AnimeFest 5 - Ryga, Latvija, 2008

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lax..
    reLaxed

• 2005 12 24
    • 516

Va keletas nesąmonių:
    Spoileris:

Nesąmonė nr.1
    Autorius mylichka
    Aišku, kad viskas entuziazmu nebus, bet galima būtų ir rėmėjų pritraukt, kad ir iš tų knygynų, kurie leidžia mangas. Juk jiem finansiškai apsimoketų pritraukt kuo daugiau klientų, o ir mangas galėtų pardavinėt renginyje
    Nesąmonė nr.2
    Autorius DStalker
    Pavyzdziui jei butu apjungtas AnimeNights ir ka tik ivykes cosplay vilniuje, praplesta siek tiek programa, tai beveik tokio pat lygio gautusi.
    Nesąmonė nr.3
    Autorius KoBalt
    norint kad ir Lietuvoj butu tokie renginiai reikia sudomint verslininkus ir politijus kad tokie renginiai netik nestu jiem pelna bet ir butu puikus miesto traukos centras.Kitaip niekaip negausi remimo ir negalesi suorganizot kasko panasaus kaip Latvijoj.
    Nesąmonė nr.4
    Autorius mylichka
    O investuotojų tikrai manau galima būtų pritraukti, ypač kas verčias japoniškų prekių (įvairių suvenyrų ir pn) atvežimu į LT, kaip minėjau, "obuolio" leidykla savo potencialiais klientais taip pat turėtų domėtis.
    Nesąmonė nr.5
    Autorius mylichka
    Kuo cosplay geriau už visa tai? Kultūros ministerijai tikriausiai niekuo, tiesiog dar vienas jaunimo užimtumo būdas. Bet tai tas ir yra gerai, nes tokius renginius jie ir turi remti. Tik reikia labai gero organizuotumo ir apskaičiavimo - vadinamojo "verslo plano".

Nors ir susilauksiu stebėtinos neigiamos reakcijos (ką čia varai ant mūsų ir bla bla), bet man juokingi šitie jūsų vaikiški svaičiojimai, vat čia darom, vat susivienisim, viskas bus ok. Visiškas nulis pasaulio suvokimo pas jumis yra. Visi verkia, kad nėra rėmėjų, o rėmėjai negali remti fizinių asmenų jūsų žiniai. Rėmėjus reikia sudominti, o geriausia tai daryti prisidengiant kultūra. Leidyklos paprasčiausiai arba negali, arba nėra suinteresuotos remti kažką be galimo pelno. O kadangi jūs net ne organizacija/klubas/draugija ar kita nepelno siekianti organizacija iš jumis pasipelnyti negalima. Taip valstybė gali paskirti lėšų projektui, bet kodėl jūsų projektas, kuris įtrauks tik 3-4 šimtus dalyvių turi būt geresnis už projektą, kuris pritrauks 3-4 tūkstančius, tad pastatyti antrą skeitparką vilniuje bus naudingiau. Ir taip toliau ir taip toliau. Žodžiu ne vaikams renginius daryt, atais ir bus gakių susirinkimas.

Comment

• Lucion666
      Forumo maniakas

• 2007 04 08
      • 430

Autorius Lax..
      Va keletas nesąmonių:
      Spoileris:

