Kaichou wa Maid-sama! // Tarnaitė [A.M.F]
Collapse
X
-
-
Jau pirmą seriją pamačiau, patiko visai, manau įdomus bus Nežinau kodėl, bet kai kuriose vietose man kažkodėl Skip Beat priminė Anyway, laukiam, žiūrim kas bus toliau (jau kas su naujais anime užknisa, tai kad reikia visą savaitę naujo epo laukti... )Comment
-
Aš retai griebiu lietuviškus subus, bet kartais susigundau...
ir jau nuo pirmų minučių sutrikau... karaoke lietuviškasis tekstas ant angliškojo viršaus... Spec. tekstas paliktas angliškas... Toks jausmas kad nebuvo normalus raw vertimui surastas, o daryta ant Eclipse vertimo... čia neva taip turi būti?
Bandysiu žiūrėti toliau... na bet pirmasis įspūdis sugadintas...Comment
-
Na pasirodo yra tokių kurie žiūri op/ed (pirmojoje serijoje visada pažiūriu)... ed irgi subrokuotas... subai vėluoja totaliai...
Reikėjo geriau nedirbti per Velykas... o mano nuomone, geriau paleisti iki galo sutvarkytą seriją... Na bet jūs matomai norėjot išleisti daugmaž tokiu pačiu laiku kaip ir en subtitruotojai... bet akivaizdžiai nukentėjo kokybė. Bent jau aš tai nežadu dar papildomai laukti pataisymų ir peržiūrinėti v2 versijų, todėl akivaizdu kad rinksiuosi en subtitruotojus... :/
Šiaip ar taip jūs vis vien jau turit savo auditoriją ir matomai galbūt būsimų potencialių žiūrėtojų nuomonė nėra tokia ir svarbi...Comment
-
Na užtrukot su vertimu :/*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Lietuviška anime online
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm.lt Forumas
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm grupė verčia
(¸.•´ (¸.• Mano peržiūrėtų Anime bei Manga sąrašas
(¸.•´ (¸.•
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)Comment
Comment