07-Ghost Metai: 2009 Žanrai: Veiksmas, Demonai, Drama, Fantastinis, Karinis, Magija Siužeto autorius: Yuki Amemiya Studijos: DEEN Serijų: 25 po 25 min. Verčia:Donataz Redaguoja:Malika Nuorodos: ANN||AniDB||MAL||Oficialus puslapis Kita informacia: Wikipedia||Fan Site Youtube: OP/OP [full]||EN||Trailer||AMV Viskas vyksta gotikiniame pasaulyje. Istorija apie Teito Klein, vergą našlaitį, kuris tapo karo akademijos studentu Barsburgo Imperijoje. Tačiau netikėtai pasisukus visiems įvykiams, Teitas pradedamas persekioti Barsburgo Imperijos, dėl Mikhailo Akies (Archangelo Mikhailo šventasis akmuo su neapsakomomis galiomis, kaip jis susijęs su Teitu- pamatysite) ir savo praeities. Jis pabėga, tačiau jo pabėgimas nebuvo sėkmingas ir jį randa Vyskupai, kurie jį nusigabena į Bažnyčia, joje negalioja jokie kiti įstatymai, vienintelis jos įstatymas- Prieglobstis visiems, kuriems jo reikia. Joje ir prasideda tikrieji Teito nuotykiai ir praeities aiškinimasis, Vyskupų ir Mikhailo Akies galia ir paslaptys. Daugiau: AZ Nuorodos failų talpyklų: Spoileris:
Nuorodos torentų: Spoileris:
Nuorodos online: Spoileris:
|
07-Ghost [ANM]
Collapse
X
-
07-Ghost [ANM]
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Lietuviška anime online
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm.lt Forumas
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm grupė verčia
(¸.•´ (¸.• Mano peržiūrėtų Anime bei Manga sąrašas
(¸.•´ (¸.•
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)Žymos: Nieko👍 3lialia, Hikari_, Skirmish, like this. -
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)Comment
-
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)Comment
-
Aciu uz torrentus , bet manau kad 5 zonoj (linkomanija) daugiau leecheriu atsiras negu ten . Siunciu ... , mano seeda turesi
P.S. Nzn ar cia man vienam teip rodo , bet vietoj kai kuriu raidziu subuose ira ideti kvadratukai http://www.ipix.lt/images/74931572.pngPaskutinis pakeitimas nuo algirdz; 2010-07-04, 18:24.Comment
-
Man ir taip rodo kai per "Media Player Classic" leidžiu o per kitus tai normaliai*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•
-
Kvadratukai gali būti dėl to, kad ne visos programos skaito tam tikrus šriftus. Gali būti, kad paprasčiausiai nėra tokių raidžių raidyne, todėl vertėtų naudoti lietuviškesnius šriftus, kaip Comic Sans MS, Times New Roman ar Arial.
Žinoma, yra ir kitų šriftų, su lietuviškom raidėm, bet visų jų neišvardinsiu čia : D
O šiaip gana greitai dirbat :}
Sėkmės jums ;]Comment
Comment