Yasuhiro Yoshiura - Eve no Jikan Patiko matytas Pale Cocoon ar Aquatic Language anime? Gera naujiena ta, kad kuriamas naujas jų kūrėjo Yasuhiro Yoshiura darbas – filmas Eve no Jikan (Time of Eve). Neseniai buvo atidarytas oficialus šio anime puslapis ir patalpintas jo traileris. Istorija kaip ir visad bus "realistiškesnio" mokslinės fantastikos žanro tipo. Pasakojama apie kasdienį gyvenimą pasaulyje, kuriame gyvena robotai ir žmogiškai atrodantys androidai. Pati idėja ir aplinka yra gan artimi trumpam anime – Aquatic Language. Taigi, galima tik su nekantrumu laukt dar vieno gražaus piešimo ir skanaus mokslinės fantastikos kasnelio iš Yasuhiro Yoshiuros. ANN Traileris |
Yasuhiro Yoshiura - Eve no Jikan
Collapse
X
-
Yasuhiro Yoshiura - Eve no Jikan
Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-04-14, 13:17.Žymos: Nieko👍 1Foxsym, likes this. -
Na, kažkiek nuvalkiota tai taip. Bet pas Yoshiura bent jau akcentuojamos yra kažkaip kitaip tos idėjos. Nekalbama apie kažkokias grėsmes žmonijai, perdėtai dramatizuojamos egzistencinės problemos ar panašiai, o šiaip kasdieniškumas vaizduojamas. Tas dar mano manymu nėra taip stipriai nuvalkiota, nors visaip gali būt. Gal aš tik dėmesio nekreipiu ypatingai į būtent tokį vaizdavimo būdą, nes kažkiek naturaliau susivirškinaPaskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-04-14, 13:13.Comment
-
keistoka tokius Jusu komentarus matyt.. Bent kazka bandet isigylint kas ten vyksta ar viska pro ausis praleidziat?
Anime pasakoja butent apie androidu galima asmenybes egzistavima, ir rodo kaip androidai turi ir savo gyvenima, savo prisiminimus ir jausmus. Mane pirmas epas labai shokiravo, gaila kad 4ta truputi nuriedejo i nezinia kur... nes per metus sulaukiau tik 2 epus. Tai cia taip galo neisvysiu ir po 10metu. As tokio pobudzio istorijas ziureciau ir ziureciau del ganetinai nefigovu diskusiju apie AI, tokie klausimai jiems kyla kurie mums tik kyls [jeigu dagyvensim]Comment
Comment