Darker Than Black 2 & FMA 2 = ?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Derogatory`
    Loki'd

• 2007 10 06
    • 350

Kad Full Metal Alchemist tęsinys bus jau buvau žiemą girdėjusi ir labai apsidžiaugiau, bet aišku iškilo ir keletas klausimų. Šiaip įdomiausia ar FMA istorija bus tęsiama nuo filmo ar anime pabaigos. Bet kad ir kaip bebūtų laukiu FMA pasirodant ekranuose. : D
    O Darker Than Black ale būsimasis tęsinys mane nustebino! Nesitikėjau ir šio anime tęsinio laukiu gal net dar labiau negu FMA. Uhh, įdomu įdomu. Tikiuosi, kada ir patys "Bones" paskelbs kokias pikantiškas naujienas, informaciją apie šių anime paleidimo į ekraną datas (jeigu leis tęsinius, bet manau, kad leis). :]

Comment

• Izzo
      one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
      • 1530

Papildymas

Bones prezidentas Masahiko Minami davė interviu ANN portalui ir paklaustas apie DTB ir FMA tęsinius sakė, kad tie anime labai geri savo dramatiškomis istorijomis ir jie dar nėra apsisprendę, tačiau tikrai susidomėję daryti tęsinius.

Pilnas interviu ANN pasirodys po Anime Expo 2008.

Beja, gal po tokio informacijos nutekėjimo ką nors sužinosime ir per patį Anime Expo

ANN
      Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2008-07-07, 18:22.
      SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• hadesgirl
        I hate milk
        • 2008 07 06
        • 14

FMA 2 verkiu iš laikės jai padarys pratesima manau tikrai nepasigailės juk toks populerus anime o kas apie plėtimasi tai manau jog tikrai gali ką nors naujo sugalvot juk ten filmą pabaigė Edvardo žodžiais kad
        Spoileris:
        varysim ieškot bombos,elai

Tikiuosi cia ne gandai

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius Dream Eater
          Nepamirškit kad FMA turbūt populiariausias pastarojo dešimtmečio anime tarp japonų.
          Dėl šito labai abejoju. Bent jau koks Gundam Japonijoje daugiau fanų turi. Va visam likusiam pasaulyje gali būt....

Comment

• Sloth
            [SrX]

• 2007 09 14
            • 277

Autorius Killerbee
            Dėl šito labai abejoju. Bent jau koks Gundam Japonijoje daugiau fanų turi. Va visam likusiam pasaulyje gali būt....
            Lol, have you heard of Naruto, Death Note? :/
            Imo, FMA popsas, tačiau tikrai geras popsas.Mano nuomone tikrų anime fanų Lietuvoi dažnai menkinamas vien todėl, kad buvo rodytas per lnk, ir buvo prieinamas plačiau auditorijai, tuo pačiu, dažnai tituluojamas kaip geriausias matytas anime.O visi ale "anime fanai" pradeda ant jo stumt, vien todėl, kad jiems nesinori laikyt anime geru, kai jį yra matę daugelis, neva "pažiūrėkit į mane, aš esu matęs belenkiek anime ir FMA jiems iš tolo neprilygsta, nes jį matė labai daug žmonių, ir jiems dar reikia labai daug peržiūrėti, kad galėtų pasiekti mano "lygį" ir , kad galėtų suprasti, jog FMA nėra geras anime".( Damn, pernelyg vėlu, kad galėčiau normaliai paaiškint ką galvoju...laužau galvą gal 5min, nu bet vistiek niekaip nesigauna normaliai parašyt ) Vnž, my point is, kad FMA ištikro geras anime dėl keletos priežasčių : 1.Jokiam anime dar nemačiau tiek simbolikos ir filosofijos kartu sudėjus.
            2. Nors ir pakankamai išplėstas, ir galima sakyti daugia-serijinis, tačiau neatsibosta
            3. Geras soundtrackas. ypač ta melodija/daina , kuri groja pasakojant Hohenheimo istoriją.
            4.Intriguojantis siužetas.

P.S Čia nebuvo taikyta į Killerbee

P.P.S Žinau, kad šita žinutė labiau tiktų anime aprašymuose, bet tiek to...

