Shinrei Tantei Yakumo [B.B.F]
Collapse
X
-
-
Nu gal aš klystu, bet dar nemačiau psichologo, kuris išmanytų apie antgamtinius reiškinius. Psichologas, kiek man teko girdėti, tyrinėja žmogaus charakterį, elgesį. O dvasiomis ir antgamtiniais reiškiniais domisi mediumai/aiškiaregiai ar panašiai. Ir sprendžiant iš ENG pavadinimo (Psychic Detective Yakumo) turėtų būtų ne Psichologas Detektyvas Yakumo, o Mediumas/Aiškiaregys Detektyvas Yakumo (dar geriau, manau, būtų Jakumo ar panašiai). Pataisykite mane jei klystų.CNN-team komanda ieško vertėjų, redaktorių ir įgarsintojų (nebūtinai anime). Susidomėjusieji kreipkitės:
arba užsukite čia👍 1Comment
-
Sakai tiesą.
Pasitaikė klaida.
Pats tiksliausias vertimas yra:
"Dvasinis Detektyvas Yakumo" (arba Jakumo), bet liksime prie EN varianto "Aiškiaregis Detektyvas Yakumo".
Edit: Nepatingėjau paieškoti daugiau "Psyhic" žodžio reikšmių... Tarp "aiškiaregis" ir "dvasinis" skirtumų nėra. Šiuos abu žodžius reiškia tas pats "psyhic"...
Matyt ir daugiau tokių daugiareikšmių žodžių bus šiame anime... Laukia neblogas rudens sezonas.Comment
-
Antra serija jau čia
Spoileris:
Atsiprašau, kad truputi vėluojam...Paskutinis pakeitimas nuo Abalys; 2010-10-12, 21:10.Comment
-
-
Vertimas baigtas. Vertė: asashi; Redagavo: Illuminanti, Skirmish - Lav.us.lt komanda
👍 3Comment
-
Gaila niekas nepadare aprasymo siam anime dar kol kas.. Nerandu prie ko prikibti, nes jau senokai neteko megautis anime ir, kuris nebutu nei nuobodus, nei uzknisantis, kaip dabartiniai, su savo perkrautais emocingais veikejais. O sitas tikrai superinis, toks lengvas ir idomus. Ir veiksmo ir to detektyvo ir siokios tokios dramos gabaleliai graziai buvo suklijuoti ir derinosi vienas prie kito. "Gerietis", ir graziai ir naturaliai viskas baigesi. O kas labiausiai patiko - isskirtiniai veikejai.
Ir openingas visai nieko, net keista.. 5/5Comment
Comment