Hellsing Ultimate - 2006/08 (drama, vampyrai, siaubas) [AZsubs]

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • zxde
    CQ maniac

• 2008 06 12
    • 74

Hellsing yra Pragaro daina. Ir viskas
    Nors kai visi įpratę prie Hellsing pavadinimo, kitoks gal net įneštų sumaišties šiokios tokios
    Čia iš tos serijos: Dragon Ball = Drakonų kova
    viskas čia skendi iliuzijoje... ir viskas besikartojančiai sukasi ratu... tad būkime kartu...

zxde - A.M.F | MAL | Anime-Planet | išoriniai LT subtitrai | zxde's versti, taisyti ir įgarsinti anime

Comment

• Futari
      AZ rėmėjas

• 2007 01 07
      • 1094

Autorius zxde
      Hellsing yra Pragaro daina. Ir viskas
      Nors kai visi įpratę prie Hellsing pavadinimo, kitoks gal net įneštų sumaišties šiokios tokios
      Čia iš tos serijos: Dragon Ball = Drakonų kova
      Būtų pragaro daina, būtų Hellsong'as.

Comment

• sek0ne
        AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
        • 1260

hellsing yra pavarde, dar nuo legendinio Van Hellsing laiku. kas gi pavardes vercia, kaip ir vardus. tik CNN (soul - siela = is bahuro merga padare obuoliai)

Comment

• Melancholy~
          Narys
          • 2009 02 12
          • 59

Atrodo visi zino isskyrus mane, kodel neverciate, juk jau ir subai angliski yra ir pns ?

Comment

• Hellsing_lover
            Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
            • 1318

Gomen, gomen. VI OVA išversta, tik dar nepraėjus redagavimo. Užsivėlinau be galo su ja... Prižadu, su VII-ąja taip nebus

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Hellsing_lover
              Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
              • 1318

»Sveiki visi mielieji ir nelabai!

Štai ir turime VI Hellsing Ultimate OVA! Žinia, šiek tiek užtrukume su šiuo vertimu dėl įvairių techninių kliūčių bei žmogiškųjų išteklių... *slepiasi nuo akmenų lietaus*

Tikiuosi, mėgausitės šiuo tęsiniu ne mažiau nei mes (žinoma, kiek čia pasimėgausi, kai Alukardui vos ~2 minutės skirtos), betgi turėsite garantuotai karingą vakarą kartu su visu šauniu ir pamišusiu Hellsing pasauliu ^.^v

P.S. Nauji pasikeitimai - pradedant nuo VI-osios OVA'os, bus leidžiama ir nauja BluRay video versija. Išėjus ir pirmųjų OVA naujiems leidimams, tikriausiai, ir mes atnaujinsime visas prieš tai leistas serijas į BluRay formato, tad jei dar pastebėjote klaidų jose, būtinai praneškite mums

Paskutinis pakeitimas nuo Hellsing_lover; 2009-12-09, 20:56.

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• sek0ne
                AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
                • 1260

na kadangi del cenzuros mano postas dingo, tai turiu pasiulyma, a nenoretumet XviD versija padaryti, nes 1.5gb uz epizoda gan kraupokai atrodo. filmai netgi maziau uzima. as ne del saves, as del kitu a-megeju prasau. aciu uz demesi, na nereikia kritikos slepti, mes tai jusu postu nerinam. ai jo, gi ir negalime

ir dar, subus galima butu ir truputi didesnius padaryt

Comment

• mariux9998
                  Labas.

• 2008 06 20
                  • 434

Autorius sek0ne
                  na kadangi del cenzuros mano postas dingo, tai turiu pasiulyma, a nenoretumet XviD versija padaryti, nes 1.5gb uz epizoda gan kraupokai atrodo. filmai netgi maziau uzima. as ne del saves, as del kitu a-megeju prasau. aciu uz demesi, na nereikia kritikos slepti, mes tai jusu postu nerinam. ai jo, gi ir negalime

Man tai įdomu, kam žiūrėti anime su lievu kompu ir XviD kokybe?

