Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Na ką, nekantriai laukiame paskutinio epizodo Nors siaube, klaidų klaidelių, nosinių ir kablelių dėjimas kaip papuola, stiliaus nebuvimas, vieną vardą per vieną seriją sugebėjote pakeisti tris kartus, eilučių sudubliavimai ir visokie nesusipratimai - išties, labai prastas vertėjo ir redkatoriaus bendradarbiavimas :/ Iškart siūlau prieš išleidžiant būtinai padaryti labai nuoseklų ir atidų pakartotinį patikrinimą, su, galbūt, kito žmogaus pagalba, nes ypatingai jaučiasi prarasta kokybė ties tai epizodais, kuriuos paskubomis ir greitai paskelbėte >.< Labai šaunu, kad verčiate tokį puikų darbą, bet turėkite pagarbos tiek sau, tiek žiūrovui Laukiu nesulaukiu paskutinės serijos ^^
Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?
Na va pagaliau nors vienas žmogus išdyrbo mano darba. O jau net pradėjau galvot, kad tikrai gerai verčiu. Na tai buvo mano pirmasis anime, labai greitas vertimas, bet prie sekančio stengsiuosi, versti lėčiau ir pagerinti kokybę.
Na ką, nekantriai laukiame paskutinio epizodo Nors siaube, klaidų klaidelių, nosinių ir kablelių dėjimas kaip papuola, stiliaus nebuvimas, vieną vardą per vieną seriją sugebėjote pakeisti tris kartus, eilučių sudubliavimai ir visokie nesusipratimai - išties, labai prastas vertėjo ir redkatoriaus bendradarbiavimas :/ Iškart siūlau prieš išleidžiant būtinai padaryti labai nuoseklų ir atidų pakartotinį patikrinimą, su, galbūt, kito žmogaus pagalba, nes ypatingai jaučiasi prarasta kokybė ties tai epizodais, kuriuos paskubomis ir greitai paskelbėte >.< Labai šaunu, kad verčiate tokį puikų darbą, bet turėkite pagarbos tiek sau, tiek žiūrovui Laukiu nesulaukiu paskutinės serijos ^^
Tai būtinai prieš dedant FullPacką peržvelgsim visas serijas dėkui, už kritiką...
Tik norėčiau atsiprašyti vieno dalykėlio... Mes žadėjom, kad prieš įkeldami Claymore pack į internetą, mes jį būtinai ištaisysim, visas paliktas klaideles. Bet deja... komanda mirė dar prieš viską ištaisant, todėl šis fullpack nėra pilnai ištaisytas. Labai atsiprašau dėl to...
P.S Dar norėčiau pranešti, kad vasara žadu "išsriebti" visa privirtą košę.
T.Y. Baigti versti visus mano komandos nepabaigtus anime. Ir todėl aš ieškau redaktoriaus, kuris man padėtu per vasarą išversti visus šiuos anime.
Nebaigtas anime sąrašas:
Aki sora ~Yume no naka~ (1/2)
Sora no otoshimono (12/13)
Sora no otoshimono forte (6/12)
Shinrei tantei yakumo (3/13)
Togainu no chi (4/13)
MM! (5/12)
Comment