Nauji Anime: 2008 Pavasaris

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • angellus
    tinginys

• 2007 01 17
    • 228

na as jau irgi pradejau nauja sezona. taigi:
    code Geass R2: pradzia biski komplikuota buvo, biski reikejo laiko susikonfiguruoti ir susigaudyti kas ir kaip, bet viskas regis ciki bus.
    Blassreiter: idomus. CG biski atgyventa, bet ir siuzetas kazoks neaiskus. na pora seriju paziuresiu, nes sudomino veiksmas, kuris ten buvo ir siaip.
    Bus Gamer: sitas trumpas, bet kazkuom matyt pokstels paskutineje dalyje, nes dvi kurias maciau yra visai skanios ir man patiko
    The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk: potencialus nuotaikos skaidrintojas, bet kazkokios tech problemos su codec'ais ir mediaplayer'iu trukde ziuret normaliai, sub'u nebuvo, tai tik permeciau, kai susitvarkysiu reiks paziuret, nes tikrai toks netiketas
    Kite Liberator: ziurimas. pykst, pokst, kraujas, kojos, rankos. tinka.
    nu ir kol kas viskas regis.

Comment

• Ledux
      PlixPlox

• 2007 03 09
      • 135

The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk
      Pradejau ziuret ir kol neperskaiciau kad prie zanro darasyta comedy tol galvojau kad cia bus rimtas anime bet pasirodo ne nors kaip ten bus toliau tai nezinau
      Dar reik pradet ziuret is saraso hack//trilogy ir real drive visai nieko pasirode
      sigpic

http://ledux.myanimelist.net

Ne piniguose laimė , o jų kiekyje.

Nebūk jautis 2009

Comment

• Eimeas

Vampire Knight manau tiktai vertas demesio.

Comment

• Izzo
          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
          • 1530

Tower of Druaga labai patiko Can you kill your father?
          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• dattebayo
            random fangirl syndrome

• 2007 11 18
            • 207

svaime suprantama, code geass, xxxholic, ir idomu kaip vampire knight susuks...

Comment

• Egura
              Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
              • 684

Dar pora naujų šiandien prigriebiau:

Kure-nai . Art'as labai primena Red Garden, įdomiai prasidėjo, iš šito manau reikia laukti kažko gero.

Neo Angelique Abyss. Vat čia tai dar vienas Haruka naru toki no naka de... istorijos idėja kaip ir kažkas panašaus,tai kaip ir iš esmės nieko įdomaus pernelyg... pradėjau jį ir žiūrėsiu jį tik dėl bishonenų, vien tik dėl jų... gal kokį fanservisą mestels...nyaa

O kiek dar daug liko norimų naujienų...echh...

((Įdomu kada Junjō Romantica subtitruos.... bet čia tik merginoms tokie anime geriau... Yaoi , mažai serijinių yoai mačiau, tai galvoju reikia imti šitą ))

Kas Vampire knight žiūrėjo, kaip ten su subtitrų kokybe? Aš vis laukiu, kol kokia kita subinimo grupė išvers... apie tą Shoku-dan nieko negirdėjau... berods jį dar turėtų mishicorp, ureshii, conclave subitruot...gal reikia jų palaukt

Comment

• kYem
                Something elusive
                • 2008 04 05
                • 11

Itazura na Kiss ir Zero no Tsukaima ~Princess no Rondo~

Comment

• Vovy
                  Blood

• 2008 03 18
                  • 29

Seip laukiu Vampire Knight, bet aisku norisi ir kitu.

Comment

• Sable
                    The Hitchhiker

• 2005 03 11
                    • 1530

Pažiūrėtas .hack//G.U. Trilogy - maždaug ir galvojau, kad su 3d persūdyta bus, bet bent jau istorija tarp .hack//Roots ir .hack//G.U. Returner pamatėm Nes ta ova tai savo laiku sugluminus buvo gan - galvojau kur čia gabalą istorijos nukišo ^^' Kaip ir tikėtasi Haseo prisirėkė daug ir pavarė berserką. Į pabaigą tiesa kažką susuktai pasakė. Čiuju reikia tikėtis dar ir tesinio.

Comment

• Egura
                      Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                      • 684

Aš vakar pagaliau Junjou Romatica pirmą epą pažiūrėjau... o vaikeli, man patinka , reiks seilinuką nusipirkt kitą seriją bežiūrint : hihiihih... nu kaip man ne per daugiausiai yaoi mačiusiai, tai taip itin smgiai žiūrėjosi....

Dar vienas prie mano ongoingų prisidėjo Soul Eater, bežiūrėdama pirmas serijas pasijutau panašiai kaip Gurren lagann pačioj pradžioj bežiūrint, panašioj dvasioj jis, žiūriu uncut versijas... gerulis... net ir openningas itin gerai klausosi, nors šiaip TM Revolution man nepatinka...

Dar nabari no Ou pradėjau žiūrėti...labai jau tas mokytojas man patiko... turbūt turėtų neblogas anime būt, nors dar sunku pasakyti...

griebsiu dar Macross Frontier.... daugiau man fanserviso tokio...
                      Spoileris:

Echh...pavasaris
                      Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2008-04-25, 13:23. Priežastis: plus

Comment

• Futari
                        AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                        • 1094

Nors sarase tiesiogiai nepaminetas, man labai labai patiko Soul Eater.

Comment

Working...