Yay...nors jau neiškentus angliškai pažiūrėjau...neesmė. Einu vėl paskrajosiu raudonuose debesyse nieks nežino kada 8?
Hellsing Ultimate - 2006/08 (drama, vampyrai, siaubas) [AZsubs]
Collapse
X
-
👍 1Comment
-
Na, tiesiog fantastiškos žinios - pagaliau normalaus ilgio išties puikios kokybės (aišku, sunkoka tai įvertinti iš šio, kol kas vienintelio, video) trailer'is jau apsireiškė ir mums! Nuostabu, kad pasikeitus kompanijai (ate Madhouse, sveiki Graphinica&Kelmadick) kokybė ne tik nekrito, bet ir, drįstu teigti, net ir tapo kokybiškesnė Taigi, nesnaudžiam ir žiūrim, ką turim :}
👍 1Comment
-
Na, aš irgi tuo labai nesidžiaugiau (netgi priešingai), mat žinoma, jog nauja kompanija visiškai beveik niekuo nepasižymėjusi ir lyg ir neturinti aiškios ir patikimos etiketės, bet mane nudžiugino tai, kad iš matyto trailer'io ji tikrai niekuo nenupigino šio anime. O pasikeitimai tai tikrai yra lengvi animacijoje, bet čia gal jau daugiau akivaizdu tokiems nusinešeliams šia tema, kaip aš Visgi, gal net drįstu teigti, jog ir veikėjų veidai tokie sušvelninti, jaučiasi iškart daugiau "bishounen'iškumo" (o senosiose OVA'ose tai tikrai labai mažai jau buvo jaučiama, o čia jau nuo vien 1 minutės tokia mintis į galvą ateina). Aišku, ankstoka dar galutinai nuspręsti, bet tai ką turime man gana gražu ir tikrai nė kiek neliūdinaComment
-
Hooo, tik nusisuk i sona ir jau kokios naujienos xD Kazkaip man ir atrodo jog sitie nauji dalykai turetu i geraja puse pasukt visa kurima. Ir lol kol susigaudziau, kas ten toliau vyko xD Butu dar siek tiek pliusas naujiesiems peremejams, jei pradetu atsiribot nuo to close up front/side show slow motion alucardo profilio, kad ir koks jis fainas bebutu xD Bet ka as cia sneku, reiks is naujo viska beatostogaujant persiziuret, o ne sedet apsikabinus manga, kur jau senai viskas baigta xD
Sankyu Hellsing_lover uz informacija ^^Comment
-
Ar mes laukiam?
FUCK YEAH kaip laukiam!
P.S. prie visų naujienų, sulauksime ir animuotos mini "The Dawn" serijos prie limituoto leidimo bonusų... Tikėkimės, kad ir AZsubs galės suleisti nagus į šitą gardų kąsnelį šalia pagrindinio patiekalo :}Comment
-
Taip, ta pati Jos mažų intarpų jau buvo galima pamatyti ir buvusiose OVA'ose, bet ten tik keletas kadrų. O dabar turėsim atskirą seriją. Girdėjau ir gandų, kad galbūt vietoj mangos šita istorija bus pabaigta per OVA serijas, bet kol kas tai tik fanų spekuliacijosComment
-
na būtų nelabai dėsninga, šokt iš vidurio mangos į tą istoriją matyt kad spekuliacijosComment
Comment