jo jo Tom&jerry tikrai slamstas. bet ne disnejaus slamstas
Walt Disney + Toei Animation = ?
Collapse
X
-
Niekada nemėgau disnejaus, vien už nuobodų multika kaip- tom&jerr.... ir visi kiti nuobodūs būdavo... kartais kai parėjus iš mokyklos isijungiu disney kanala iškart neiškentus perjungiu bet ką, kad tik nereikėtu spoksot i koki mike pukuotuka. Bet man net pačiai keista kad kažkaip viltingai žiūriu į šį sumanyma- ką gali žinot, gal ir neblogai būs :woot:Comment
-
Winnie the Pooh turi ir Disney`aus versija, kuri yra bene populiariausia tarp mazesnio amziaus ziurovu.
Tom & Jerry nelabai turejo kazkokia esme, aisku pora seriju karts nuo karto nieko buvo paziuret, bet pati ta ideja, kaip katinas vaiko pele tikrai igriso.
Working underground.Comment
-
Kokie sia kietuoliai varo ant Tom AND Jerry....?sigpicWelcome to the Master plan
-
išvydus uzrasa "Walt Disney Company" su klasikine istojimo melodija, abejingas tam nelieku ir visada
apima tik labai malonus prisiminimai, o tai, kad jie dar neisbleso galima isitiktinti ju naujais darbais... nors
ir ne taip daznai isvysi.
Tep, kas!? O jus zinot kelintu jis metu gamybos? O vat 1940-1957 (aisq as naujus neiskaitau, nes ten biski
nusivaziavo) ir as visada stebedavausi, kaip tuo metu sugebejo sukurti toki kokibiska ir originalu darba... o
ir tos naturalios salygos, nemokejimas kalbeti, kaip ir givunui priklauso, labai itraukdavo, nes visur aplinkui
viravo tik priesingybes tam.Comment
-
Kaip jau minejo disney kuriniai man taip pat atrodp skirti jaunesnio amziaus ziurpvams nes man gan sunku isivaizduot 30 meti ziurinti donalda pilnomis zavesio akimis bet siaip tai jai kompanijos tai saro tai joms turbut pelninga o speliot kaip bus gan sunkuComment
-
Sakau jums šita nesamoniškas proektas tik sugadins anime ivaizdi. Aš nesuprantu kaip galima susieti du labai skirtingus dalykus.
Lilo & Stitch anime? vat tokio dalyko ir nenorėčiau pamatyti. Dar truksta kad mikimauzai šnekėtu japoniškai (kalbu sarkastiškai)Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2008-03-13, 20:42.Comment
-
Nemanau, nes lietuvoje apie anime nelabai daug kas ir te ismano. Manau priesingai jog sitas disnejaus projektas, atnes dar daugiau fanu i anime puse...Comment
-
Pasaulį pamatė pirmasis jų darbas: Fireball,
Jeigu noryt pažiurėt:
http://www.linkomanija.net/details.php?id=43459
Gaila, kad per tauk trumpas ir per dauk paprastas....Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-05-01, 14:07.Comment
Comment