Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
„Kill Bill“ – nauja Tarantino istorija anime pavidale
va pirmas screenshotas... Muahahahaha, apgavau >.<
o šiaip tai kadangi KillBill'ą mačiau jau bene keturis kartus, tai ir būsimą anime'ą pažiūrosiu. o dar kai GF labai kill bill patinka tai ir ją pritempsiu pažiūrėt.
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
siuo metu QT kuria filma apie kara, kuris anonsuojamas 2009-aisiais, taigi manau sis veikalas pasirodys ne anksciau. kazkaip netikejau, kad si anime versija pasirodys, bet belieka tiketis, kad tai ne is pirsto lauztos kalbos, o jei ir pirsto tai jy sulauzys Quentinas :] mano asmenine nuomone apie piesima, cia kazkas minejo, kad jis keistas, tai toksai stilius man vienas idomiausiu, kada matosi gyva pulsuojanti linija, sviesotamsa aaaahhh zodziu zjbz :] laukiam
o tu raidexai baik lot ant amerikieciu, dar vienas su savo nuomone, kad pastarieji nieko nemoka tik gadint viska. atsibusk gal biski japonu myletojau ;]
Paskutinis pakeitimas nuo ramzas; 2008-05-01, 00:18.
Kill Bill`o taip ir nepaziurejau kashkoks jis man suPoP`sintas....[nerimtas] Tarantino suauges vaikas. O shito anime pieshimas man patinka, bet istorija tai suPoPsinta.
I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!
Kill Bill`o taip ir nepaziurejau kashkoks jis man suPoP`sintas....[nerimtas] Tarantino suauges vaikas. O shito anime pieshimas man patinka, bet istorija tai suPoPsinta.
O daba viskas ir yra supopsinta, skyriasi tik pateikimo būdas.
O shito anime pieshimas man patinka, bet istorija tai suPoPsinta.
Tiesa sakant, nieko ir nezinoma apie sio anime istorija isskyrus kelis pagr veikejus. Sitas anime, kaip prequel'as, turi teise but savitas. Ir siaip jau sitas piesimas IMO tinka tamsiom, niurom atmosferom, o Kill Bill turejo ir spalvingumo, ir humoro (pussy wagon, anyone?). Kazkaip jauciu, kad sis darbas bus rimtesnis, bet kas zino?
Comment