Nesąmonė nr.1

Nesąmonė nr.2

Nesąmonė nr.3

Nesąmonė nr.4

Nesąmonė nr.5

Nors ir susilauksiu stebėtinos neigiamos reakcijos (ką čia varai ant mūsų ir bla bla), bet man juokingi šitie jūsų vaikiški svaičiojimai, vat čia darom, vat susivienisim, viskas bus ok. Visiškas nulis pasaulio suvokimo pas jumis yra. Visi verkia, kad nėra rėmėjų, o rėmėjai negali remti fizinių asmenų jūsų žiniai. Rėmėjus reikia sudominti, o geriausia tai daryti prisidengiant kultūra. Leidyklos paprasčiausiai arba negali, arba nėra suinteresuotos remti kažką be galimo pelno. O kadangi jūs net ne organizacija/klubas/draugija ar kita nepelno siekianti organizacija iš jumis pasipelnyti negalima. Taip valstybė gali paskirti lėšų projektui, bet kodėl jūsų projektas, kuris įtrauks tik 3-4 šimtus dalyvių turi būt geresnis už projektą, kuris pritrauks 3-4 tūkstančius, tad pastatyti antrą skeitparką vilniuje bus naudingiau. Ir taip toliau ir taip toliau. Žodžiu ne vaikams renginius daryt, atais ir bus gakių susirinkimas.
      Šimtu proc. pritariu.. gryna teisybė, kad rėmėjų surast beveik neįmanoma artimiausiu metu

Comment

• mylichka
        laižiakas į skruostą

• 2007 12 28
        • 223

O kas čia sakėsi, kad kažką regti ketina kaip fizinis asmuo Kažkaip praleidau ar nepastebėjau...
        Ass.as.sin.

Comment

• Lax..
          reLaxed

• 2005 12 24
          • 516

Jeigu susirinks 10 fizinių asmenų į grupę, tai nedaro jų (draugija, klubas, asociacija, fondas, įrašyti tinkamą.) Jie lieka tuo pačiu fiziniu asmeniu. Norint tapti aukščiau išvardinta organizacija reikia ją užregistruoti, kas kainuoja pinigus, laiką ir darbą.

Comment

• mylichka
            laižiakas į skruostą

• 2007 12 28
            • 223

Tai čia viskas savaime aišku, kad ta organizacija turi būti registuota, antraip ji niekuo nesiskirtų nuo paprasto drugų susibūrimo
            Ass.as.sin.

Comment

• zhmogeliukas
              Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
              • 722

Autorius animukeee
              bet seis metais buwa Gothika ir jie tikrai is jap

so?jei jei iš Japonijos nereikškia,kad tai j-rock.ir iš vis ką bendro tai turi su anime fest,arba anime renginiais?ogi nieko.

Kažkaip nėra jokio noro kažką tau aiškinti,nes vistiek nesuprasi.O nepatinka rengiami rneginiai dalyvauti nieka sneverčia.
              viskas vyksta kaip įmanoma,nereikia tik žiopsoti.
              viskas,bent jau aš baigiu diskują šia tema

edit:
              Autorius animukeee
              aisku kad nerskia kad tai j rock nu jio nekas newercia bet kad lt tik wisi kalba o neko ne daro,

nejaugi?o kas rengia anime nights?o kas rengia cosplay?o kas rengia kitus meetus?
              žinoma jei nieko nematai,sužinai paveluotai ir nesidomi,tai tikrai nedaro.
              Visi stengiasi kiek gali,ir kuo toliau tuo daugiau visko organizuoja.
              O kad sėdi rankas sudėjus,ir skundiesi,niekur nedalyvaudama,čia jau tavo problemos .
              Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2008-05-31, 15:23. Priežastis: >___> veda iš kantrybės

Comment

• animukeee

aisku kad nerskia kad tai j rock nu jio nekas newercia bet kad lt tik wisi kalba o neko ne daro,

Comment

• mylichka
                  laižiakas į skruostą

• 2007 12 28
                  • 223

Nenorėk visko iškarto. Daro, bet tai dar tik pradžia, pirmieji bandymai. Na ok, anime nights vyksta jau ne pirmus metus, bet juk tikrai renginio mastas plečiasi ir programa vis geresnė su kiekvienais metais. Aš tikrai tikiu, kad ateity bus ir grupiu ir Japonis, bei šiaip įdomių svečių.
                  Paskutinis pakeitimas nuo mylichka; 2008-05-31, 14:54.
                  Ass.as.sin.

Comment

• Anita
                    The watcher..

