Sora No Otoshimono Forte | Prarastoji Dangaus Nuosavybė 2 [B.B.F]
Collapse
X
-
Pirmas ep jau čia:
Spoileris:
O kas dėl pirmojo sezono.
Mes jį jau baiginėjam versti. Jeigu redaktorius spės jį ištaisyti, jau kitą savaitę bus galima parsisiųsti Full Pack.Paskutinis pakeitimas nuo Abalys; 2010-10-02, 00:49. -
-
-
Visos esamos ir būsimos serijos ONLINE ČIA
Pirmų dviejų episodų kokybės galimos 360p.480p,720p*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Lietuviška anime online
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm.lt Forumas
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm grupė verčia
(¸.•´ (¸.• Mano peržiūrėtų Anime bei Manga sąrašas
(¸.•´ (¸.•
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)👍 1Comment
-
Visos esamos ir būsimos serijos ONLINE ČIA
Pirmų dviejų episodų kokybės galimos 360p.480p,720pComment
-
Į YT išviso neidavo įkelti,o dabar pasikeitė Youtube copyright apsauga,jei randa kokių pažeidimų,tai tie video yra nerodomi tų autorių šalyse.Tie episodai nebus rodomi Japonijoje.Prie to video būna prirašyta (Vaizdo įrašas blokuojamas kai kuriose šalyse).
O šiaip pažiūrėsim kiek laiko išsilaikys.Vieną pabadymui episodą buvau įkėlęs tai jau kaip 1 mėn sveikas dar*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)Comment
-
Į YT išviso neidavo įkelti,o dabar pasikeitė Youtube copyright apsauga,jei randa kokių pažeidimų,tai tie video yra nerodomi tų autorių šalyse.Tie episodai nebus rodomi Japonijoje.Prie to video būna prirašyta (Vaizdo įrašas blokuojamas kai kuriose šalyse).
O šiaip pažiūrėsim kiek laiko išsilaikys.Vieną pabadymui episodą buvau įkėlęs tai jau kaip 1 mėn sveikas dar
Kažkaip keistai čia skamba...Comment
-
-
-
Dabar išsiaiškinau .... Priklauso nuo kūrėju kaip jie pasirenka apsaugoti savo darbą.
Kai kurie neleidžia tik Japonijoje,o kiti visam pasaulyje uždraudžia rodyti...
Bet yra gan lengvi būdai kaip galima ta apsaugą apeiti,bet vistiek papildomas darbas ..*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)Comment
-
Comment