Full Moon wo Sagashite / Ieškant Pilno Mėnulio [FMS]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Esquisse

Full Moon wo Sagashite / Ieškant Pilno Mėnulio [FMS]

Full Moon wo Sagashite

Metai:2002-2003
    Žanras:Romantika, Supernatural, Magiška mergaitė
    Autorius:Arina Tanemura
    Studija:Studio Deen
    Trukmė:52 serijos x 25min

Siužetas: Dvylikametė Kojama Mitsukė yra talentinga dainininkė ir jos svajonė tapti žvaigžde, bet ji serga vėžiu todėl jai sunku dainuoti. Vieną dieną, ji sutinka du Šinigamius Takutą ir Meroko. Jie jai pasako, kad jai liko gyventi tik vieneri metai. Todėl Mitsukė nusprendžia, kad nebegali daugiau laukti, ir turi kuo greičiau įgyvendinti savo svajonę. Ir Takutas paverčia Mitsukę šešiolikamete ir visiškai sveika, kad ji galėtų dainuoti. Turėdama gražų balsą ji greitai išgarsėja ir jos dainos tampa žinomos visoje šalyje. Mitsukė tikisi, kad jos dainos pasieks Ameriką, į kurią prieš 2 metus buvo išvažiavęs jos mylimasis Eičis. Jie prižadėjo vienas kitam išpildyti savo svajones...

Verčia: Mikuru
    Redaguoja: R@ND0M

Spoileris:
    1 serija: LM
    2 serija: LM
    3 serija: LM
    4 serija: LM
    5 serija: LM
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-10-04, 19:08.
  • Gecas
    Rock And Roll Child

• 2010 03 09
    • 137

pagaliau jau galvojau iki vidurnakčio neįdėsi jai rasit klaidų parašykit, pirma syk redagavau
    Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

Comment

• Esquisse

Autorius Bloodyhand
      pagaliau jau galvojau iki vidurnakčio neįdėsi jai rasit klaidų parašykit, pirma syk redagavau
      Kaip pirmas sykis nuostabus, peržiūrėdama klaidų neradau, o gal ką praleidau... O tu įdėk epo linką iš megaupload ar kokio ten saito...

Comment

• Gecas
        Rock And Roll Child

• 2010 03 09
        • 137

1 EP
        Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

Comment

• chibi_nemiga
          Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
          • 117

Atsiprašau, įkišiu savo trigrašį, galbūt kiek jau per vėlu ką taisyti, bet man užkliuvo tas "Pilno mėnulio" pavadinime. Full Moon, kiek man žinoma, verčiama ne pažodžiui, o Pilnatis. Argi ne geriau skambėtų "Ieškant Pilnaties", m?(:

Comment

• Hikari_
            Mental

• 2008 02 27
            • 981

Jėga, kad išvertėt, ir dar super vertimo kokybė lauksiu kitu seriju

Comment

• Esquisse

Autorius chibi_nemiga
              Atsiprašau, įkišiu savo trigrašį, galbūt kiek jau per vėlu ką taisyti, bet man užkliuvo tas "Pilno mėnulio" pavadinime. Full Moon, kiek man žinoma, verčiama ne pažodžiui, o Pilnatis. Argi ne geriau skambėtų "Ieškant Pilnaties", m?(:
              Pilnatis tai mėnulio fazė, o Pilnas Mėnulis skamba fantaziškiau
              Spoileris:
              Vėlesnėse serijose suprasit kodėl Pilnas Mėnulis, o ne Pilnatis.
              Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-03-27, 10:44.

Comment

• zxde
                CQ maniac

• 2008 06 12
                • 74

Geras, kaip tik buvau vieną seriją neseniai pažiūrėjus, o jūs pradėjot versti
                Karaokės subtitrai šaunūs! ir vis subtirai spalvoti kiekvienam veikėjui atskira spalva - puiku
                O dabar apie klaideles:
                Aprašyme, paskutiniai du sakiniai turi klaidų. >.<
                Teksto subtitrus padidinkite bent iki 30 šrifto, nes labai jau maži... >.<
                Daktaras Vakaudžis, o ne Vakaoudžis, nes labai sunkiai skaitosi Ir kartais taip greit prabėga subai, kad nespėju perskaityt, tai kai kur patrumpinkit sakinukus (pvz., 06:10) Ir truputuką per daug tų kablelių sakinio viduriuose XD
                Karaokėje sakinys „Ar dabartinė aš gali \N būti ta diena, esanti mano akyse“, tai tą „būti“ perkelkite į prieš tai esantį sakinį, nes prasmė dabar dingsta. Tai -> „Ar dabartinė aš gali būti \N ta diena, esanti mano akyse“. Ir kai sakinys nesibaigia, tai kita eilutė iš mažosios raidės.
                „Regis“ - įterpinys skiriamas kableliu ir ten paskui taškas (04:32). Prieš „ir“ kablelio nereikia, nes jis pats yra skirtukas.
                Sėklų studija??? Na, angliškų subtitrų nėr >.<, tai nežinau kaip, bet gal ne sėklų? Labiau turima omeny, kad talentus atranda ar pan.
                Dar kita padėtis->Ir dar kai kas. Daigtas->daiktas. !?->?!, (15:14- ->„jei nebūtų“ ir paskui neaiškūs dar keli sakiniai su tais neiginiais), neesu->nesu, vistiek->vis tiek, nervuosis->nervinsis >.< Ir ten kai praryja tą tabletę, tai sako „praryk“.
                Ir dar šiokių tokių klaidelių pasitaikė.
                Tai tiek dėl pirmo ep. XD
                Paskutinis pakeitimas nuo zxde; 2010-03-21, 08:37.
                viskas čia skendi iliuzijoje... ir viskas besikartojančiai sukasi ratu... tad būkime kartu...

