Rainbow / Vaivorykštė [A.M.F]
Collapse
X
-
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Lietuviška anime online
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm.lt Forumas
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm grupė verčia
(¸.•´ (¸.• Mano peržiūrėtų Anime bei Manga sąrašas
(¸.•´ (¸.•
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) -
viskas čia skendi iliuzijoje... ir viskas besikartojančiai sukasi ratu... tad būkime kartu...
zxde - A.M.F | MAL | Anime-Planet | išoriniai LT subtitrai | zxde's versti, taisyti ir įgarsinti anime👍 1Comment
-
Peržiūrėti online:
Episodas 7*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Lietuviška anime online
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm.lt Forumas
(¸.•´ (¸.• Žiūrim! ---> Anm grupė verčia
(¸.•´ (¸.• Mano peržiūrėtų Anime bei Manga sąrašas
(¸.•´ (¸.•
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)👍 1Comment
-
Comment
-
👍 1
Comment
-
-
-
-
-
-
Padirbėta neblogai ties subtitrais ir paprasta vizuali subtitrų dalis tai pat tinka niūriai atmosferai, tačiau kartais labai jaučiasi pažodinis vertimas, trūksta įvairovės, ypač ten kur dialogai sudėtingesni. Kai kurios sąvokos taip pat verčiamos klaidingai. Visada jei abejojama ar norime paįvairinti, blogiausiu atveju galima kreiptis į visagalį google. Kol kas žiūrėjau lietuviškais subtitrais tik 4 ir 5'ą seriją, tačiau manau, visgi bandysiu tęsti žiūrėti gimtąja kalba, o kaip seksis, bus matyt. Ačiū už vertimą ir sėkmės darbuose. Galbūt šie pataisymai/patarimai bus naudingi.
1. Taigi karas, o kare, bent jau man taip atrodo, jog kariai žūsta. - Visi mano broliai žuvo.
2. Jis buvo ištremtas, įkalintas ar tarnyboje? Galbūt būtų geriau: - Tėvas aštuonis metus tarnavo Siberijoje.
3. Kas ta priekinė linija? Galbūt frontas? - Tačiau išvykus (-ęs) į frontą ir dingus, karas baigėsi.
4. Manau būtų kur kas tiksliau: - Sakuragio kantrybės taurė persipildė.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2013-02-16, 16:00.👍 3Comment
Comment