Nauji Anime: 2008 Pavasaris

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Katsu
    Hajimemashite

• 2007 01 18
    • 192

Hey, visų pirma, esat šaunauliai . Produktyvus jūsų bendradarbiavimas. Kažkaip neatrandu laiko pats susižiūrėti kas čia naujo pasirodys (taip vis ir lieku žiūrėti senų anime, kurių vis nespėju peržiūrėti). Tad kaip visada džiaugiuosi radęs tokią koncentruotą informaciją. Thanks

Tikrai lauksiu .hack//Trilogy (beje tai vienintelis anime, kurį kol kas mačiau, tęsinys), Real Drive ir Library War. Temos labai domina, o kaip bus su jos išpildymu - matysim jau pasirodžius. Pagal aprašymą dar įdomiai skamba Bus Gamer - tik abejoju ar trys epizodai bus pakankama trukmė atskleisti. Bet turbūt ne kiekybė yra svarbiausia...

Comment

• Lax..
      reLaxed

• 2005 12 24
      • 516

Na pavasaris visada būna dosnus anime. Kaži kodėl?

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Autorius LAX...
        Na pavasaris visada būna dosnus anime. Kaži kodėl?
        Atshyla oras pakyla noras......kurti.

Comment

• FreaK`aZ
          Rimtas architektorius

• 2005 02 22
          • 532

laukiam xxxHolic'o ir vels varvinsim seile inepraporcingai ilgas yuuko kojas ir nerealiai islauztas pozas ant sofkes.
          "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
          with a sick idea of world domination"

Comment

• mindzze
            Forumo vilkas

• 2007 05 18
            • 375

Net nežinau kas čiau galy buti idomesio.Vat Bus Game mane sudomino, bet jau Masked Maid Guy tai kaip iš kokio holivudinis filmo pavadinimas. Kite man ne prie šitrdies visai, gal dar The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk .

Comment

• Trajan
              ---------

• 2006 08 15
              • 18

Manau Real Drive vertas demesio.

Comment

• SataNa
                Mind Zone

• 2008 02 15
                • 600

gaila nera variantu kuriu bent reklamas buchiau mates ar bent girdejas ishskirus kite, hack ir code geass
                Kartoškė

Comment

• HajiHaji
                  月の詩

• 2006 11 27
                  • 113

na visai nieko sezonas nusimato, tik kiek pastebejau nemazai kompiuterines grafikos bus (na bent perziurejus trail'erius kai kuriuos man tokai nuomone susidare, pataisykit, jei klystu) kas man nelabai pries sirdies. Blassreiter: genetic is pirmo zvilgsnio primena karas... Sudomino The Tower of Druaga: the Aegis of Uruk, Real Driver, Nabari no Ou, bet manau vistiek nespesiu ju perziureti, egzaminam teks ruostis : [
                  Paskutinis pakeitimas nuo HajiHaji; 2008-03-01, 11:38.

Comment

• Tucker
                    Naujokas
                    • 2008 03 09
                    • 10

labiausiai laukiu xxxHOLiC: Kei , taip pat reiks ziuret Vampire Knight, Code Geass, Real Drive,The Tower...bla bla bla

Comment

• BloodySaya
                      Naujokas
                      • 2008 02 28
                      • 8

Vampire Knight neabejotinai laukiu.

Vampyrai, vampyrai, vampyrai!

Comment

• _dZes_
                        Music's in my soul
                        • 2008 01 22
                        • 38

Nu nebuvau girdejus, bet paskaiciau aprasymus, tai .hack//Trilogy tikrai laukiu
                        http://r1.bloodwars.net/r.php?r=54269

Comment

• Sable
                          The Hitchhiker

• 2005 03 11
                          • 1530

Na, ką, pradėjom žiūrėt naujus ongoingus:

