japanese street fashion - v-kei, kogals, fruits, spank, decora, lolitos, cosplay, cyber. Viskas priklausys tik nuo jūsų fantazijos. ^^
    Workshop: Bus daromas workshop‘as. Jeigu jus pinate apyrankes, veriate jas iš karoliukų, darote papuošalus ar statulėles iš modelino, antsiuvus, siuvate pinigines ar nedidukes rankines - atsineškite jas su savimi, parodykite žmonėms ir gal kas panorės įsigyti. ^__^ Taip, taip, darome mini parduotuvėles. Be to, kas moka kažką įdomaus daryti galės pamokyti ir kitus, jei tik norės. Pvz.: pinti apyrankes. ^^
    Maistas: Darome, kaip tikri japonai, obento. Tad pasiimkite pusryčių/pietų dėžutes - nešimės maistą su savimi. ^^ Ką ten pridėsite - jūsų reikalas. X))
    Ačiū. n.n

P.S. Jei ką nors pardavinėsite, pagalvokite apie kainas - pasigailėkite vargšų vaikų ir nedarykite nežmoniškų kainų. ^^' Taip, tai ranku darbas, suprantam, bet visgi.

Keli faktai/klausimai:
    * Ieškome žmonių, mokančių, norinčių ir galinčių išmokti groti ar dainuoti ką nors iš j-rock/pop bei galėsiančių tai atlikti per meet‘ą. Rašykit AsInADream‘o administracijai (Kasharui, Uki arba Endži) i PM, skype, el.paštą. ^^
    * Kas ruošiasi dalyvauti - praneškite kokiam stiliui priklausysite. ^^ Jei iškils kokių problemų ar klausimų dėl kostiumų darymo, apsirengimo subtilumų ir pan. dalykų - žiūrėkite straipsnius www.asinadream.failai.lt forume arba kreipkitės į Kasharą, jis pasistengs padėti.

DĖMESIO! -> Naujienas apie meet‘ą sekite AsInADream forume:
    http://www.asinadream.failai.lt/view...hp?f=32&t=1315

Paskutinis pakeitimas nuo Daan; 2008-08-27, 17:12.
  • Dark-Tarou
    I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
    • 486

Skamba įspūdingai, reikės apie tai pagalvoti...
    /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Derogatory`
      Loki'd

• 2007 10 06
      • 350

Na, visai įdomiai. Bet žiūrėsim. Manau, aplankysiu šį renginuką.

Comment

• biganimefan
        Vienišė manijakė

• 2008 03 20
        • 228

OHO. Norėčiau norėčiau, bet nežinau ar galėsiu >< Moku dainuoti, ach :P Bet įtariu nieko neišeis. Kodėl aš negyvenu Vilniuje!?!?!?!?

Comment

• Bardakas
          Žmogus Ne

• 2005 09 22
          • 1462

Dar vienas?
          Baikit juokus, tų panašių persirengėlių renginukų jau tiek bus tą rugpjūtį... pala aš ir ką nors gal sugalvosiu, mano galiniam kieme persirengsim bomžais ir laksim optima linijos alų...
          Ne joke, bet šiaip rimtai labai daug visokių tokių prisigalvojo žmonės. Savotiškai laukiau kada dar kas kokį sugalvos.
          Nors iš esmės dabar visi tie cosplay ir kitas brudas kur bus tai šis renginys mieliausiai skamba man.
          Maybe on Earth, Maybe in the Future
          sigpic
          Kurokawa idėjinis lyderis
          Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Futari
            AZ rėmėjas

• 2007 01 07
            • 1094

Hm, pora dainu butu nesunku ismokti, bet nezinau, simet neplanuoju dar niekur traukt i tokio pobudzio renginukus

Comment

• kypshius
              Rašytojas

• 2007 04 17
              • 254

Autorius Didelis-Bardakas
              Dar vienas?
              Baikit juokus, tų panašių persirengėlių renginukų jau tiek bus tą rugpjūtį... pala aš ir ką nors gal sugalvosiu, mano galiniam kieme persirengsim bomžais ir laksim optima linijos alų...
              Ne joke, bet šiaip rimtai labai daug visokių tokių prisigalvojo žmonės. Savotiškai laukiau kada dar kas kokį sugalvos.
              Nors iš esmės dabar visi tie cosplay ir kitas brudas kur bus tai šis renginys mieliausiai skamba man.
              aha, skamba tikrai išbaigtai. jei gyvenčiau vilniuje tikiria ateičiau pasižiūrėti

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• Anita
                The watcher..

• 2008 03 23
                • 132

Visai gal ir fainiai, nevien cosplay megejam, bet ir platesniai zmoniu grupei na ash pasikartosiu vel, bet veliau galima prijungt dar ir dar koky rengini, ish tu visu, kuriu chia tiek priplanuota.. Kuo toliau tuo gausis didesnis. O sheip ideja visai nebloga, ash asmenishkai visai palaikau Bet man kazhkaip net neber to noro kur nors eit (aishku eit man toloka butu ), prisisruoshiau kitiem metam, o chia kad pasipyle, nors tikliau ne renginiai, bet plakatai..
                Man atrodo butu visai nieko primontuot kanors prie kasmetiniu Alytuje vykstanchiu japonijos dienu juolab, kad remejai gal ir visai apsidzhiugtu Tik, kad tas alytus pachiam kampe.. Hmm ka ash chia kalbu dabar, ok..
                Zhodzhiu ideja visai visai nieko.. ideja..

Comment

• Juki
                  Naujokas
                  • 2007 10 27
                  • 10

Įdomi idėja...gal nusitūsiu pažiūrėt x3
                  sigpic
                  Yeah, he's always watching...

Comment

• shashke
                    迷失

• 2007 12 15
                    • 161

Ir kodel man taip nesiseka? Trukdo ten buti tik vienas dalykas tai yra dara Rugpjūčio 16 Manes cia jau nebebus viskas kas geriausia nepalankiu laiku

Comment

• SeiSoraYu
                      That's my pie.

• 2007 03 09
                      • 212

Ne jei mano draugė galės važiuot, tai ir aš važiuosiu, dviese vis smagiau ^^... mąstau, jog reikėtų bent į vieną renginuką nuvykt, o šitas mielai skamba

My DeviantArt

Comment

• Hellsing_lover
                        Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                        • 1318

VALIO!!! Pagaliau ir aš galėsiu dalyvauti. Gavau visus leidimus, atvyksiu su mama ir drauge (tikriausiai) traukiniu iš Klaipėdos į Vilnių Mama net pasiūlė, kokiam stiliuje apsirengt

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Kuromi

O, čia jau kažkas įdomesnio >;DD

Comment

• zhmogeliukas
                            Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
                            • 722

kazkas sake,visi pradejo.
                            asindeam,jau ir pernai tokia day dare))

vuvau praeita karta tai ir cia apsilakysiu ^^

Comment

• Miyuki

Kaip faina, seniai laukiau tokio renginio ;D Butinai dalyvausiu

Comment

Working...