• 2008 03 23
                    • 132

Nuuu joa padaryt renginy, reikia remeju ir smegenu O ne taip, kad metames babkes ir t.t (geriau meskites tada ir y vokiechius ar.. nu y japonija gal nereikia )... Kazhin ar lt yra kazkokia ymone ar klubas, ar dar koks velnias kuriam reiktu reklamos ir tokio renginio... Turbut ne...
                    Is kitos puses... Nzn, meetas ar koks daigtas ten buvo... Taigi patiem sau faina Susitikot, save parodet ir y kitus paziurejot... Zhmonem parodet, kas per daigtas tas cosplay...
                    Viskas chia ok
                    Paskutinis pakeitimas nuo Anita; 2008-06-01, 21:40. Priežastis: vis tos raides

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                      • 684

Aš pramečiau akims įrašą... ir buvau nustebus, kai kažkoskios mergyčkos "D" memberius kosplėjino... brač pagalvojau... ir iš kur chebra medžiagos beveik tokias pat gavo... (gal dažė)...
                      Be to dar labai sužavėjo Aleno (d.gray man) kostiumas... oi kiek pastangų idėta jam pasigaminti....

Comment

• Lax..
                        reLaxed

• 2005 12 24
                        • 516

Autorius Egura
                        Aš pramečiau akims įrašą... ir buvau nustebus, kai kažkoskios mergyčkos "D" memberius kosplėjino... brač pagalvojau... ir iš kur chebra medžiagos beveik tokias pat gavo... (gal dažė)...
                        Be to dar labai sužavėjo Aleno (d.gray man) kostiumas... oi kiek pastangų idėta jam pasigaminti....
                        Tik dabar pamatei? Oho. Nepastabi. Man čiut ne pačius pirmus parodė "Žiūrėk čia D"~ ^^

Comment

• Egura

• 2007 05 17
                          • 684

Autorius Lax..
                          Tik dabar pamatei? Oho. Nepastabi. Man čiut ne pačius pirmus parodė "Žiūrėk čia D"~ ^^
                          Aš tik neseniai prisiruošiau tą video pažiūrėti ir tai ne visą, prasukant ...
                          pamtyt tai iš karto pamačiau ... Nu kaip aš dabar D napamatysiu
                          reikia tik normalesnės kokybės atsisiųsti ir patyrinėti, bo online žiūrėjau...

Comment

• Bagy
                            Bagy-san

• 2008 05 24
                            • 289

Nenorekit visko is karto. Mano manymu su keikvienu kartu Cosplay bus vis idomesnis. O dabar cia tik pradzia. $aunu kad nors kas nors imasi organizavimo. Didelis dekui.

Comment

• araminas
                              Lone wolf

• 2008 06 16
                              • 77

Pavidziu latviams. Jaigu lietuvoje butu anime populiaresnis tai ir pas mus jau butu toks renginis surengtas.
                              My top 3 anime:

1.One piece 2.Katekyo Hitman Reborn 3.D. Gray Man

Comment

• Sasumi
                                AquariusKiss

• 2006 08 06
                                • 190

As manau,kad kuo toliau tuo geriau.Tikiu,kad ne viena pagavo entuiziazmas nuvykti i kita rengiama cosplay (pvz.:mane XD) ir manau,kad tikrai bus bent 10-cia cosplayeriu daugiau...Tikrai manau,kad mes vis tiek parodysim ir ykalsim kitiems i galvas kas tas cosplay ir anime.Svarbu parodyti ir papasakoti kitiems,"-vat buvo nereaaaa~liai smagu,brac,vel varysiu",vien zo,reklamuoti draugams ir pan.Vis daugiau sielu isitrauks i si reikala ir mes galu gale itvirtinsim anime Lietuvoje.Gal praeis ne vieneri ir ne dveji metai,bet kazkas pasikeis.Jei renginiai,nors ir be remeju,bus vis daznesni,juos vistiek kazkas turi pastebeti.Vien tai,kad buvo pradedama leisti manga buvo gan didelis perversmas,pamatai jau pakloti,taigi ,atsiraitom rankoves ir tesiam darba ^^.

(Gomen,jei pavariau ne i tema ir jei ne viska supratot )

Comment

Working...