Naruto Shippuuden movie 4 - The lost tower | Prarastasis bokštas

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Deadalus
    Forumo maniakas

• 2009 04 22
    • 470

Naruto Shippuuden movie 4 - The lost tower | Prarastasis bokštas

Režisierius: Masahiko Murata
    Studija: Toho
    Išleidimo data: 2010.07.31
    Trukmė: 01.25.10

Trumpas aprašymas
    Yamato, Naruto, Sakura ir Saius yra paskirti į užduotį sučiupti Mukade, atskalūniška nindzę. Jie iškeliauja į kadaise didingo Rourano miesto su tūkstančiais bokštų griuvėsius, kurie yra dykumos viduje. Jie ji persekioja ir įspaudžia į kampą. Mukadės tikslas yra nugalėti penkias didžiasias tautas ir užkariauti pasaulį pasinaudojant senovinėmis Ryumyaku chakromis, kurios teka po Rourano miestu. Jis išlaisvina Ryumyaku, kuria užrakino Minato, sukeldamas šviesos blyksnį, kuris apgaubia Naruto ir Yamato, kurie bandė sugauti Mukade. Jie nukeliauja dvidešimt metų į praeitį. Kai Naruto pabunda jis susiduria su Rourano karaliene Sara. Taip prasideda Naruto nuotykiai Rourane.

Linkomanija

BTT
  • Kenčis-Himura

Very nice...Thank you Deadalus.

Comment

• Augis24
      AZ rėmėjas

• 2009 03 29
      • 767

Aš nebesuprantu pats savęs. Kaip shonen'as tokias emocijas gali sukelti... Na, bet tikrai, niekada gyvenime nesu matęs kažką geresnio nei Naruto (įvardijant tik shonen'us, nors gal ir dar kelis žanrus galima būtu prikabinti) Sakykit ką norit, stumkit kaip tik norit, bet tikrai, čia yra aukso gabalėlis... Tokias emocijas sukelia, kai žiūrima viskas iš eilės, kad ir tie fileriai, ir tie prisiminimai ir visokios kitokios detalės, kurios pasikartoja milijoną kartu, bet vis tiek, noriu žiūrėti ir taškas. Tie visi jausmai, kuriuos turbūt tik japonai taip sugeba perteikti, aišku čia tik mano nuomonė.
      Filmas buvo nerealus, įspūdingas, neapsakomai geras. Aišku, čia apie veiksmą tai net nereikia kalbėti. Bet man patiko tas sunaus ir tėvo susitikimas... O pabaiga išvis sukrėtė, toki gerą įspūdį paliko, kad net sunku įvardinti žodžiais... Endingas, piešimas, įgarsinimas- fantastika. Tikrai ne viena kartą pažiūrėsiu Naruto!
      Ir neužmirštant paprašysiu, jog kas nors galėtu įdėti aprašymą šio filmo

Comment

• diaxminde
        AD technician

• 2008 09 21
        • 303

Autorius Augis24
        Aš nebesuprantu pats savęs. Kaip shonen'as tokias emocijas gali sukelti... Na, bet tikrai, niekada gyvenime nesu matęs kažką geresnio nei Naruto (įvardijant tik shonen'us, nors gal ir dar kelis žanrus galima būtu prikabinti) Sakykit ką norit, stumkit kaip tik norit, bet tikrai, čia yra aukso gabalėlis... Tokias emocijas sukelia, kai žiūrima viskas iš eilės, kad ir tie fileriai, ir tie prisiminimai ir visokios kitokios detalės, kurios pasikartoja milijoną kartu, bet vis tiek, noriu žiūrėti ir taškas. Tie visi jausmai, kuriuos turbūt tik japonai taip sugeba perteikti, aišku čia tik mano nuomonė.
        Filmas buvo nerealus, įspūdingas, neapsakomai geras. Aišku, čia apie veiksmą tai net nereikia kalbėti. Bet man patiko tas sunaus ir tėvo susitikimas... O pabaiga išvis sukrėtė, toki gerą įspūdį paliko, kad net sunku įvardinti žodžiais... Endingas, piešimas, įgarsinimas- fantastika. Tikrai ne viena kartą pažiūrėsiu Naruto!
        Ir neužmirštant paprašysiu, jog kas nors galėtu įdėti aprašymą šio filmo
        Čia tik tavo asmeninė nuomonė. Man tai Bleach įdomesnis ir neperkalbėsi.(iš daugiasezoninių)

^^^=<==<==My animeList'as==>==>=^^^

Comment

• Augis24
          AZ rėmėjas

• 2009 03 29
          • 767

Apie bleach irgi neturiu blogų atsiliepimų, tik vat, kad pirmiau Naruto pradėjau žiūrėt, o tik po to Bleach... Tai gal dėl to Naruto man labiau limpa.. O kalbant apie mangą- laukiu abiejų vienodai. Ir apskritai, man tie daugiasezoniniai yra kiek įdomesni, nei paskutiniu metu leidžiami visi kiti anime. Kad ir tos banalios kovos ar tas superpoverinimas, įdomiau, nei kokie blade ar iron man, ar šiaip koks milijoną kartų perpieštas anime su ta pačia istorija, tik kitokiom spalvom.. bet vėl gi- tai mano nuomonė.

Comment

Working...