Comment

• Bardakas
              Žmogus Ne

• 2005 09 22
              • 1462

Čia tos tavo priežastys tokios nepagrįstos visuotinai, o tik tavo manymu kas tau patiko. Taipogi ta simbolika nėra tokia labai jau stipri šiame anime, tikrai yra daug įdomesnių kuriuose galima atrast kažką filosofiško ir tikro (paimkim pavyzdį Ergo Proxy). Nesupratau dar to, kam čia buvo reikalinga cituot killerbee kai citavimo priežastis net neparašytą ar neatsakytą į kažkokius vidinius savo paties klausimus (?). Ir jeigu ką, FMA buvo menkinamas dar prieš tai kai LNK sumąstė jį parodyt. Tiesą sakant nemačiau, kad kažkas čia būtų realiai jį menkinęs per daug, taigi žmogau šiek tiek hiperbolizuoji. Man asmeniškai vidutinis anime ir tiek buvo.
              Plius - labai jau offtopic čia...
              Maybe on Earth, Maybe in the Future
              sigpic
              Kurokawa idėjinis lyderis
              Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Dream Eater
                Let's start a Riot!

• 2008 01 22
                • 85

Autorius Killerbee
                http://www.animenewsnetwork.com/news...orite-tv-anime Va čia apklausa tarp japonų koks anime jiems labiausiai patiko. Nors čia data 2006 spalis naujesnio surasti nepavyko.

Out of my mind... Back in five minutes
                http://dream-eater.mybrute.com

Comment

• Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                  • 2910

Autorius Dream Eater
                  http://www.animenewsnetwork.com/news...orite-tv-anime Va čia apklausa tarp japonų koks anime jiems labiausiai patiko. Nors čia data 2006 spalis naujesnio surasti nepavyko.
                  Joa, keleta vietu dešimtuke tikrai nustebino.

Comment

• zeroevil
                    Hentaiščikas
                    • 2008 02 18
                    • 64

Reikes pirma FMA paziureti

Comment

• shashke
                      迷失

• 2007 12 15
                      • 161

Autorius Sloth
                      Imo, FMA popsas, tačiau tikrai geras popsas.Mano nuomone tikrų anime fanų Lietuvoi dažnai menkinamas vien todėl, kad buvo rodytas per lnk, ir buvo prieinamas plačiau auditorijai, tuo pačiu, dažnai tituluojamas kaip geriausias matytas anime.O visi ale "anime fanai" pradeda ant jo stumt, vien todėl, kad jiems nesinori laikyt anime geru, kai jį yra matę daugelis, neva "pažiūrėkit į mane, aš esu matęs belenkiek anime ir FMA jiems iš tolo neprilygsta, nes jį matė labai daug žmonių, ir jiems dar reikia labai daug peržiūrėti, kad galėtų pasiekti mano "lygį" ir , kad galėtų suprasti, jog FMA nėra geras anime".( Damn, pernelyg vėlu, kad galėčiau normaliai paaiškint ką galvoju...laužau galvą gal 5min, nu bet vistiek niekaip nesigauna normaliai parašyt ) Vnž, my point is, kad FMA ištikro geras anime dėl keletos priežasčių : 1.Jokiam anime dar nemačiau tiek simbolikos ir filosofijos kartu sudėjus.
                      2. Nors ir pakankamai išplėstas, ir galima sakyti daugia-serijinis, tačiau neatsibosta
                      3. Geras soundtrackas. ypač ta melodija/daina , kuri groja pasakojant Hohenheimo istoriją.

Cia tai ilgas ir vertas perskaityti postas FMA tikrai veras demesio anime bet del jo pratesimo tai tikrai keista na jai adaptuos manga tada nuostabu o del DTB tai laukiam nesulaukiam tokiu geru naujienu

Comment

• Izzo
                        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                        • 1530

Autorius Sloth

Pritariu Slothui. Nes tikrai taip ir yra. Anksčiau ir Elfen Lied buvo geras ir dėl to paties Hellsingo visi alpo,o dabar kai juos pamatė daugiau žmonių visi papraščiausiai ėmė ant jų stumt. Sakykit ką norit, bet taip ir yra.
                        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Killerbee
                          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                          • 2910

Man neypatingai rūpi populiarumas, kitų nuomonės ir visokie topai. FMA yra anime neblogas. Jame yra daug visko prikišta, bet ne iki galo. Išpildymas šlubuoja. Japonai mėgsta derinti nesuderinamus dalykus ir kartais jiems tai netgi pavyksta. Čia ne šis atvejis. Todėl Kekkaishi man patiko labiau. Va kieno antro sezono aš tikrai neatsisakyčiau.

