Naujas filmas nuo DreamWorks. Amerikiečių kino studija DreamWorks įsigijo teises į Japonų mangą "Ghost in the Shell" su planais sukurti futuristinį policijos trilerį kaip 3-D filmą. Istorija apie slapto Japonijos Nacionalinio saugumo agento žygdarbius, kuris/-i specializuojasi kovoje susijusioje su naujų technologijų nusikalstamumu. Sukurtas pagal Masamune Shirow, „Ghost in Shell“ pirmą kartą pasirodė 1989, tai du manga leidiniai, nuo kurių išsivystė tris anime filmai, TV serialas ir tris kompiuteriniai žaidimai. Stivenas Spilbergas pasakė: „"Ghost in the Shell" yra viena iš mano mėgstamiausių istorijų, tai yra netradicinis žanras, kurį mes entuziastingai sveikiname atvykus į DreamWorks studiją.“ Galima drąsiai sakyti ir teigti, kad dalį iš šio anime idėjų pasiskolino net pats filmas „Matrix“. DreamWorks taip pat buvo prikišus rankas ir prie antrojo filmo – „Innocence“, kuri išleido Šiaurės Amerikoje, taip pat ir „Millennium Actress“ , ir „Transformers“. Belieka tikėtis, kad su šiais namų darbais DreamWorks susitvarkys ir kad šio 3D filmo biudžetas bus didesnis negu „Šreko“. Šaltiniai: Anime: Ghost in the Shell, Comingsoon, ANN, |
Ghost in the Shell - naujas filmas nuo DreamWorks.
Collapse
X
-
Ghost in the Shell - naujas filmas nuo DreamWorks.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-04-16, 16:05.Žymos: Nieko👍 7RP_41, Sloth, angellus, mandarinas, Foxsym, and 2 others like this. -
-
Tai reiškias jis nepilnai 3D filmas bus? Taks netikslmus manau tik vėliau paaiškės. Nemėgstu aš sakyti,
kaip bus ar kaip būtų jei tai dar net nėra pasirodę, bet jei tai ir bus tik atpasakojimas, tai nors tikiuosi
jį pamatyti kaip gražiai atrekonstruota.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-04-15, 15:52.Comment
-
Aha, žiūriu ir tam pačiam "commingsoon" komentavę žmonės praleido pro pirštus tuos porą žodžiu - "live action". Bus nujaučiu kaip su Transformeriais, ar panašiu lygiu. Androidai, robotai ir panašūs dalykai bus cg srities darbas, veikėjai - pagrinde aktorių ir dalinai cg, jei kur reikės parodyt jų nehumanistinę prigimtį ^^' Or so i guess... Tik dar kaži kaip su aplinka busis.Comment
-
Tikiuosi neisdirbs GITS`o... Mano favourite anime. That`s not fair, prisireike jiem to live-action.
Working underground.Comment
-
-
Ai, anime TV pusetinas, o Movies patiko. Siaip nemanau, kad filme rasim, ka nors bendro su anime.
Kas cia darosi, japonai is amerikonu filmu kuria anime, o amerikonai is anime daro filmus... Something crazy going onComment
-
Šiaip projektas vertas dėmesio. Žinoma, visada nesinori kad sugadintų. Bet... Visgi kino grandas imasi šio darbo, tad nemanau, kad sumaus. Didelis Bardakas teisingai pasakė: kai bus kažkas apčiuopiamesnio, tada bus galima spręsti konkrečiau.Comment
-
Tas video čia ne reklaminis anonsas, šio naujo filmo, o čia tik tam, kad kažkiek primintu žmonėms apie anime.
Neviska supratau... bet tu ką viską vertini tik pagal piešimą? ar nors viena filmą ar TV serialą matei? Garso
takelis turbūt vienas iš įdomiausiu ir geriausių pagal savo žanrą, o kas liečia piešimo, tai štai filmas iš 1996 metų:
Ghost In The Shell - No Good, aisq iš YouTube daug nepamatysi, bet piešimas toks, kokio aš iki šiol kartais
paiilgstu iš dabartiniu Anime.... na, cia jau iš naujesnio filmo 2005/06: You'll be under my wheels
Tik TV serialo piešimas nepriligsta filmui ir nors TV siužetas kažkiek nublankęs, bet suintriguot vietom vistiek sugebėjo.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-04-15, 22:29.👍 1Comment
-
TV serialas buvo cel-shaded, ir tik neisizeiskit, bet mano nuomone TV seriju animacija geresne.
*meta akmeni mindzze`i*
GITS yra sedevru sedevras. Ir tokio dalyko, kad prastas piesimas tai tikrai nesitikejau isgirst.
Anyway pritarsiu Bardakui - dar nieko nesprendziu kol nera jokios vaizdines medziagos, o ir pats faktas, kad tai Spielberg`o darbas siek tiek pozityviai nuteike [nors mano keistam skoniui ne visi jo "sedevrai" itinka].
Erdogan_ [look below] pritariu.Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2008-04-16, 07:05.
Working underground.Comment
-
Kameronas kuria Battle Angel dabar dar Spilbergas Gits, tikesimes bent vienam kasnors is to iseisWhat if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...Comment
Comment