Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Metai: 1987 Žanrai: Komedija, Mokykla, Ecchi, Studijos: TBS, CBS Sony, Suna Kobo Režisavo: Kazuo Yamazaki OVA: 1
Istorija: Takešis Čimatsuris paskyrė visą savo gyvenimą, kad taptų samurajumi kaip ir jo tėvas. Vieną dieną jo mokyklą pradėjo lankyti dvynukės Tokės, Takešio vaikystės draugės, su kuriomis po kovos, įvykusios tarp jų šeimų, nebesimatė. Dabar dvynukės nori iš Takešio atsiimti savo šeimos palikimą - kardą, kurį jų tėvas neteko po pralaimėjimo Takešio tėvui.
Na. perziurejau si anime, galiu pasakyti, kad man labai patiko. ir ta erotika buvo vietoje, sukele daug sypsenos, ir veiksmas patiko, tikrai laaabai saunus anime.
Na. perziurejau si anime, galiu pasakyti, kad man labai patiko. ir ta erotika buvo vietoje, sukele daug sypsenos, ir veiksmas patiko, tikrai laaabai saunus anime.
Man taip pat patiko, gaila trumpas labai, bet tikrai vertas dėmesio vakare atsipalaiduoti ir pasijuokti.
Comment