Comment

• FreaK`aZ
                            Rimtas architektorius

• 2005 02 22
                            • 532

Autorius Izzo
                            Pritariu Slothui. Nes tikrai taip ir yra. Anksčiau ir Elfen Lied buvo geras ir dėl to paties Hellsingo visi alpo,o dabar kai juos pamatė daugiau žmonių visi papraščiausiai ėmė ant jų stumt. Sakykit ką norit, bet taip ir yra.
                            čia tema be galo be krašto nes vieni visada sakys elfen lied yra hyper turbo mega good anime, kitiems jis bus eilinės skerdynės be išskirtinio scenarijaus, ir su krūva bug'ų. Hellsingą taip galima kelti į aukštumas, bet ne del pačio anime, o dėl ost'o. Su broliais elrikais tai jie tikrai nebuvo ant tiek geri, kad būtų galima statyti į vienas gretas su tokiais klasikiniais anime'ais kaip Akira, NGE, Miyazakio kūryba ir dar krūva anime'ų kuriuos galima pavadinti klasika.
                            overall, Naruto, Bleach, EL, Death Note, FMA, Hellsing, Haruhi suzumiya ir kiti anime'ai, kurie sukėlė euforiją porą metų ar mažiau po jų pasirodymo, ir visi juos nešiojo ant rankų yra trumpalaikiai reiškiniai ir jie yra gerokai pervertinti ir dauguma galop juos užmirš, ir sakys, aj nu buvo toks, patiko, bet yra ir daug geresnių.
                            jei ir bus FMA antras sezonas, tai reikia neatmest galimybės kad bus tiesiog kokia nors side story iš kurios skambaus ir išaukštinto pavadinimo išeis didelis galingas pirst...
                            Paskutinis pakeitimas nuo FreaK`aZ; 2008-07-08, 19:42.
                            "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                            with a sick idea of world domination"

Comment

• Izzo
                              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                              • 1530

Hellsing TV serijos asmeniškai man irgi nepatiko, per daug tų dialogų, flegmatiškumo ir panašaus šlamšto, va OVOS tikrai įdomiau. Naruto, Bleach nepasakyčiau, kad žengia koja kojon su FMA, EL, DN, kadangi patys anime skirti visai kitai amžiaus grupėj. Taip pat nesakau, jog jie prilygsta Akirai, Miyazakiui (NGE nemačiau), bet vieną dieną sakyti koks anime geras, o kitą jau dėti jį į šuns dienas man atrodo žema. Ir taip tu teisus, visada gali atsirast geresnių, bet tai nereiškia, kad tai kas kažkada patiko ir turėjo kažką gero, dėl ko jį žiūrėjai, pamačius kažką geresnio tampa šlamštu. Ar paragavęs alaus nustojai gert vandenį?

P.S. tikiuosi kad iš FMA nesigaus didelis pirst, o bus mangos adaptacija, kuri tikrai turės ką pasiūlyti, skaičiau, žinau
                              Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2008-07-09, 14:27.
                              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Koori
                                Sic faciunt omnes

• 2008 06 05
                                • 64

Is kur tokia informacija?

Autorius slicKrox
                                Į nutekėjusią informaciją Bones supanikavo ir griežtai atsakė, kad visos dokumente esančios pavardės išgalvotos ir sukurtos nepažįstamo trečiojo asmens, tačiau lape buvo "Mnemosyne" režisieriaus pavardė ir jis patvirtino, kad šalia esantis jo telefonas ir adresas esą tikri. Šitai patvirtina, jog gandas apie naujus FMA ir DTB sezonus ne iš piršto laužtas.
                                http://www.animenewsnetwork.com/news...eaked-document
                                BONES President Masahiko Minami has posted an official statement about the file on the studio's website on Sunday. According to Minami, an internal investigation has determined that no file with this same formatted information existed within the company. He adds that the information which was reportedly the staffers' personal details did not come from the company's documents.

Comment

Working...