Eureka 7 filmas Taigi, bus kuriama dar viena pilnametražė TV serialo versija. Balandžio 10 dieną "Newtype" žurnale bus oficialiai paskelbta apie Eureka 7 filmo kurimą. Būsimo filmo režisierius - Tomoki Kyoda (RahXephon filmas), veikėjų dizaineris - Kenichi Yoshida (Overman King Gainer), ir specialiųjų efektų direktorius - Yasushi Muraki (Ah! My Goddess: The Movie, The Skull Man) - kaip manoma kartu prisidės prie naujo mechaninio dizaino ir taip pat naujo siužetinės linijos atpasakojimo būdo, kuris turėtų skirtis nuo Bones studijos kurto RahXephon filmo. Nors kūrėjai žada naujus veidus šiame filme, jame vis gi turėtų atlikti tam tikrus vaidmenis ir seni geri Renton su Eureka. |
Eureka Seven filmas
Collapse
X
-
Eureka Seven filmas
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-25, 12:18.Žymos: Nieko -
Pagaliau vieno is didziausiu Eureka7 fanu klubo gantai pavirto i realybe, ir buvo paskelbti oficialiai, nes ten hebra jau buvo pradejus net peticijas rasyti pries pusantru metu Ir net su kurejais rado galimybes susisiekti ir pasirodo ju kaip ir mano prasimas galiausiai isipildis.
http://z7.invisionfree.com/Eureka_Seven/Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-04-08, 15:17. -
As buvau rades uzsienio forumuose apie filma, tik nezinojau, jog tai bus serialo atpasakojimas... Na truputi gaila, kad serijalo remeikas, bet visgi geriau negu nieko. Siaip tai labai laukiu kol filmas pasirodys, nes mano megstmiausias anime ir nepaziuret filmo butu nuodeme ^^Comment
-
Dziaugiuosi kad prades kurti toki filma, o kadangi as niekaip neprisiruosiu ziureti sito anime tai cia bus puiki iseitis(zinau kad dauguma filmu skiriasi nuo serialu pacia istorija, bet tikiu kad bus kazkas susije su serialo istorija).Comment
-
abejoju, kad taip patiks, jei nemačiusi TV serialo.O kas keisčiausia tai turbūt vienas
iš tų retų anime, kuriame net nesijaučia tokia gausa serijų ir peržiurima su neįprastu
greičiu. Meilė, Komedija, Drama, Veiksmas, Mokslinė fantastika - viskas pateikta labai
gardžiai.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-04-08, 16:59.Comment
-
Pastaruoju metu, labai jau mums nešykšti gerų naujienų iš anime pasaulio ^^Comment
-
Aš ir nesakiau, kad tai bus 100% atpasakojimas, tiesiog meginau kaikam pabrest, kad ta trumpa dalis atpasakojimo vistiek nepriligs TV serialui.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-04-08, 19:28.Comment
-
*dances around*
Kaip puiku! *3* Ilgai laukiau kol atsiras kas nors naujo Eurekos fronte, vienas didziausiu favoritu,vienas is pirmuju anime, ech, nostalgija~
Butinai ziuresiu, tikiuos filmas nenuvils, nes TV serijos tai buvo geros ^_^Comment
-
Kazkaip keistai pradejau isivaizduot ateinanti filma... kada jie cia spėjo taip atjaunėti? Gal nenori spoilint?
O keisčiausia tai, kad Eureka savo kostiumo apacioje turi Federacijos zenklą.
Kai kas bandė verst ir užrašai maždaug tokie:
Some notes from the article:
- Brand new mechs, strong designs
- They're promising mid-air action sequence unheard of in recent animation movies
- Right now they're in script and storyboard phase
- It's not going to be like the RahXephon movie, but a different direction
- They keyword is "myth", a new myth that humanity yearns for
- Alot of theatrical scenes like a great aerial battle.
- A not entirely new methodology. Something about a demon and humanity.
- 2 love stories involving Eureka and Renton?
- Earth invaded by mysterious life form? Underground Resistance created to stop it?Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-04-10, 14:35.Comment
Comment