Pasaulis. Anime „Wolf‘s Rain“ veiksmas vyksta ateities, apokaliptiniame pasaulyje. Žmonės nuniokojo žemę ir dabar gyvena po truputį naikindami tai, kas dar liko iš gamtos. Didžioji dalis gyvūnų rūšių jau sunaikintos, o likusi – prie išnykimo ribos. Apgriuvę ir nuskurdę miestai vis dar gyvuoja, išsibarstę po nuniokotą žemę. Žmonės gyvena susiskirstę į dvi grupes: kilminguosius ir paprastus gyventojus, kurių dauguma tapo nusikaltėliais. Legenda. Sklando legenda, kad prieš pat pasaulio pabaigą pasirodys vilkai tam, kad nuvestų visus į Rojų. Niekas netiki šiomis legendomis, nes mano, kad vilkai išnyko prieš 200 metų. Miliukea: Šis anime buvo vienas iš pirmųjų mano žiūrėtų. Patiko, žinoma, istorija, veikėjai, piešimas, emocijos, tikslas. Daug keliančių įtampą vietų. Patiko tiek opening, tiek ending. Dar dabar klausau opening'o. Nežinau, ir vilkai man patinka, kažkas neįprasto ir savito. Nesu kokia aš žinovė, bet šis vertas 5/5 ir ne mažiau. Nuorodos: Spoileris:
|
Wolf's Rain / Vilko lietus (AWT)
Collapse
X
-
Wolf's Rain / Vilko lietus (AWT)
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2013-02-15, 22:05.Žymos: Nieko👍 3slicKrox, Red_Elf, Akvilinan, like this.