„Kill Bill“ – nauja Tarantino istorija anime pavidale. „Quentin Tarantino kogero pats nepastoviausias ir labiausiai savitas kino talentas 90-aisiais pasirodęs Amerikos kino pramonėje. „ Prieš du metus Quentin Tarantino festivalyje „Comic-Con“ nustebino savo gerbėjų minias,kai paskelbė, kad turi planų animuoti ir sukurti atskiras dvi naujas istorijas apie Bilą ir nuotaką, kurios būtų tarp pirmos ir antros filmo dalies. Prieš savaitę aktorė Uma Thurman davė interviu, kad nieko nežino kas nutiko apie nuotakos istorją, bet taip pat paminėjo, kad sekanti istorija apie Bilą yra tikrai kuriama ir bus išleista kaip anime filmas, DVD formate. Kuom jo filmai tokie ypatingi? Ištiesu tai nėra toks retas perliukas, tai daug veiksmo, daug kraujo ir šiek tiek šokiruojančios dramos elementų, bet Taratino visada mokėdavo sukurti nors ir paprastą, bet savito ir unikalaus stiliaus filmą. Belieka tikėtis, kad Quentin Tarantino vis dar tas pats pakvaišėlis ir labai tikiuosi, kad animacija vėl užsiims studija Production I.G. , kuri kūrė O-Ren Ishii fragmentą (nuotrauka viršuje) iš pirmosios „Kill Bill“ filmo dalies, kurią galit pažiūrėti čia: Online Videos by Veoh.com Šaltiniai ir Daugiau info: MTV MoviesBlog, Quentin Tarantino, Uma Thurman, Kill Bill. |
„Kill Bill“ – nauja Tarantino istorija anime pavidale
Collapse
X
-
„Kill Bill“ – nauja Tarantino istorija anime pavidale
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-04-28, 21:20.Žymos: Nieko👍 13DevilsLittleSister, bushwacka, K-9, Kenshin_Rurouni, Foxsym, and 8 others like this. -
Iš kur ištraukei, kad amerikiečiai kuria anime? Quentin Tarantino, tai ne visa Amerika ir jis pasidarbavo, kad jo vieną iš filmo fragmento istorijų sukurtų Japonijos piešimo studija, o ir nepaprasta studija. Toli gražu iki amerikietiško cartono Aiškiai paminėjau kokia firma kurė animacini intarpą. Aš net kai pirmą kartą žiurėjau šį filma, dar tuo metu nieko nežinojau apie anime, man net tuomet pasirodė labai keistas, įdomus ir holivudui nebudingas piešimo bruožas ir stilius.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-04-29, 00:01.Comment
-
Kill Bill pirmoji dalis labai patiko, as buvau net nusikopijaves tuos animacinius intarpus ir meginau kur AMV, deja jie buvo per trumpi. Vienaip, ar kitaip sito darbo laukiu, nes kaip minejau filmas patikoComment
-
Jeigu tikrai Production I.G. situ dalyku ketina uzsiimt, tai tikrai ziuresiu.
Working underground.Comment
-
Comment
-
Apie sita girdejau jau senokai, vat dar atsimenu, kad istorija telksis ties Bilu, Hattori Hanzo, Pai Mei ir dar vienu personazu kurio vardo neprisimenu (headscratch). Abu Kill Bill vol'ai, kaip ir kiti Tarantino darbai, man taip pat buvo labai prie sirdies, ir Ypac vat sitas anime intarpas, tai kai pirmakart isgirdau kad bus anime tesinys buvo daug laimes :d. Tik kad per ta laika nieko naujo nepasakyta, net isleidimo datos ner (VISDAR)...Bass please.Comment
Comment