Persiunčiu info iš Japonų ambasados (manau čia daug kam aktualu) Taigi griebkit plunksnas ir rašykit Informuojame, kad jau galima teikti paraiškas Japonijos vyriausybės finansuojamai Japonijos ir Europos vidurinių mokyklų moksleivių mainų programai. Konkurse gali dalyvauti vidurinių mokyklų 10-11 klasių (gimnazijos 2-3 klasių) moksleiviai, norintys nuvykti į Japoniją ir maždaug 1 mėnesį kartu su japonais lankyti vidurinę mokyklą, pagyventi japonų šeimoje, patirti daugybę neišdildomų įspūdžių šioje tolimoje šalyje. Norinčius dalyvauti konkurse prašome pateikti paraiškos formą (forma prisegta) ir rašinį tema „What do you want to do in Japan“ (A4, anglų kalba). Kitą svarbią informaciją informaciją apie programą skaitykite prisegtame programos skelbime. SVARBU! Galutinė dokumentų pateikimo data: 2008 m. balandžio 10 d. 17:00 val. Laiko nėra daug, todėl nesnauskite ir neatidėliokite šio darbo paskutinei minutei, nes pavėlavę darbai nebus skaitomi ir vertinami! Iškilus klausimams nedvejodami kreipkitės žemiau nurodytais kontaktais. Visiems linkime smagaus pavasariško įkvėpimo ir laukiame Jūsų kūrybingų darbų! Pagarbiai, Gabija Traškaitė Japonijos ambasada Tel. (8-5) 231-04-65 Faks. (8-5) 231-04-61 M.K.Čiurlionio g. 82b, Vilnius culture@emb-japan.lt |
Mokiniams: galimybė nukeliauti į Japoniją !!!
Collapse
X
-
Mokiniams: galimybė nukeliauti į Japoniją !!!
Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-03-31, 21:21.Žymos: Nieko👍 3RP_41, WrX, mandarinas, like this. -
"Prasidedant programai (2008 m. birželį) būti vidurinės mokyklos 10-11 klasių (gimnazijos 2-3 klasių) mokiniu (-e);" As dabar esu 11klaseje, tai kai prasidetu programa, as dar priklausyciau 11 klasei, ar jau 12 klasei? confusing ;/
Norint tureti sansu, reiktu rasyti rasini su anglu bei kokia lietuviu mokytoja, kadangi, vertins manau tik rasinius... kokybe ir t.t Pats neparasyciau kazko ispudingo ant popieriaus... damn! -
Tai aišku kad 11 jei taip būtų kaip sakai, tada rašytu, kad dalyvauja 9-10.
Kaip aš norėčiau nuvykta į AnimeLanda, gaila kad ne mano charakteriui su kita šeima gyvent ir dar rašinį rašyt. Na gal kada pavyks nuvykt savo lėšomComment
-
Pabandyt niekas nedraudzia, as bandysiuSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
prisegto failo viduje yra detalesne info:
Programos trukmė
2008 m. birželio 20 d. – 2008 m. liepa (5 savaitės)
nu pasistenkit necheat'inti, kad konkursas nevirstų "kieno mokytojas / tėvai geriausiai rašinėlius rašo"Comment
-
Damn kaip norėčiau, dėja amžiaus limitas neišneša (aš 9 klasėj dar), bet tikiuosi kad ir kitais metais bus *tikisi*Comment
-
Pirma mintis, kuri man šovė į galva buvo: "Pagaliau FainaruFantaji turi galimybę palikt jos taip nekenčiamą gimtąją šalį"
Atrodo tikrai viliojančiai, bet gaila, kad aš jau nebe moksleivis, o jei ir bučiau, tai dar neaišku ar atitikčiau tų kriterijų. Kas turi galimybę, noro, pasitikėjimo savo jėgomis ir drąsos, tai nedelskyt, nes ateityje už kelionę į Japoniją ir buvimą ten, savo lėšomis, jus paklosyt labai apvalią sumelę.
o galimybės palankyti japonų mokyklą tai už jokius pinigus vėliau nenusipirksi ech visai pavydziu tam/tai kuris vaziuos - apie ju nuotykius gal net anime ateityje kas nors sukurs...Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-03-31, 21:20.Comment
-
o galimybės palankyti japonų mokyklą tai už jokius pinigus vėliau nenusipirksi ech visai pavydziu tam/tai kuris vaziuos - apie ju nuotykius gal net anime ateityje kas nors sukurs...Comment
Comment