Ultraviolet: Code 044 – Anime adaptacija. Tokijo tarptautinėje anime mugėje buvo išleistas žiniasklaidos pranešimas skelbiantis apie Ultraviolet anime kurimą. Kurimu ketina užsiimti Animax kompanija, planuojanti skelbti detalesnį pranešimą šiuo klausimu žiniasklaidos konferencijoje kovo 27 dieną. Animax satelitinė anime televizija priklauso Sony, kurio ir buvo leistas Kurt‘o Wimmer‘io 2006 metų filmas Ultraviolet su Milla Jovovich. Pats 2006 metų filmas kaip pastebima daugelio internautų yra gan artimas anime stiliui, todėl galima tikėtis, kad anime bus geresnis nei salyginai nemažą dalį žmonių nuvylęs Sony filmas. Šaltinis: ANN |
Ultraviolet: Code 044 – Anime adaptacija
Collapse
X
-
Ultraviolet: Code 044 – Anime adaptacija
Žymos: Nieko👍 2Foxsym, slicKrox, like this. -
Nu EltraViolet kiek zinau buvo sukurta pagal komiksus, i si darba ziuriu aptimistiskai, bus kazkas panasaus i Ghost In The Shell, turiu omeni Major Motoko -
Comment
-
-
-
Pats filmas "Ultraviolet" labai silpnas savo siužetu ir pastatymu.
Anime adaptacija greičiausiai bus kovinis blokbasteris, be gilesnių metafizinių ir metabolinių apmąstymų. Na, kad bent malonu būtų žiūrėti į jo animaciją (daugiau nieko iš jo nesitikiu).Comment
-
Bet pats projektas labai nesudomino, nes filmu nesusizavejau.
Working underground.Comment
-
Eina ruron kamaron tox filmas . Nes jis taip man nepatiko , tox dišovas , tox be rišio, tik nervus sugadino .
Negaliu patiketi kad tai gali tapti anime, gal... gal istorija nebloga, bet tai prėštarauna mano anime religiniams isistikinimams. Nusiviliau Animax'su
Sable , galėjai tokio dalyko neroditi , nes tai dar labiau sugadino mano nuotaika ,kuri ir taip buvo prasta. :sick:Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-03-20, 20:46.Comment
Comment