Kite Liberator - nieko ypatinga kažkaip
                          Bus Gamer - gavom maždaug ką ir tikėjomes, panašus dalykas į Saiyuki, tik kad setingas priimtimesnis.
                          Kure-nai - žinojau, kad nežiūrėsiu, bet pirmą epą patikrint reikėjo - bjaurus piešimas ir bjauri mergiotė - kaip ir tikėtasi
                          ToLoveRu - ecchi, ką čia bešnekėt, bet šito gal ir nedropinsim, matosi bus geresnis dalykas kažkiek nei tupas ir visai ne fun Rosario to Vampire šimet
                          Code Geass R2 - fanservisas čia yra gerai, nes istorija kol kas džiugint neturi kuom, bet šitą žiūrim kas be ko
                          Tower of Druaga - va čia tai siurprizas, pirmą seriją iki pat pabaigos buvau ištiktas netikėto šoko, tikėjaus rimto fantasy, gavosi fantasy parodija, bet kaip supratau čia labiau pradžiai tas parodijos žanras parinktas, vėliau turėtų surimtėt. Na, bent jau skoningai padarytas

p.s.: kaži kada čia .hack//Trilogy sub'as pagaliau pasirodys

Comment

• Egura
                            Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                            • 684

Aš vat irgi nuo šiandienos viena koja į naują sezoną:

Šiandieną pradėjau su :
                            To love ru - na kažkaip tolove ru manga skaitymas man labiau prie širdies, kažkaip iš anime kažko daugiau tikėjausi... sakyčiau šiek tiek nuvylė, na bet čia dar tik pradžia...

Itazura na kiss - iš šito nieko nesitikėjau, bet ganėtinai nustebino. Šiek tiek oldschoolishkos animacijos kvapo turintis artas, (na turbūt nieko stebėtino, kadangi manga ėjo 1990-1999 metais ..berods :P ), personažai mane itin sužavėjo, seiyu- nerealūs, labai prideda šarmo personažams, na su šituo anime liūdna manau tikrai nebus... bijau daugiau girti, pažiūrėjus tik pirmą seriją, kad po to savo žodžių atsiimti nereiktų :-)

Man kaip visad prasidėjus naujam sezonui galva sukasi, ir tą ir kitą norisi pradėti žiūrėti.... na gal kaip nors atsirinksiu :-D

Comment

• Izzo
                              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                              • 1530

na aš jau irgi lyg ir naujam sezone

žiūriu CG, dar turiu Bus Gamer ir va siunčiu Tower'į, tik dabar reikia prisiverst juos abu pažiūrėt
                              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Sable
                                The Hitchhiker

• 2005 03 11
                                • 1530

Autorius Egura
                                Itazura na kiss - iš šito nieko nesitikėjau, bet ganėtinai nustebino. Šiek tiek oldschoolishkos animacijos kvapo turintis artas, (na turbūt nieko stebėtino, kadangi manga ėjo 1990-1999 metais ..berods :P ), personažai mane itin sužavėjo, seiyu- nerealūs, labai prideda šarmo personažams, na su šituo anime liūdna manau tikrai nebus... bijau daugiau girti, pažiūrėjus tik pirmą seriją, kad po to savo žodžių atsiimti nereiktų :-)
                                O va šitą irgi pamiršau paminėt. Jep, gerulis. Kažkiek net primena Kareshi Kanojo no Jijou anima

-edit-

Ntataigi, ryte dar pora naujokų prachekinom:

xxxHolic: Kei - na čia aišku kaip diena kad gėris ir nėr ko ypatingai net diskutuot, nors op'as man kažkiek blankesnis pasirodė nei kad buvęs pirmam sezone (gal tiesiog daina kiek ramesnė ir ne an tiek linksma net)
                                Blassreiter - nieko nesitikėjau iš šito ir gerai - prikišo tona nemėgstamo mano taip CG (na kaip nemėgstamo: jei panaudotas saikingai ir estetiškai tai tvarkoj, netgi gerai būna - šiuo atveju nėra taip) :/ Kas dėl istorijos ir pačios idėjos, tai čia bus vietos potencialiem įdomumam

Comment

Working...