zxde - A.M.F | MAL | Anime-Planet | išoriniai LT subtitrai | zxde's versti, taisyti ir įgarsinti anime

Comment

• SecreT
                  I'm in the HOUSE... :]*~
                  • 2010 03 10
                  • 21

O čia tik šykart dėjot į megaupload ar visada ten dėsit? Nes kadangi neturiu LInkomanijos user (ir bijau prisijungti, dėl to kad kažką iš linkomanijos prigavo policajai)

Comment

• zxde
                    CQ maniac

• 2008 06 12
                    • 74

Dėl linkomanijos gali nebijot, nesąmonių prišneka tik. Kai pasiskaičiau komentarų, tai ramu pasidarė.
                    Šiaip gaudo tik kai daliniesi ar siuntiesi... nes mato tavo ip, bet jei jie patys naudojasi ta programa, tai patys yra tokie pat nelegalai.
                    Svarbu turėt gerų advokatų ir pažįstamų, o tą lm turi, manau, taip kad nėr ko pergyvent, ramiai naudokis.
                    viskas čia skendi iliuzijoje... ir viskas besikartojančiai sukasi ratu... tad būkime kartu...

zxde - A.M.F | MAL | Anime-Planet | išoriniai LT subtitrai | zxde's versti, taisyti ir įgarsinti anime

Comment

• Esquisse

Autorius zxde
                      Geras, kaip tik buvau vieną seriją neseniai pažiūrėjus, o jūs pradėjot versti
                      Karaokės subtitrai šaunūs! ir vis subtirai spalvoti kiekvienam veikėjui atskira spalva - puiku
                      O dabar apie klaideles:
                      Aprašyme, paskutiniai du sakiniai turi klaidų. >.<
                      Teksto subtitrus padidinkite bent iki 30 šrifto, nes labai jau maži... >.<
                      Daktaras Vakaudžis, o ne Vakaoudžis, nes labai sunkiai skaitosi Ir kartais taip greit prabėga subai, kad nespėju perskaityt, tai kai kur patrumpinkit sakinukus (pvz., 06:10) Ir truputuką per daug tų kablelių sakinio viduriuose XD
                      Karaokėje sakinys „Ar dabartinė aš gali \N būti ta diena, esanti mano akyse“, tai tą „būti“ perkelkite į prieš tai esantį sakinį, nes prasmė dabar dingsta. Tai -> „Ar dabartinė aš gali būti \N ta diena, esanti mano akyse“. Ir kai sakinys nesibaigia, tai kita eilutė iš mažosios raidės.
                      „Regis“ - įterpinys skiriamas kableliu ir ten paskui taškas (04:32). Prieš „ir“ kablelio nereikia, nes jis pats yra skirtukas.
                      Sėklų studija??? Na, angliškų subtitrų nėr >.<, tai nežinau kaip, bet gal ne sėklų? Labiau turima omeny, kad talentus atranda ar pan.
                      Dar kita padėtis->Ir dar kai kas. Daigtas->daiktas. !?->?!, (15:14- ->„jei nebūtų“ ir paskui neaiškūs dar keli sakiniai su tais neiginiais), neesu->nesu, vistiek->vis tiek, nervuosis->nervinsis >.< Ir ten kai praryja tą tabletę, tai sako „praryk“.
                      Ir dar šiokių tokių klaidelių pasitaikė.
                      Tai tiek dėl pirmo ep. XD
                      Dėkoju, už pastebėjimus, pasistengsim būti atidesni. Ne visada "ir" yra jungtukas, gali būt ir dalelytė. Kablelių niekada nėra perdaug, nes tai skyryba, o ne žodžiai Perdaug nenurodynėk dėl karaokės subų, kaip yra, taip yra, nieko nebepakeisi. Eh, vis tiek, tai buvo pirmas epizodas. Iš tavo žinutės supratau, kad tu vien į subus žiūri o ne į patį anime Kay, nebesvarbu.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-05-20, 13:11.

Comment

• Esquisse

2 serija: LM
                        Gero žiūrėjimo

Comment

• Hikari_
                          Mental

• 2008 02 27
                          • 981

2 ep: failai.lt

Comment

• Gecas
                            Rock And Roll Child

• 2010 03 09
                            • 137

sorry kad teko ilgai laukti. ir jai pamatysit klaidų parašykit PS : 3epas
                            failai.lt
                            Paskutinis pakeitimas nuo Gecas; 2010-03-28, 18:03. Priežastis: reikia

Comment

• Hikari_
                              Mental

• 2008 02 27
                              • 981

3 ep: LM

Comment

Working...