Comment

• slicKrox
                    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                    • 2161

Autorius sek0ne

Matai, atrodo sugebi normaliai komentuoti, o ne kelt eilinį savo sarkazmą su pašaipa, kuri liečia tik tave. Ar man vertėtų pakomentuot kažką panašaus kitų verčiamų anime temose? Kurie išvydo pasaulį ne prieš vieną ir ne prieš du metus. Kaip galėjai įsitikinti, uhh kiek daug visgi nematė.

Na, dirbusiems prie 6'os OVA vertimo ir redagavimo, subtitrai pasirodė tinkamo dydžio. Kai bus išleidžiamos visos OVA, galutinėje versijoje, į bendrą šriftų dydį bus atsižvelgta. Dėl visko kitoko, ačiū už patarimus, bet tai ir mums patiems senai yra žinoma.
                    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-12-09, 14:01.

Comment

• sek0ne
                      AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
                      • 1260

Autorius mariux9998
                      Man tai įdomu, kam žiūrėti anime su lievu kompu ir XviD kokybe?
                      o tai kokia kokybe ziureti ant lievo kompo? blu ray gal? ne visi turi pinigu kas metus kompus turbinti

o del subus dydzio nu ant teliko 29" jie ryskiai per mazi. gerai, kad bent jau ru dubas buvo (na as 5 epa jusu teziurejau, bet te subai irgi buvo tokie per mazi). aisku galima buvo ir 2 sub ideti su lievom baltom raidem be efektu. bet darykit kaip norit
                      Paskutinis pakeitimas nuo sek0ne; 2009-12-09, 16:34.

Comment

• vrblitz
                        ningen..

• 2008 10 01
                        • 223

http://himado.in/12376
                        OVA VII ))

Comment

• Hellsing_lover
                          Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                          • 1318

»Paparapam papam! Štai ir išleidome naująją VII Hellsing Ultimate OVA! Kaip visada, jūsų laukia nenuviliantys kiekiai tomato ir skrajojančių protezų! Žinoma, visoms fangirl'ėms teks skaudžiai parymoti - numylėtojo Alucard'o čia nesulauksime... Visgi, gausime kitų romantiškų staigmenėlių ^.^ Ach, užuot neaušinus burnos ir jūsų laiko, spust kartelį ten, kas po spoileriu guli, ir prašom mėgautis AZsubs iškeptu darbu su atpalaiduojančia ramunėlių arbata! O labai nekantriems pateikiam trumpą peržiūrą VIII Hellsing Ultimate OVA'os

Spoileris:

Comment

• algirdz
                            Naujokas
                            • 2007 03 09
                            • 23

Saunu kad 8 dali jau Arucarda pamatysiu . Gal kas numano kada ji pasirodys ? Lb laukiu , nors Tv serijos visvien labiau patiko .

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• SilentPsYhO
                              Naujokas
                              • 2009 12 28
                              • 4

nu man asmeniškai OVA geresnė nei tos 13 serijų ;D apskritai hellsingas yra vienas geriausių (bent man ) Anime ;D laukiu nesulaukiu vasaros kai išeis 8 dalis

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Red_Elf
                                pandų karai :D

• 2009 05 07
                                • 1112

Autorius SilentPsYhO
                                nu man asmeniškai OVA geresnė nei tos 13 serijų ;D apskritai hellsingas yra vienas geriausių (bent man ) Anime ;D laukiu nesulaukiu vasaros kai išeis 8 dalis
                                Hellsing jaučiu psichologinę priklausomybę (kažin ar tai gerai), man tai visad buvo ir bus anime nr.1 kiekvienos naujos dalies laukiu kaip ištroškęs vandens, nuostabu, kad šį kūrinį galima pamatyti lietuviškai (niekad nesulaukiu, kai pasirodo titrai iškart čiumpu anglų) kita dalis negreit, bet nors ir antra tiek laukčiau

Comment

Working...