idiotizmas.. Lilo & Stich anime..
Walt Disney + Toei Animation = ?
Collapse
X
-
-
-
Tu cia pasekes padare sudinu poelgiu: susijunge su anime izeidei anime (tikriausiai pats to nenoredamas ). O kas blogai su marvel? puikius komiksus leidzia, tik ekranizavimas nekaip tu komiksu atrodo, bet siaip tai puiki kompanija, nesuprantu kuo ji tau uzkliuvo ?Paskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2008-03-07, 21:54.Comment
-
na laikas ir man pasireikšt. asmeniškai turiu dvipusę nuomonę. iš vienos pusės gali būt teigiamas variantas,kadangi Disnėjus yra klasika ir kone populiariausia animacijos rūšis Lietuvoje, kas gali atverti platesnes duris anime žanrui tėvynėje. Kita vertus vėlgi, animacija skirta vaikams - tūpo Lietuvio požiūris, ir nesvarbu ar tai Disnėjus ar anime Lietuvos forsai ir pyfos, ir šiaip menkesnio intelekto piliečiai, dėl sakykim nenusisekusio Disney-anime susijungimo projekto, kad ir Lilo ir Stičas perkūrimo,kurį dauguma matė Disnejaus pavidalu, gali palaikyti visą anime padermę niekam tikusiu reikalu. Aišku spėlioti yra viena medalio pusė, pamatysim kas bus kai pasirodys pirmieji projektai.
P.S. gerai jūs ten su Nykštuku haremuPaskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2008-03-07, 23:04.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Walt Disney -> nera blogai, paprasciausiai jie arentuojas daugiau jaunesniai auditorijai, o tuo metu, kai buvau mazas,
tokie ju darbai kaip Pluto, Aladin, Donald Duck, Mickey Mouse.. ypac turbut "Duck Tales" prikaustidavo nesveikai, o dar
nepamirskyt tokius filmus kaip Peter Pan, Pirates of the Caribbean, National Treasure ir kitus...
Nors "Monstru Biuras" man ir dabartiniam amziuje dar karta laisvai sueitu
"Walt Disney" ikurejes vertas nevieno auksinio monumento, o jo padarytas darbas niekada nemirs ir nebus pamirstas ir
tam tikrai nereikes anime pagalbos, nes jie ir toliau tarpininkauja su ivairiom kino studijom ir kartais isleidzia tikrai
nepakartojamus darbus.👍 2Comment
-
Nezinau man kaskodel keistai atrodo. Nieko neturiu pries disneju, yra jis sukures geru dalyku, bet kaip galima sujungti anime ir disneju, kaskaip neisgalvoju. gal bus kaip Kingdom Hearts.Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Walt Disney -> nera blogai, paprasciausiai jie arentuojas daugiau jaunesniai auditorijai, o tuo metu, kai buvau mazas,
tokie ju darbai kaip Pluto, Aladin, Donald Duck, Mickey Mouse.. ypac turbut "Duck Tales" prikaustidavo nesveikai, o dar
nepamirskyt tokius filmus kaip Peter Pan, Pirates of the Caribbean, National Treasure ir kitus...SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
ir ish viso kokio velnio tas prakeiktas disney'us lenda prie anime. Jie turi savo animacija, o japonai savo ir dar ne gana to, kad jau anime yra populerus, tai pamane jei paishys viska tuo pachiu styliumi, tai disney bus dar geresnis negu ankshchiau. Net shlikshtu pagalvoti kaip ish tikruju disney'us gali sugadinti animeKartoškėComment
-
As dievinu marvel klassika,bet nauji ju proektai...Tiesiog mane nuvyle.
As neizeidziau anime.Bet disnejus nebera toks koks buvo ,ir susimaisius su anime gausis visiskas issigimelis.Paskutinis pakeitimas nuo Smart; 2008-03-08, 15:01.Comment
-
Niekada nemėgau disnejaus, vien už nuobodų multika kaip- tom&jerr.... ir visi kiti nuobodūs būdavo... kartais kai parėjus iš mokyklos isijungiu disney kanala iškart neiškentus perjungiu bet ką, kad tik nereikėtu spoksot i koki mike pukuotuka. Bet man net pačiai keista kad kažkaip viltingai žiūriu į šį sumanyma- ką gali žinot, gal ir neblogai būs :woot:Your Friendly affection is a bright light in my life, illuminating my soul and adding radiance to my lifeComment
-
Comment
-
Niekada nemėgau disnejaus, vien už nuobodų multika kaip- tom&jerr.... ir visi kiti nuobodūs būdavo... kartais kai parėjus iš mokyklos isijungiu disney kanala iškart neiškentus perjungiu bet ką, kad tik nereikėtu spoksot i koki mike pukuotuka. Bet man net pačiai keista kad kažkaip viltingai žiūriu į šį sumanyma- ką gali žinot, gal ir neblogai būs :woot:Comment
Comment