Ghost In The Shell Remeikas Liepos 12'tą penkiose didžiausiuose Japonijos kinoteatruose pasirodo senojo gerojo Oshi Mamoru filmo "Ghost In The Shell" remeikas. Vadinsis nauja versija "Ghost In The Shell 2.0". Šis filmas nuo pirmo skirsis savo ištobulinta naujesnėmis technologijomis kompiuterine animacija bei garsu. Garso takelis beje irgi bus kažkiek kitoks. Manomai šio kurinio premjeros data numatyta tokia, kad pasitarnautų kaip reklama autoriui ir kitam jo vasarą pasirodysiančiam filmui - The Sky Crawlers. |
Ghost In The Shell 2.0
Collapse
X
-
Ghost In The Shell 2.0
Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-06-09, 19:48.Žymos: Nieko -
Nu kažinau. Pirmasis GITS buvo pilnai geras, animacija žiauriai patiko, o šitas spėju bus prikištas kompiuterinės grafikos belenkiek. Jokio optimizmo į šį darbą, bet bent jau nepadarys tokio šūdo kaip SAC.Comment
-
Kažkas panašaus į Evengelion remeiką. Tik čia istorija nebus pratesta, o piešimas tai iki šiol nežinau ar bus geresnis, sunku spręsti pagal nuotraukas, nes pirmas filmas turėjo savotiškai unikalų ir naturalų piešimą.Comment
-
Visai neblogai, vis ka ziuret turesiu. O siaip tai nesijaudinkit dar ir neprunkskit ant sito, palaukit kol Hollywood'ine versija iseis, tada galesim isliet pykti...Comment
-
Awesome, man kaip CG megejai cia super naujiena. Vasara kaip visada geriausi release`ai.
Working underground.👍 1Comment
-
Vienas is man labiausiai patikusiu anime idomu bus paziureti perdaryta, bet kazkaip nesitikiu nieko ispudinga, man labai patiko senojo piesimas, o i screenus ziurint tai nzn nzn, nelabai man. bet butinai perziuresiu."Optimistas plyšauja, kad mes gyvename pačiame geriausiame pasaulyje, pesimistas nuogąstauja, kad būtent taip ir yra." - Rėjus BredberisComment
-
Ir vel japaskes su suvo remeikais. Siaip i visa si reikala ziuriu neigiamai, jau geriau pabandytu, sukurt dar viena filma, kuriame 50-cia % sumazintu plepalu ir kuris neturetu beveik nieko bendra su SAC. Orginalas uz remeika bus geresnis, tuo, kad piesimas yra old school'inis (tokius anime ir reikia ziuret orginaliu piesimu - Old School) ir dar tuo, kad jis buvo, yra ir bus orginalas... per amzius amenComment
-
piesimas i innocence kazkiek panasus. paziuresim kadanors kai bus dubas kaip ir rebuild of evangelionWhat if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...Comment
Comment